Sunfig Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 No když mi to nejde tak většinou dělám na psp " grrrr,že tě dám do svěráku " atp. Ale někdy bouchám do pc stolu to je pro mě nej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 mmy;659975']Jenom zanadávám' date=' pak vypnu PSP a zkusím to zitra....[/quote']tak to já bych si takhle asi nezahrál vůbec xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Jasne, kdyz mi nejde udelat mise, tak rozsekavam vse a vsechny kolem... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Tu je pomalu krouzek psychopatu, jak to tak ctu. :lol: Asi to bude znit blbe, ale vetsina her je pro me lehka i na hard, tak se ani nemam moc na co vztekat. ^^ Spis se pak vztekam, ze to vsechno projdu s prstem v nose. :lol: To asi dela to detstvi stravene u silenych her na NES. I kdyz uz by mi snad mel dorazit udajne megamoctezky Demon's Souls, tak aspon zase po dlouhe dobe nejaky poradny nervovy naslap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Ja se svimi vecmi netriskam , na to je mam moc rad :D No akorat jednou s telefonem doma o zem dost huste :D Sem chytl rapla a bylo to no :D Ale tel. jede az na nektera tlacitka , trosku se spatne mackaji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Tenhle topic už ju byl ... Jinak u her nenervim, ale párkrát si zařvu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Pokaždé, když cítíte u hry vztek, okamžitě vypněte konzoli, vyjměte disk z mechaniky a dejte si minimálně hodinu oddech. Lehnout na záda a snažit se uklidnit dech, srovnat, aby byl pravidelný, zpomalit tep. Snažte se dýchat "do břicha", ne do hrudníku (dá se to natrénovat). Pak jít na čerstvý vzduch. HE A nebo vzít lahev od cocacoly a hodit to po konzoli (/počítači), pak zlomit svému otci malíček a následně přerazit svojí vlastní ruku o futra (tohle udělal kamarád) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 někdy se sám mlátim když mi neco nejde nebo s tim třísknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.