Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Skate 3


tekken90

Recommended Posts

Platformy: Playstation 3, Xbox 360

Datum vydání: květen 2010

EA oznamuje SKATE 3

Společnost Electronic Arts dnes oficiálně oznámila už třetí pokračování své populární série SKATE, které zamíří na pulty obchodů už v květnu příštího roku. Tisková zpráva je celkem chudá na informace, ale hráči se mohou těšit na vylepšenou hru pro jednoho hráče, ale i multiplayer. Velkou novinkou ve SKATE 3 má být kooperativní režim, kde budou hráči společně plnit nejrůznější úkoly, aby se zdokonalili jak v online žebříčcích, tak v režimu kariéry. S tiskovou zprávou EA vydala i teaser, na který se můžete podívat v novince. SKATE 3 je ve vývoji pro Playstation 3 a Xbox 360.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

  • 1 month later...
  • 2 months later...

EA Black Box si privoláva na pomoc parťákov a kamarátov. Vo svete Skate 3 už nebudete nikdy sami, či už ste online, offline alebo práve diktujete v kariére. Podľa preview na IGN je všetka vaša činnosť previazaná na tímy. Ak nemáte po ruke kamarátov, nahradia ich AI ovládaní skejteri, ktorí zastupujú aj rivalov. Kampaňou sa dá prechádza v kooperácii a bez ohľadu na to, či ste pripojení alebo nie, budú vaší tímoví kolegovia odmenení za triky.

Progres kampaňou máte tak povediac pod vlastnou kontrolou, to platí aj o pripájaní na servery. Podľa vašich preferencií (street, bazén, U-rampa, park) si nájdete vhodný tím a po opätovnom pripojení vás hra dá dokopy s vašimi tímovými kolegami.

Skate 3 sa presunie do nového mesta Port Carverton rozdeleného na tri časti - Univesity Hill, Downtown a priemyselná zóna. Medzi novými trikmi sa objaví napríklad Darkslide, čo je presný opak Boardslide s tým rozdielom, že rail deriete skejtom bruchom dolu (šmýkate sa gripom). Tento trik zdokonalil a vážne presadil zabijak Rodney Mullen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

mno tak demo neni vubec spatne ale oproti 2 toho moc nepribylo par underflipu a darkslidu to moc nevytrhne ale HARDCORE mode je SUPEEEER! v nem ty triky vypadaj realne a da to zabrat ale kdyz se povede udelat nejakou serku tak to vypada dobre jinak nove mesto se zda byti docela dobre a hra celkove se posunula o kousek dal. Uvidime co prinese cela verze kazdopadne kupuju - jasna platina

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu