doommaster01 Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 potreboval bych poradit jestli si mam koupit 4gb kartu sandisk tu cervenou nebo sandisk ULTRA II ktera je podle vas lepsi a jake s nimy mate skusenosti.. pls napiste tu klady a zapory.. dekuju mots Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doommaster01 Odesláno Duben 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 jo a este neco .. jde mi jen o to abych mohl parit ISA bez sekani jinak mi je vsecko jedno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 mám ULTRA II a naprostá spokojenost :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 mám ULTRA II a naprostá spokojenost :bash: Taky...u par her to poznas (jako ve CSO, ISO) a savovani je 2x rychlejsi ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 aj ja mam Ultra II a fici skvele.... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Kup si ULTRA II, tu za ty 2 000 z ALZY... Já ji mam taky jako většina lidí z fora a jsem s ní taky spokojenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 ja mam tu normalni, nemam ani tu cervenou,mam nejakou modrou a taky si nemuzu vubec stezovat..nijak se to neseka a kopiruje rychle..a jestli se mi ulozi save za 5 sekund nebo za 1 mi je celkem fuk ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Taky + pro Ultra II, naprostej luxus. Až jednou bude ultra II 8GB, tak si ji koupim. (ne nekoupim, bude drahá :lol: ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThomasVT Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Taky...u par her to poznas (jako ve CSO, ISO) a savovani je 2x rychlejsi ;) no tohle zase nepotvrzuju mam UltraII a NFS carbon se mi v CSO sekaji jinak to ale jde:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doommaster01 Odesláno Květen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 takze mam jit radsi do ty ULTRA II?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 doporučuju kup si ji na alzasoftu ta karata je luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Capricorne Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Taky doporucuju ULTRA II mam ji za 2k z alza a neni fake a spokojenost .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DR.house(steve-o) Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Takže ta červená je na PRD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prédátor Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Já teď čekám na Ultra II než mi přijde.Hlavně Ultra II je rychlejší než ta červené.Kamarád jí má a já mám Ultra II a je mnohem rychlejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Červená neni na prd, ale přece už i sem dost lidí psalo odkud a jakou máš vzít... Taže ještě jednou, vem Ultra II (2 nebo 4GB) z alzasoftu... ;)ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doommaster01 Odesláno Květen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 jj diky mots vsem za rady pudu do ty ULTRA II ale budu ji mit az 15.4 to nasi berou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 hlavne nekupuj tu cervenou gaming ;) kdyz em byl na srazu tak byla pomalejsi nez moje normal ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
doommaster01
potreboval bych poradit jestli si mam koupit 4gb kartu sandisk tu cervenou nebo sandisk ULTRA II ktera je podle vas lepsi a jake s nimy mate skusenosti.. pls napiste tu klady a zapory.. dekuju mots
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts