MaRa Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Ahoj, prosím Vás nevíte co je to za prográmek zvýrazněn napravo? A ještě nevíte někdo jak se jmenují ikony jak jsou na levé straně obrázku jak ukazují velikost? Předem díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 mě by spíš zajímala ta tapeta.....nemáš jí? ;) jinak ty programy budou asi nejaký pluginy .....ale nevim kde se takový věci stahujou...nemam MAC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 mě by spíš zajímala ta tapeta.....nemáš jí? ;)jinak ty programy budou asi nejaký pluginy .....ale nevim kde se takový věci stahujou...nemam MAC no...ale tohle není MAC ale WONDOWS XP...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaRa Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 mě by spíš zajímala ta tapeta.....nemáš jí? ;)jinak ty programy budou asi nejaký pluginy .....ale nevim kde se takový věci stahujou...nemam MAC tapeta je tady http://da-nadda.deviantart.com/art/reMix-set-Clean-version-101177829 ale teď hlavně co to je napravo zač, musim to mít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 To napravo je visuvny panel pro windows xp ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ondrejsetina Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Podívej se na tento návod "Jak udělat vaši plochu hezčí :) WIN XP i Vista" Možná je to to, co hledáš...? Sám jsem to nezkoušel..Takže nemůžu napsat jestli jsem s tím spokojen ,ale vypadadá to docela dobře..? [url]http://console-forum.net/showthread.php?t=50251[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MaRa
Ahoj,
prosím Vás nevíte co je to za prográmek zvýrazněn napravo? A ještě nevíte někdo jak se jmenují ikony jak jsou na levé straně obrázku jak ukazují velikost?
Předem díky za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.