bzuk Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 je to nenormalne hodne dobra rubacka s prvky rpg ale to demo je zalostne kratke :´( uz sem to prosel 4 a vyborne nemuzu se dockat plne verze furt píšete rubačka,je to sice rubačka ,ale hlavně GOOD hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Čus... Tak jsem to Demo dohrál. Přijde mi docela krátký, ale jinak naprosto libová hra :-) Jenom mo dělalo problémy u těch Bosů trefit to tlačítko, co se má. Respektive když se s bosem bojuje, tak se objeví nad ním kolečko. Když ho člověk zmáčkne, tak se dostane do takový animace a pak musí rychle zmáčknout tlačítko, který se na 0,5 vteřiny objeví... Nevím, jestli jsem to dělal správně, nebo co... Ale u toho frajera s fousama jsem to dělal tak na 15x... :-( Poradí někdo??? Jinak uplně super. Už by to mohlo být v plný náloži :-) ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Hrál jsem GoW II na PS2 tam se mi to zdálo daleko těžší, hlavně bossové jsou tady poměrně lehký. ZUZY: zmáčknout to tlačítko je oproti PS2 GoW jednodušší, myslim že tady se zobrazuje daleko déle. Jinak koukam že seš tu asi novej, takže jen připomínka, podepisovat se pod svým příspěvkem nemusíš :) nechci tě ale kritizovat, to bych si nedovolil. Jen takova připomínka :) jinak stebou sohlasim, bezva hra a už aby tady byla fullka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Taky jsem si to demo zahral a jeto fakt lahudka uz se tesim na full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 zatim jedna z nej her co sem hral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Čus...Tak jsem to Demo dohrál. Přijde mi docela krátký, ale jinak naprosto libová hra :-) Jenom mo dělalo problémy u těch Bosů trefit to tlačítko, co se má. Respektive když se s bosem bojuje, tak se objeví nad ním kolečko. Když ho člověk zmáčkne, tak se dostane do takový animace a pak musí rychle zmáčknout tlačítko, který se na 0,5 vteřiny objeví... Nevím, jestli jsem to dělal správně, nebo co... Ale u toho frajera s fousama jsem to dělal tak na 15x... :-( Poradí někdo??? Jinak uplně super. Už by to mohlo být v plný náloži :-) ZUZY DEMA bývaj krátký :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Ahoj, Jsem tu novej. Nějak se mi dostalo PSP pod ruku a přišli mi na to, jaká je to malá blbost, docela dobrý :-) Tak jsem do toho šel... 1. Demo - Mám spíš strach z toho, že když to DEMO má 312 MB, tak kolik bude mít plná hra... Respektive aby hra co má 1,7 GB nebyla taky krátká. Nebo je v těch 312 MB celý herní engine a zbytek budou jenom mise??? 2. Podpis - Jsem zvyklej se podepisovat pod každým příspěvkem i v PM. Dělám to tak i na jiných forech a hlavně jsem zvyklej z práce. 3. Podobná hra - Je v současný chvíli nějaká podobná hra, jako tahle?? Kromě Prince of Persia??? Našel jsem, že i nějaký Ghost Rider je dobrej, ale bohužel zatím nemůžu najít, kde ho stáhnou.... ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Ahoj,Jsem tu novej. Nějak se mi dostalo PSP pod ruku a přišli mi na to, jaká je to malá blbost, docela dobrý :-) Tak jsem do toho šel... 1. Demo - Mám spíš strach z toho, že když to DEMO má 312 MB, tak kolik bude mít plná hra... Respektive aby hra co má 1,7 GB nebyla taky krátká. Nebo je v těch 312 MB celý herní engine a zbytek budou jenom mise??? 2. Podpis - Jsem zvyklej se podepisovat pod každým příspěvkem i v PM. Dělám to tak i na jiných forech a hlavně jsem zvyklej z práce. 3. Podobná hra - Je v současný chvíli nějaká podobná hra, jako tahle?? Kromě Prince of Persia??? Našel jsem, že i nějaký Ghost Rider je dobrej, ale bohužel zatím nemůžu najít, kde ho stáhnou.... ZUZY 1) Podle mě ses s tím enginem trefil zcela přesně. Zbytek nevím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Ghost Rider stoji za starou backoru ;) Stahni Prince (spis trojku - Rival Swods) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasta Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Nejlepší hra co sem zatim na psp hral....sice demo je demo ale už se tešim na tu plnou....Docela se to podobá princovi akorat je tohle akčnější a rychlejší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Hrál jsem GoW II na PS2 tam se mi to zdálo daleko těžší, hlavně bossové jsou tady poměrně lehký. ZUZY: zmáčknout to tlačítko je oproti PS2 GoW jednodušší, myslim že tady se zobrazuje daleko déle. Jinak koukam že seš tu asi novej, takže jen připomínka, podepisovat se pod svým příspěvkem nemusíš :) nechci tě ale kritizovat, to bych si nedovolil. Jen takova připomínka :) jinak stebou sohlasim, bezva hra a už aby tady byla fullka. první bossové byli i na ps2 lehký,vem si že v tom demu je pravděpodobně první část hry tak to nemužeš chtít kdovíjak těžký,a už i tyhle bossové dali některým zabrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 první bossové byli i na ps2 lehký,vem si že v tom demu je pravděpodobně první část hry tak to nemužeš chtít kdovíjak těžký,a už i tyhle bossové dali některým zabrat no nevim me osobne dali bosove zabrat i v demu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 no nevim me osobne dali bosove zabrat i v demu :) Jako já jeste ani neporazil toho prvniho.. no hraju GoW po prvy, ale nemuzu uz tři dny porazit tu obludu.. ach jo:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 :lol: co ti nejde? bicuj donho potom sa mu objavi kruzok nad hlaovou, stlac (O) a nasledne znaky ktore sa objavia na obrazovke.. nakoniec ho rozpuc s tou palicou velkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 on u toho dema je nějakej přívěšek ? :blink: http://pspupdates.qj.net/God-of-War-Chains-of-Olympus-Special-Edition-demo-discs-arrive/pg/49/aid/105673 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 ano je v tvare GAMMY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 to demo je kratke a to me stve a ten prvni boss me taky chvilku stval ale pak sem ho dal ale ten druhy delal vic problemu stacilo prijit na tu taktiku a pak je to mazec s tim kouzlem ja sem se nemohl nabazit tech zazitku a pocitu a te nadhery proste to bude hra s obrovskym H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Bývá zvykem, že dema bývaj kratší :) Jiank ten první boss byl lehký - stačilo do něj mlátit... dokonce bylo zbytečné mu uskakovat, stačilo an něj skočit s HURÁÁÁÁ taktikou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth1468621320 Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 ohh za ten naramek bych vrazdil.... :wohow: Jinak bossove byli strasne lehky (jsem veteran z ps2 verze, dohral jsem 2ku na Titan obtiznost 8)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassidy Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 jak je to s tema UMD demama ? je to zadarmo od sony nebo jak :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 to nejsou umd :) je to (myslim si teda tak me nezabijte pokud kecam)volne ke stazeni a de to i na oficial fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 je to UMD :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassidy Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 je to UMD :D:D:D a zadarmo asi ne co ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 ano zadarmo.. posielali ho amikom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 a kdy už konečně vyjde tahle pařba: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.