SnixPix Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Zdarec, mluvil jsem s AU! o clanu CSS, říkal mi,že už clan už není,ale psal mi, když udělám topika,tak se přidá,ale pouze pokud se přidají i jiní hráči CSS na forumu ;) Co nabízím? -TeamSpeak server pouze pro Klan nebo pro celé forum :) -Server,na kterém budou probíhat zápasy a kde se také bude trénovat. -Mám veřejnou IP ,takže to není problém,ale je tu háček neumím nastavit server na CW,protože nemám s tím takové zkušenosti. Tím se zabýval můj minulý klan. :roll:. Hodilo by se také,kdyby někdo mohl poskytnout Public server s veřejnou IP adresou. Pokut máte zájem pište SEM, nebo ICQ Bylo by dobré míti v týmu človíčka co by dělal web a také ho spravoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 jak bude cas tak nastavim uz sem se to naucil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Ou sennpu supa,ale byli jsem spolu v clanu :D, oka tak máme 2 servery a 2hráče.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Ja se klidne pidam tky x) Edit: ten tvuj server este funguje sennpu? (jestli ano jaky ma IP ? :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Taky se přidám, CS:S už hraju dlouho... zkušenosti s admonováním serveru mam taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Tak jak to teda bude? Bude ten klan nebo ne? : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Mám s váma počítat?? Mám nabídku od jiného clanu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Já tky tak co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.