Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

The Fast and The Furious (Rychle a zběsile)

Big Smoke

Recommended Posts

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

http://czshare.com/download_file.php?id=63284&file=st2_tftf.rar#

Bohužel je vyčerpána maximální kapacita FREE downloadů (1900 připojení),

nechce se někomu to znova uploadovat?

a nechce se tobě poslat sms za pár korun a stáhnout si to???

edita odkazy dávej do code

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo přesně, dokud si auto prohlížíš v garáži nebo tuníš, tak je to trochu zavádějící (ikdyž pořád pěkný), ale jakmile s ním vyjedeš, je to úplně jiný kafe.

Ty balíčky bodykitů já už mam otevřený už dávno...

Jo to já taky, ale ne u Eclipse (starý GSX). Kolik máš odehráno procent? Já cca 55% a pořád nic (u toho eclipse GSX).

Odkaz ke komentáři

mě se to auto náhodou v gáraři líbí docela dost,přijde mi to právě mnohem lepší než třeba v carbonech

Ale jo, to jo, auta jsou hodně pěkně vymodelovaný, jen jsem měl na mysli to, že v garáži to nemá takový efekty, jako v ulicích.

Big Smoke - já teď nevím, co myslíš jako sady. U Eclipse mám 4 různý druhy "plastů", ale musím je dávat zvlášť (přední nárazník, zadní nárazník, křídlo, prahy), kdežto u jiných aut mám kromě toho i cca 4 "kompletní sady" od konkrétní firmy, prostě jeko Wide kity v NFS na PC.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to konečně taky zkusil a musím říct, že mě to celkem zklamalo. Teda jak se to vezme. Tuning je fakt vychytanej a grafika v pohodě, ale jaksi mi tam chybí nějaká rozumná hratelnost. Závodit vždycky jen s jedním soupeřem je takový divný, no ale dá se to. Horší je to s tím, že tam není jedinej náznak dopravy, město je jak po vymření, to fakt nechápu a celkem mi to vadí. Pak mě trochu uniká systém "výkonostního" tuningu. Teda spíš vlastně jen převodovka - ta totiž jedinej vliv, co má, tak rychlejší ládování rychlostí, ale absolutně žádná známka zvýšení max. rychlosti. Ono je hezký, že jsem si do Eclipse (sakra proč ho máme skoro všichni :D ) nakoupil všechno, co jde, ale je mi to v pozdější fázi hry celkem na prd, když maximálku mám pořád na nějakých 160MPH (a že na tuhle hranici se z nuly dostanu i s dusíkem asi tak za tři vteřiny je taky trochu ulítlý). Ikdyž teď se mi otevírají postupně i pátý stupně upgradu (doteď jsem měl k dispozici jen 4), tak uvidíme. No a drifty, to je pro mě totální záhada. Je to téměř neovladatelný a nikdy nevím, co mi auto udělá. Je to takový strašně křečovitý, neintuitivní, nevypočitatelný.... vůbec jsem nechápal, jak jsem mohl vyhrávat - s autem jsem se motal od svodidla ke svodidlu, sem tam jsem hodil drift za 1500 bodů (ale vypadalo to strašně, nechápu, za co ty body dávají). No možná budu muset trochu ubrat z výkonu, můj chudák 350Z má 717 koníků a 650 krouťák, tak to asi nebude zrovna ideální :D .

Zatím mě u týhle hry drží jen tuning, kterej se myslím fakt hodně povedl, ale kdybych se chtěl popavit a s někým si zahrát multiplayer, sáhnul bych asi zpátky po NFS. Jinak mám teď odjeto 46%, v garáži cca 4 Bossácký auta, 3 vlastní a podle progressu bych měl mít odemknutý i jedno auto z filmu, který jsem ale zatím buď nenašel, nebo ho nepoznám :D .

Kdyžtak teda taky se můžete mrknout na moje kousky (třeba ten, kdo chce mrknout na možnosti tuningu).

Tie auta co si prilozil v zipe su az musim povedat KRASNE! fakt mas dobry vkus vyzera to ttak ze mas taky isty ako ja fakt nadherny tunning akurat ma dost stve ze si to nemozem zahrat lebo momental nemam PSP :cry: praskol displej a nefunguje citacka kariet ale budem kupovat NEW a hned jak ho budem mat co dufam to stiahnem inak este raz fakt super tuninng!

Odkaz ke komentáři

tak tu srandu prave stahuju...doufam ze me to bude bavit protoze prece jenom nehraju zavodni hry jenom kvuli tuningu ale hlavne kvuli zavodeni

btw valdoDK co se stalo ze mas prasklej display? taky pad z vysky nebo sis ho rozmackl?

sorry za OT no rozoberal som PSP a ked som ho uz daval naspet do kopy tak bol mastny display od mojho potu :D a jak som ho utieral s handrickou tak som asi pritlacil moc

neviem ci to je tato pricina ale mylsim si :D

Odkaz ke komentáři

nemam to v cso je to iso od brenta , nwm ale seka se to jako prase , stahl sem jeste z jinyho zdroje tak to zkusim ...

No ten FaF uploadoval marek_2080 a jede to slusne (taky to mam od nej, taky nechapu proc by melo :roll: ) ;) Hraju v ISO:arrowl:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu