shadow.wizard Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Nepáči sa Vám hudba ktorá hrá v rádiach po celom Vice City? Prečo to nezmeniť a nespraviť si vlastné "rádio". Tak, ako to je už od GTA 3 zvykom, ani teraz nám v hre nebude chýbať Custom Tracks. Ako v GTA Vice Ctiy Stories nato nám prezradí tento návod. 1. Stiahnite si tento program Exact Audio Copy (971 KB) 2. Nainštalujte a kliknite na EAC -> Convert MP3 Music to Harddisk 3. Vyberte si svoju obľúbenú pesničku a prekonvertujte ju do formátu .toc 4. Songy s koncovkou .toc premenujte na .gta 5. Na vašej Memory karte urobte v zložke SAVEDATA novú zložku s názvom ULES00502CUSTOMTRACKS (pokial máte Euópsku verziu GTA Vice City Stories) 6. Premenované songy s koncovkou .gta skopírujte do zložky ULES00502CUSTOMTRACKS 7. Spusťte GTA Vice City Stories a choďte v nastaveniach do časti AUDIO 8. V AUDIO zapnite Custom Tracks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Nebylo to tu již jednou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Nebylo to tu již jednou?Jo ale cela sekcia GTA VCS bola zmazana... tak to tu davam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Ahaa.. njn sem si říkal. btw, dík aj za ten návod na cheat device, hned to testnu :D (doteď sem to nezkoušel :oops: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 oboje pridane do zoznamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 mam problem..nejak se mi ten program nechce nainstalovat..vzdycky, kdyz na to kliknu se ukaze EAC could not find a matching language file..dal to vubec nechce jet..nevite nekdo co s tim??v archivu zadny jazyky nejsou, tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 mam problem..nejak se mi ten program nechce nainstalovat..vzdycky, kdyz na to kliknu se ukaze EAC could not find a matching language file..dal to vubec nechce jet..nevite nekdo co s tim??v archivu zadny jazyky nejsou, tak nevim a nemáš rip verzi?? možná proto to nejde :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 a nemáš rip verzi?? možná proto to nejde :wohow:mam original UMD;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 mam problem..nejak se mi ten program nechce nainstalovat..vzdycky, kdyz na to kliknu se ukaze EAC could not find a matching language file..dal to vubec nechce jet..nevite nekdo co s tim??v archivu zadny jazyky nejsou, tak nevimno pise mi to samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 ten soubor je divnej.. nefacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 me taky ne a dost bych to chtel, nema nekdo nejaky reseni pls??? nebo neprekonvertoval by mi to nekdo hodnej alespon? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 skuste http://rapidshare.com/files/5755807/EAC_PSP_Edition.zip.html ale malo by to byt to iste. o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 pls upnete to jinam.. diky... nemam verejnou ip a sosa nekdo jinej.. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 skuste http://rapidshare.com/files/5755807/EAC_PSP_Edition.zip.htmlale malo by to byt to iste. o_O SUPER! diky myschoo, neni to to samy, pac mi to funguje :) EDIT: tady je to uply na edisku: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/88430/EAC_PSP_Edition.zip_846.19KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 diky.. pts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 no aspon ze sa to vyriesilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 diky.. pts pts preposilam myschoovi no aspon ze sa to vyriesilo. jj, posilam ti ty pts od exista, prece jenom sem to jen reupnul... jeste jednou vdaka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 hele me nejde v menu prenou na enable custom track.. porad tam mam unavauble nebo jak to je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 hele me nejde v menu prenou na enable custom track.. porad tam mam unavauble nebo jak to je :) a nezapomnel si presunout ty prevedeny mp3 do ty slozky v savedata? popripade jestli si je nezapomnel prejmenovat na blabla.gta ... ;) me to totiz podle toho navodu SW s myschoovym programem slape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominick Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 pomoc pls ked som stiahol ten myschov program a nainstaloval som ho v pohode, ale ked ho idem zapnut tak vyhodi: ATRAC3 codec not found on the system. Please refer to the documentation. Pls pomôžte mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@rk3lf Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 hej problem kdyz kliknu v programu convert mp3 to music... a vyberu nejaky mp3,vyberu kam ukladat tak me to napise at 00605d66 ->acess_violation nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 hej problem kdyz kliknu v programu convert mp3 to music... a vyberu nejaky mp3,vyberu kam ukladat tak me to napise at 00605d66 ->acess_violation nevite co s tim? nemas nahodou win vista? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tweeety Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Já tam mam taky unavailable .. a vsechno jsem udelal jak sem mel, jak mam zjistit jestli mam verzi US nebo EUR ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Boha mne ten program nejak nejde uz na to mam nervy DPC acces violation a NE nemam Vistu ale XP !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Jo, mě už to tež leze na nervy furt Acces violation, ten program je uplně na H**** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.