Jimhovna Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Podařil se mi rozbít dispej tak, že se nerozbilo "sklo" z krytu, ale jen ten displej. Nechápu jak se to mohlo stát, ani jsem nezaregistroval způsob jak by se to mohlo rozbít. Když zapnu PsP, vidím prasklý lcd displej. Za kolik nejlevněji se dá sehnat displej? Nebo se vyplatí koupit už nové Psp? Mám (pokud se nepletu) PSP 2000, takže by vyšel na míň psp z bazaru, než displej. Co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Nový display seženeš na eBay kolem 1000 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micro sd Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 se mi stalo to samí je to hned vedle týho témata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Tohle se mi stalo u Fatka, taky přední plastík ok, ale display v háji. Naštěstí mám známou v servisu sony, takže sem dostal nové Slimko!, flashlé přímo od nich (servis sony:wohow:, ta ironie...:cheesygrin:) za symbolických 1200kč xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.