Hollywood1468623270 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 velké zklamání......úroveň jak Undercover...jediný co je asi na tom dobrý je ten záběr když se rozseká auto jinak nic jinýho.....měly to spíš dát název NFS: Sh*t :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 velké zklamání......úroveň jak Undercover...jediný co je asi na tom dobrý je ten záběr když se rozseká auto jinak nic jinýho.....měly to spíš dát název NFS: Sh*t :dozey: no co čekáš? původně se to mělo jmenovat pro street 2! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Takže tahle hra je hrozná-prostě klasika NFS-hodně to připomíná hraní na nějakým lepším mobilu.Auto nemá vůbec realný vlastnosti-strnule se pohybuje po trati (žádnej náznak náklonu či přetáčení, pneumatiky pískaj při menším zatočení, zvuk auta příšernej) Auta nejsou vůbec prokreslený-no hrůza.Jediný + dávám tratím ale stejně ten beton kolem o kterej se odrážíte jak pingpongáč stojí za houby.Je to prostě taková rychlokvaška. Dávám tak 2,5 z 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fílek Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Nevíte kde zapnu aby se mi ukazovala mapa tratě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 to tam neni :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Taky nechápu proč to tam není-a taky proč se mi vždy přepl pohled na auto.Nenašel sem kde to nastavit na furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Není to nejhorší, ale na GT5 to mít stejně nebude to je jasný :P jinak gameplay se mi vcelku líbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Nejhorší to není,ale pochybuju že někdo věřil,že to bude lepší než GT5 :dozey: A zrovna ty mapy tratí mi tam dost chybí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fílek Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Ale na tom prvním gameplayi po vydání jsem viděl tu mapu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=QGJ-LsvE-8k Tu třeba není a zatím jsem jí v žádném gameplayi neviděl:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Ma to infrastructure multiplayer?Nikde ho nevidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fílek Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Negto: Sorry spletl jsem si to z jinou hrou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Ma to infrastructure multiplayer?Nikde ho nevidim... ad hoc to má určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Září 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 docela mě to chytlo... po dlouhý době nová závodní hra. Alespoň mi to zkrátí čekání na GT. No mohlo by tam bejt víc aut. Hratelnost se mi líbí. Grafika je celkem dobrá. Líbí se mi ty tratě. Např San Francisco poznávám ty ulice ve kterých jsem jezdil v GTA san andreas xD. má to nějaký mouchy, ale po dlouhý době se need for speed na PSP někam posunulo. Je blbý, že se nekupujou auta, ale tak aspoň se můžu ve všech projet. Driftování mi ze začátku připadalo děsný, ale pak jsem si zvyk a teď se mi líbí. A to rozbití auta to je taková třešnička na dortu. Jsem za tu hru rád, lepší než nic a pro mě to je zatím nejlepší díl NFS na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Tam si nebudeš kupovat cars?! A jak to tam bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fílek Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Tam po vyhrávání závodů se ti odemkne auto a máš ho hned v garáži a vylepšuje se až za body z odjetejch závodů (vylepšuje se samo...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 takže prakticky jezdíš jenom závody nic jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 lidi kdo zjístil stejně jako já že přibyl od minula český dabing? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 ne.. neříkej mi že by to bylo v češtině + dabing, to by byla senzace :wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 TO UŽ I VYŠLO, PROČ MĚ NIKDO NEINFORMOVAL („vyšlo“ v ISU).. no už to jako sosám borci :D Ale v té USA verzi čeština není že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 ne.. neříkej mi že by to bylo v češtině + dabing, to by byla senzace :wohow::wohow: jj je to komplem cz i dabing:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r3produktor Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 sem stahl prvni part,tesim se na odpoledne,budu to mit dostahovany:D:D:D:D.Paknapisu dojem:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 ja teda newim ale ja tam na vyber CZ nemam a nikde jsem to neslysel nevidel ze tam je CZ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 musíš mít asi UMD EUR verzi, na stáhnutí by tu měla být pozítří.. ASI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 tak tojo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.