SnixPix Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Odesláno Září 14, 2009 Zdarec, mluvil jsem s AU! o clanu CSS, říkal mi,že už clan už není,ale psal mi, když udělám topika,tak se přidá,ale pouze pokud se přidají i jiní hráči CSS na forumu ;) Co nabízím? -TeamSpeak server pouze pro Klan nebo pro celé forum :) -Server,na kterém budou probíhat zápasy a kde se také bude trénovat. -Mám veřejnou IP ,takže to není problém,ale je tu háček neumím nastavit server na CW,protože nemám s tím takové zkušenosti. Tím se zabýval můj minulý klan. :roll:. Hodilo by se také,kdyby někdo mohl poskytnout Public server s veřejnou IP adresou. Pokut máte zájem pište SEM, nebo ICQ Bylo by dobré míti v týmu človíčka co by dělal web a také ho spravoval. Citovat
Senpu Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Odesláno Září 14, 2009 jak bude cas tak nastavim uz sem se to naucil :D Citovat
SnixPix Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 14, 2009 Ou sennpu supa,ale byli jsem spolu v clanu :D, oka tak máme 2 servery a 2hráče.. ;) Citovat
Alias/Blaze Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2009 Ja se klidne pidam tky x) Edit: ten tvuj server este funguje sennpu? (jestli ano jaky ma IP ? :D ) Citovat
T-o-mmy Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2009 Taky se přidám, CS:S už hraju dlouho... zkušenosti s admonováním serveru mam taky... Citovat
Alias/Blaze Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2009 Tak jak to teda bude? Bude ten klan nebo ne? : ) Citovat
T-o-mmy Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2009 Mám s váma počítat?? Mám nabídku od jiného clanu...... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.