Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

The Fast and The Furious (Rychle a zběsile)

Big Smoke

Recommended Posts

Tak tady se rozpovídejte o téhle skvělé závodní hře... :)

Tak co s jakym jezdíte autem a jaký by jste z těch aut chtěli ??? (teda pokud jste je všechny prohlížely) Já jezdim s Mitsubishi Eclipse a chtěl bych Mustanga ročník 67 nebo FORD Mustang GT, fakt pěkný káry (i moje oblíbený) a taky se budu chtít projet v Dodge Charger ročník 69, taky pěkný auto...

///malicko doplneny nazov topicu - THeBaNDiT

///vrateny povodny nazov, ospravedlnujem sa za zmeny... ;) - THeBaNDiT

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak si to stáhni, doporučuju to já i hodně lidí tady s fora... ;) A teď jsem si byl u svý káry měnit gumy a všimnul jsem si těch věcí co u tý gumy jde udělat... Ale nevim k čemu je velikost tý gumy...

EDIT:

DIESEL: Najdeš to tady na foru v Dubnových hrách... ;)

Odkaz ke komentáři

Zdar lidi nevíte proč , když zapnu tuhle hru tak mi tam naskočí jen ČERNÁ OBRAZOVKA.Ja když jsem to stahnul tak jsem to skusil a šlo to a pak večír se to vůbec nespustilo.Nevíte co stim ?

Tak Já mám naprosto stejný problém :( nevím co s tím koukám po ruzných strankach a forech a nikde jsem se nesetkal s resenim tohoto problemu :(

Odkaz ke komentáři

Kdepak to ne vubec ne :( to už jsem zkoušel :(

No v kodech UMD je minimalni podpora Firmwaru a Update na 3.11 .... ale SW to vpoho jede na 3.03 a me na 3.10:) Uz asi prejdu na ten novy fajmver:)

Ke hre: Uz sem totalne presvedceny - je to bomba! Taky mam Eclipse....ale o novem auticku si zatim necham zdat....tohle budu tunit a koupim nejaky o tridu lepsi pozdeji - tohle je ma taktika nakupovani aut ve vsech zavodnich hrach :D

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si koupil nový auto (MAZDU RX-7), vytunil a udělal screeny... (screeny jsou v příloze zabaleny v raru je to 6 screenů) Vynyly jsou většinou poskládany z různejch čar, celkem jsem si s tim autem vyhrál, na muj vkus je pěkný...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si koupil nový auto (MAZDU RX-7), vytunil a udělal screeny... (screeny jsou v příloze zabaleny v raru je to 6 screenů) Vynyly jsou většinou poskládany z různejch čar, celkem jsem si s tim autem vyhrál, na muj vkus je pěkný...

hmm....celkem pěkný

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to konečně taky zkusil a musím říct, že mě to celkem zklamalo. Teda jak se to vezme. Tuning je fakt vychytanej a grafika v pohodě, ale jaksi mi tam chybí nějaká rozumná hratelnost. Závodit vždycky jen s jedním soupeřem je takový divný, no ale dá se to. Horší je to s tím, že tam není jedinej náznak dopravy, město je jak po vymření, to fakt nechápu a celkem mi to vadí. Pak mě trochu uniká systém "výkonostního" tuningu. Teda spíš vlastně jen převodovka - ta totiž jedinej vliv, co má, tak rychlejší ládování rychlostí, ale absolutně žádná známka zvýšení max. rychlosti. Ono je hezký, že jsem si do Eclipse (sakra proč ho máme skoro všichni :D ) nakoupil všechno, co jde, ale je mi to v pozdější fázi hry celkem na prd, když maximálku mám pořád na nějakých 160MPH (a že na tuhle hranici se z nuly dostanu i s dusíkem asi tak za tři vteřiny je taky trochu ulítlý). Ikdyž teď se mi otevírají postupně i pátý stupně upgradu (doteď jsem měl k dispozici jen 4), tak uvidíme. No a drifty, to je pro mě totální záhada. Je to téměř neovladatelný a nikdy nevím, co mi auto udělá. Je to takový strašně křečovitý, neintuitivní, nevypočitatelný.... vůbec jsem nechápal, jak jsem mohl vyhrávat - s autem jsem se motal od svodidla ke svodidlu, sem tam jsem hodil drift za 1500 bodů (ale vypadalo to strašně, nechápu, za co ty body dávají). No možná budu muset trochu ubrat z výkonu, můj chudák 350Z má 717 koníků a 650 krouťák, tak to asi nebude zrovna ideální :D .

Zatím mě u týhle hry drží jen tuning, kterej se myslím fakt hodně povedl, ale kdybych se chtěl popavit a s někým si zahrát multiplayer, sáhnul bych asi zpátky po NFS. Jinak mám teď odjeto 46%, v garáži cca 4 Bossácký auta, 3 vlastní a podle progressu bych měl mít odemknutý i jedno auto z filmu, který jsem ale zatím buď nenašel, nebo ho nepoznám :D .

Kdyžtak teda taky se můžete mrknout na moje kousky (třeba ten, kdo chce mrknout na možnosti tuningu).

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, vrstvit můžeš skoro do nekonečna (já skončil někde u šestý vrstvy :D ) a hlavně téměř kamkoli (kapota, boky, střecha, nárazníky...). Vinyly si můžeš i zvětšovat/zmenšovat, otáčet, deformovat, posouvat atd. Co se body kitů týká, tak zatím taky OK, ale u některých aut nemám k dispozici kompletní kit (myslím balíček, kde se Ti "oplastuje" komplet auto), ale to by se mohlo časem snad otevřít. Prostě vizuální tuning je opravdu silná stránka týhle hry. Bohužel i po delším hraní nemůžu to samé říct o hratelnosti :( .

Další menší ukázka možností tuningu na mém Nissan Skyline GTR :) .

snap070.png

snap071-gbf1.png

snap072.png

snap073.png

snap078.png

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu