Lazyt Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Potřeboval bych Wííčko za cenu nízkou tak jak by to šlo i s čipem na přepalované. Jenom nevím kde nakupovat. Na různých bazarech jsem vždy našel skvělou cenu, bohužel už jsem byl poslední :( a wii už bylo prodané. Šlo by vyměnit DSi za Wii? Jestli to totiž není nějak málo , ale za svoje DSi jsem dal celkem 5800Kč a to už je cena nějakých použitých wiiček. (Nejedná se koupi wii ani nějaké výměny, potřebuju jenom poradit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Musíš hledat:). Dej si sem inzerát, že bys chtěl koupit Wii s nějakou slušnou cenou a můžeš klidně i nabídnout výměnou svoje DSi. Uvidíš, že se ti někdo ozve. Hlavně nepiš, že to chceš přesně za tolik a tolik, ale o ceně diskutuj. Napiš tam, že si třeba představuješ cenu kolem 5-6 tisíc, podle toho v jakém je stavu a čekej:). Pak si dej třeba taky inzerát na Gamebazar. Vždycky se dá dobře koupit;) Přeji hodně štěstí=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Hele mrkni na aukro:)Ja tam kupoval za 5500Kc coz je myslim pekna cena. Pak jen napises Hexerovi a spolu tam nahrajete BL a de se hrat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Dokonce tu je nekde forum :) kde se pisou nejlepsi ceny... pokud me pamet neklame tak v Intersparu meli wiicka za 4990,- :) ale myslim ze uz nejsou (ocividne slo o stare kousky buh vi odkud...ale vim o dvou lidech co je tam koupili...) Pak jsem nekde cetl o dalsim ... v Hypernove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 abych jen tak netlachal ;) tak tady mas odkaz http://console-forum.net/showthread.php?t=14838&page=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 aha sorry za novy tema nevsimnul sem si ho No ale konzole a other elktroniku bych nikdy v takových podobných obchodácích nekupoval NEDOPORUčUJI už moje segra ma mp3 z interu a po roce skončila já chci klidně požité wii za nové nechci utrácet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 A myslíš jako, že v tom intersparu nebo makru prodávají Wii od jiného výrobce?:D Je to pořád Nintendo Wii, nic se na tom nemění, takže se není čeho obávat;). To, že tvoje sestra koupila pravděpodobně nějakou no-name MP3, je věc jiná. Pořád vidím, jak v letácích nabízejí různé takové ty podivně levné MP3:). U originálního Nintenda Wii se není důvod bát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Mrkl bych na cenu v zahraničí, pokud máš zkušenosti s ebay nebo amazonem. Mám pocit, že tam jsem viděl ceny docela pěkné. Jinak asi opravdu to aukro. Já tam svoje sehnal úplně nové za 6 800 i s Wii Fit. A jinak v těch obchoďácích bych se toho fakt nebál. Je to Wii úplně stejné jako jinde, naopak je tady ta výhoda, že pokud se s ním cokoliv za ty dva roky podělá, tak jestli to budou řešit jako s ostatním svým zbožím, tak okamžitě vrací peníze a nazdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Navic ja bych byl z elektroniky co odchazi vzdy za rok naprosto nadseny :) 1. muzes ji reklamovat (ztrata max mesice) 2. Nejspis dostanes sve penize zpet (a musis dostat puvodni castku) 3. Za nove nabyte penize za pouzite zbozi si koupis nove :) o nejakou tu tridu vyssi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel.H. Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Ja jsem koupil nove Wii pred tydnem v JRC. Maji tam ted docela peknou akci Wii + Wiifit za 8000. Mit 2 roky zaruky z kamenneho obchodu taky neni spatne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Ja jsem koupil nove Wii pred tydnem v JRC. Maji tam ted docela peknou akci Wii + Wiifit za 8000. Mit 2 roky zaruky z kamenneho obchodu taky neni spatne :) té nabídky jsem si všiml také docela skvělá cena to wii fit je uplně zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 No, skvělá cena. Došlo ke snížení ceny Wii, jenomže naši milí distributoři (nebo česká pobočka Nintenda, nevím) než by šli s cenou dolů, nabídli raději bundly. Wii + Fit za 8 000,- tak dneska najdete snad ve všech obchodech. Kdo nechce Fitko, tak gamehouse.cz má bundl Wii + 2 hry - Metroid Prime 3 a Disaster, taktéž za osmičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel.H. Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Kdo nechce Fitko, tak gamehouse.cz má bundl Wii + 2 hry - Metroid Prime 3 a Disaster, taktéž za osmičku. V JRC je take moznost dostat k Wii za tech 8000 2 hry navic. Ale prislo mi lepsi si radeji vzit poradnej kus hardware, nez dve DVDcka 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 V JRC je take moznost dostat k Wii za tech 8000 2 hry navic. Ale prislo mi lepsi si radeji vzit poradnej kus hardware, nez dve DVDcka 8) A, už to taky vidím. Akorát tam nemají nikde napsané, které hry to jsou (ta první je v nadpisu - Disaster). Předpokládám, že tou druhou bude taky Metroid. Tak v tom případě stejná nabídka jako na gamehouse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel.H. Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 A, už to taky vidím. Akorát tam nemají nikde napsané, které hry to jsou (ta první je v nadpisu - Disaster). Předpokládám, že tou druhou bude taky Metroid. Tak v tom případě stejná nabídka jako na gamehouse. Ten druhy je Metroid, v obchode byl u toho wii vyfoceny spolu s tim Disaster. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel.H. Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Mel bych tip, jak vyhodne koupit Wiimote. V obchode Tesco jsem nasel remote s hrou Wii play jen za 1000kc. Normalne tohle stoji tak 1500Kc. Asi tam maji chybnou cenu. Koupil jsem to v Kromerizi, mozna to budou mit i v jinych pobockach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mate Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Potvrzuji ze jsem to videl za 990 i na jine pobocce Tesca, asi to bude vsude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 tak ted sem zjistil ze ceny wiicek klesej dolů na gamehouse ja za 5500 exper elektro 5799 korunka 5519 úžasné !!! Ale stále je si myslím klidně koupit bazarové zboží s 2 ovladačema a nunčaky a čipem a to jen za 6000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 tak ted sem zjistil ze ceny wiicek klesej dolů na gamehouse ja za 5500 exper elektro 5799 korunka 5519 úžasné !!! Ale stále je si myslím klidně koupit bazarové zboží s 2 ovladačema a nunčaky a čipem a to jen za 6000 kč Nevím, ale oproti ps3, který de sehnat nejlevněji kolem 6500Kč. Bych si aji připlatil. Ještě by to mohlo jít tak na 5000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 doporučuju zjistit, kdo dělá čipy a jestli udělá i čip na US konzoli...objednal bych ze zahraničí novou... důvody: - levnější konzole - po montáži čipu stejně přijdeš o záruku, takže tu bych neřešil - hlavní je to, že hry vycházejí dřívě a některé i o půl roku apod...dokonce u několika titulů se mi stalo, že na pal nebyly v plánu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.