Mr Crazy Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Tak nic, mám je všechny, toho 5. jsem už měl. OK, moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartTOPO Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 tekene: nevis kde sou ty veci na elixir? ta jedina uloha my chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divian Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Zdar j a to hraju na PSP a , i kdyz je mi to trapny newim jak dal v ty knihovne ta knizka je nahore vezmu skrin a stul a vylezu tam a kdyz dam X tak odleti pryc a kdyz to udelam po druhy odleti nekam nwim kam a nemuzu ji najit pls poradte ! :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 je na další skříni :D...taky sem nevdeděl ale když se trochu rozhlídneš najdeš ji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divian Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 a este jak mam hledat ty cleny pro ten DA klub nebo co tak je tam Collin a tomu ulit fotak na rimsu ale ja nwm jak k nemu kdz si dam stul pod ten okap tak na nej nemuzu neukaze se mi trojuhenik a kdyz du po schodech nahoru je tam druhej okap tam vylezu nekam a nemuzu dal:( a pak nwim co delat v ucebne obrany proti cerny magii kdyz vytahnu hulku tak me ta tlusta kr*va posle pryc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 je nekde nejaky komplet navod na uto hru v cestine?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 komplet návod není ani anglicky ;) btw..tu hru sem dohrál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anatolian Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Caute,kdo jste dohral HP5??Seknul sem se na dvou ukolech jeden:Mam najit 5 mluvicichsoch(gargoyles)-> mam 4 a dalsi je ze v nebelvirsky vezi mam nejspis ginny weasleyovou,pro kterou sem delal ukol,myslim,ze sem ho nedodelal,ale nemam poneti,co tam mam udelat...poradte nekdo pls mail:Mark182Hoppus@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 pls- poraďte mi toho pátýho gargoyla, já ho nemůžu najít a už ho hledam snad tři hoďky :) EDIT: u toho věštění mam přes ty schody přetaženej provaz, víte jak se přes něj dostat k tý sošce :?: ;) EDIT2: jo a hraju to na PSP a ne na compu jako Mr Crazy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 a este jak mam hledat ty cleny pro ten DA klub nebo co tak je tam Collin a tomu ulit fotak na rimsu ale ja nwm jak k nemu kdz si dam stul pod ten okap tak na nej nemuzu neukaze se mi trojuhenik a kdyz du po schodech nahoru je tam druhej okap tam vylezu nekam a nemuzu dal:( a pak nwim co delat v ucebne obrany proti cerny magii kdyz vytahnu hulku tak me ta tlusta kr*va posle pryc :) jn, ten stůl musíš dát pod ten okap na rohu, tam je takovej větší sloup po kterým vyleze a co se týče tý dolores, tak já jsem tam vlez s neviditelným habánem ukrad jsem jí něco z kabinetu a byla pryč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 tak ty chrlice uz jsem dal, ten poslední byl ve čtvrtým patře na takovým balkoně;). Teď už mi zbejvá jen jeden quest a to je něco pro Ginny, je v nebelvírský společenský místnosti, ale nemůžu si s ní promluvit, víte co pro ni mam udělat:?: ;) EDIT: jo tak už jsem na to přišel měl jsem jí sehnat něco z kabinetu umbridgeový, ale potom co jsem to splnil tak je pořád v nebelvírský místnosti. Mam udělat ještě něco:?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 tahle hra neni spatna na wiicko ale na psp to je fakt sr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Hele, pomoste pls nekdo sem u ukolu jak mam jit do knihovny pro nejakou knihu,a le když tam prijdu u dverí stojej nejaký chlápkové, co mně nechtěj pstit...myslim že sou z havraspáru nebo mrzimoru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 ted jsem stáhl hp ale nevím jak se dostat přes první ukol jsem vnjákí místnosti stim strejdou a njákou holkou co mám dělat? pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 je to asi blbý ale jak mám udělat první misi sem tam stím strejdou a on mě naučí 2 kouzla už sem je udělal několikrát ale nic se pořád neděje pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomour Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 musiš na stenách rozbijet talíře si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtulo Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 mam stejny problem jak kingondra007 naucil jsem se dve kouzla a pak nwm co stim nabytkem dal:-( uz jsem zkousel takovych moznosti dat to na jednu hromadu vsechno trefit obouma kouzlama ale proste se nic nedeje:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtulo Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 ja jsem ale lolek:cheesygrin: => hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Tak já se pro změnu zasek u dvou misí: 1. Spol. místnost Nebelvíru. Nikdo po mně nic nechce, ale mám tam označenej úkol (a to už jsem pro Ginny přines ty lahvičky) 2. Transfiguration courtyard. Přijdu tam, ale nevim co mám dělat (zkoušel jsem všechny různý kouzla na tu věc uprostřed, ale nic). Dík za odepsání (kdyžtak mail:nedved11pavel@seznam.cz, ICQ:330-676-131):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Tak já se pro změnu zasek u dvou misí: 1. Spol. místnost Nebelvíru. Nikdo po mně nic nechce, ale mám tam označenej úkol (a to už jsem pro Ginny přines ty lahvičky) 2. Transfiguration courtyard. Přijdu tam, ale nevim co mám dělat (zkoušel jsem všechny různý kouzla na tu věc uprostřed, ale nic). Dík za odepsání (kdyžtak mail:nedved11pavel@seznam.cz, ICQ:330-676-131):psp: Mám úplně stejný problém :) pls poradte nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anatolian Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 tak ty chrlice uz jsem dal, ten poslední byl ve čtvrtým patře na takovým balkoně;). Teď už mi zbejvá jen jeden quest a to je něco pro Ginny, je v nebelvírský společenský místnosti, ale nemůžu si s ní promluvit, víte co pro ni mam udělat:?: ;)EDIT: jo tak už jsem na to přišel měl jsem jí sehnat něco z kabinetu umbridgeový, ale potom co jsem to splnil tak je pořád v nebelvírský místnosti. Mam udělat ještě něco:?: ne to se deje normalne,kdyz pro ni udelas ukol,mas ji stale vyznacenou,ale uz si s tebou ani nepromluvi...pokud udelas vsechny ostatni ukoly hra pojede dal... Mám úplně stejný problém :) pls poradte nekdo Myslim,ze by stacilo precist si zacatek topiku,ale to je jedno..Pro ginny uz neudelas nic..kdyz ji prinesses ten lektvar,tak je to hotovy..A ten posledni ukol je pravdepodobne najit 5 talking gargoyles cili 5 mluvicich chrlicu..Opet,kdyz projedes vsechny odpovedi,tak se dokonce i dozvis,jak a kde je najdes:) vse co popisuju je tady http://www.console-forum.net/showthread.php?t=30237 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassy2 Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 No tak hp 5 jsem uz dohral super parba ke konci hrajete za Siriuse Blecka a Albuse Brumbala.Ale PC verze byla lepsi i ten cesky dabing je lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Super pařba? Rozhodně ne... víc než 60% bych tomu nedal. HP5 má spoustu drobných či větších bugů, chaotickou a frustrující kameru, je stereotypní, po většinu času nudná hra... pro mě veliké zklamání :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VKrizek4 Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 CHtel jsem se te zeptat kdes to stahl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Zacal jsem hrat harryho a hned na zacatku si nwm rady :D no udelal jsem ty dva kouzla depulso a acio a ted beham po mistnosti a nwm co delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.