shadow.wizard Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 Official Site | Hrej | IGN [GVIDEO]http://video.google.com/videoplay?docid=-5315937950192999618&hl=en[/GVIDEO] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 no nevim ,asi dobry ale ta grafika by mohla byt lepsí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 ...nahodou nevypada to spatne...4 byla dobra tak 5 muze byt zase lepsi....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 Ta grafika vypadá perfektně .. Tohle chci vidět už na displayi PSP : -) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 Ta grafika vypadá perfektně .. Tohle chci vidět už na displayi PSP : -)JJ grafika vobec nevyzera zle ;)mno uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 uz to chci aby to tu bylo mooooooc.;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 Ja Pottera nkdy nehral...uvidime :D Nejaky Gameplay video neex? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 kdy to ma vyjit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Ta grafika vypadá perfektně .. Tohle chci vidět už na displayi PSP : -) tocto video ukazuje grafiku na nex-gen konzole jako xbox a ps3 ne na psp...na psp by takovadhle grafika asi nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 jn btw nevíte není na tom i multyplayer by bylo celkem good 4vs4 kouzlit proti sobě proutkama :) sice nwm kdo by to hrál ale moýná by se někdo i našel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 No nvm ,ale když sem hrál hrál ten předešlej díl na PSP tak se mi to zdálo fakt strašný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 Co je pravdy na tom, že tam maji bejt alespoň český titulky nebo dokonce dabing? Někde jsem o tom slyšel a už nevim kde a jestli byla vůbec řeč a PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzen Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 no podle mého názoru to vypadá opravdu hodně zajímavě a pokad to grafickjy na PSP takhle bude vypadat,tak si to velice rád zahraju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 Co je pravdy na tom, že tam maji bejt alespoň český titulky nebo dokonce dabing? Někde jsem o tom slyšel a už nevim kde a jestli byla vůbec řeč a PSP. to bude spíš na PC verzi...když už je ta FIFA a NHL s českým dabingem...a harry je jejich asi největší trhák:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 Moze mi niekto vysvetlit ako kuzli... stiakam urcite tlacitko a Harry nabija tu jeho palicku ale nic sa nedeje... musim stlacit aj joystick alebo ako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 Moze mi niekto vysvetlit ako kuzli... stiakam urcite tlacitko a Harry nabija tu jeho palicku ale nic sa nedeje... musim stlacit aj joystick alebo ako? zmáčkni a drž chvíli..a pak pusť....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 to carovanie je nejake podivne :) inak som zatial upratal rona :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 no uvidim jak se dostanu na NB kde je rychlejsi net a ihned testu stáhnout ale docela mi vadilo ze ta 4ka byla kopirovana 4kou z PC no ale tak hrat se to dalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 ak by hovoril lord voldemort--->"Avada Kedavra!!":D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Můžete mi někdo vysvětlit Wingardium Leviosu? To mám jako zmáčknout najednou X a trojuhelník? Nebo jak? Vůbec mi to nejde :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Můžete mi někdo vysvětlit Wingardium Leviosu? To mám jako zmáčknout najednou X a trojuhelník? Nebo jak? Vůbec mi to nejde :/ taky sem to neveděl :D...zmáčkni X a po chvíli trojuhelník a drž...nabij a pusť ho :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Můžete mi někdo vysvětlit Wingardium Leviosu? To mám jako zmáčknout najednou X a trojuhelník? Nebo jak? Vůbec mi to nejde :/ tukni na X a pak zmáčkni na trojuhleník a drž (trojuhelník) dokud nezačne svítit a pust jako normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Tekken, LukDM - Děkuji vám oběma teď je to lehký :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 nevíte jaký kouzlo se používá na poličky? je tam třeba že tam je polička a na ní knížky a já asi musim schodit ty knížkdy z tý poličky ale žádný kouzlo nic nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 sem si myslel ze s tim budou problemy :D ja jsem na to prisel logickym uvazovanim :D :D sem to uz psal v ISO games 06 musis si proste vedle sebe dat 2 takove nabytky na ne vyskakat shodit knizku a pak to jeste 3x opakovat.... nuda jak peees Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.