petkofutko Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 mam firmware 3.03oe-ca mam to podle planu akorat ty 2 soubory mam v game a vzdy kdyz t zapnu tak mi to napise :The game could not be started.(8002014c co stim???????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 mam firmware 3.03oe-ca mam to podle planu akorat ty 2 soubory mam v game a vzdy kdyz t zapnu tak mi to napise :The game could not be started.(8002014c co stim????????????????skus GAME 150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petkofutko Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 dal sem to do game 150 a kdyz otevru pak dam tak to tam neni mezi tema hrama nikde neni???????????????? co s tim??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 tak nevim skus zmeni treba kernel nebo me tet nic nenapada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pako Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 hele ja jsem to tam nějak dal ale kdyz to chci zapnout tak mi to napíše "This game cannot be started.The data is corrupted." co ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Docela by me zajimalo jak to vlastne funguje ze ten program komunikuje s TV.... Nevi to nekdo??? Prs WiFi asi tezko :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Tak sem to nastavil na TV Philips a kod co mam na ovladaci tam je ale kdyz to vsechno nastavim a ulozim tak mi to nic nedela...nevite co s tim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Docela by me zajimalo jak to vlastne funguje ze ten program komunikuje s TV.... Nevi to nekdo??? Prs WiFi asi tezko :D:D:D přes IRDA (infraport) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 :D aha... nevi teda nekdo co s tim mam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Srpen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Tak sem to nastavil na TV Philips a kod co mam na ovladaci tam je ale kdyz to vsechno nastavim a ulozim tak mi to nic nedela...nevite co s tim???to mi taky nekdy dela..nekdy mi to pri starsim typu TV reaguje hned a nekdy to muzu mackat do aleluja, ale nic se nestane..zalezi asi na nalade tvy TV;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pako Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 kdyz mi to ukazuje ze je soubor skaženy(ikdyž neni a dělal jsemto přesně podle navodu) je možné že je to kvuli tomu že mam 3.52. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohout Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 Kamos ma na PDA stejnej programek, ale nemusi hledat typ ovladace. Jen ten programek spusti, vezme ovladac stiskne na nem tlacitko treba volume+ , namiri na infrak a frekvence se mu sama nahraje do programu. Tim padem mu funguje kazda TV. Snad na PSP vyjde neco podobnyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pako Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 FAGOT mě to porad píše že soubor je skazeny a nemuzu to zapnout neví nahodou někdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 davas to do spravny slozky??vsechno podle navodu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bolo Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Čuste lidi.Tak jsem to stahl a nahrál do PSP.Mám TV orava,bohužel ne ten model který byl v programu.A geniusy 5.1 mám novej model a na ten ovladač taky nefunguje.Řek jsem si smolík ALE!!!Mám universalní ovladač PHILIPS.Tak jsem zajel do ovladačů od philipsu,ten model ovladače tam nebyl ale je tam TV1.TXT až TV4.TXT .Všechny jsou stejné.A televize ORAVA reaguje a dokonce i druhá TV OTF.Takže ho zkuste a dejte vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Čuste lidi.Tak jsem to stahl a nahrál do PSP.Mám TV orava,bohužel ne ten model který byl v programu.A geniusy 5.1 mám novej model a na ten ovladač taky nefunguje.Řek jsem si smolík ALE!!!Mám universalní ovladač PHILIPS.Tak jsem zajel do ovladačů od philipsu,ten model ovladače tam nebyl ale je tam TV1.TXT až TV4.TXT .Všechny jsou stejné.A televize ORAVA reaguje a dokonce i druhá TV OTF.Takže ho zkuste a dejte vědět.jj taky mi tyhle ovladace fungujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Tak po neúspěších s TV jsem se všiml že tu někdo píše že mu to nefunguje na 5.1 reprákách Genius. Neváhal sem a skusil sem to na nich (mam je u stolního pc) a konečně úspěch! Je to fajn a tak to budu zkoušet i na dalších přístrojích. :wohow: EDIT: Ještě jsem si vzpoměněl žej sem tu nikde neviděl napsaný tohle: Když stisknete R (otevře se vám nabídka funkcí) a tam pak stisknete kolečko tak se vám nahoře mění frekvence (dá se změnit asi na tři různý). Doufam že to někomu bude užitečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Tak po neúspěších s TV jsem se všiml že tu někdo píše že mu to nefunguje na 5.1 reprákách Genius. Neváhal sem a skusil sem to na nich (mam je u stolního pc) a konečně úspěch! Je to fajn a tak to budu zkoušet i na dalších přístrojích. :wohow:EDIT: Ještě jsem si vzpoměněl žej sem tu nikde neviděl napsaný tohle: Když stisknete R (otevře se vám nabídka funkcí) a tam pak stisknete kolečko tak se vám nahoře mění frekvence (dá se změnit asi na tři různý). Doufam že to někomu bude užitečný. no vidis, to jsem nevedel.........ale na co to je:D:D??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 no vidis, to jsem nevedel.........ale na co to je:D:D??? Tak to zas nevim já :lol: Ale předpokládam že pokud někdo najde svojí tv namíří s tim na ní mačkne a nic to neudělá že by mu mohlo pomoct přenastavení frekvence ale jistej si nejsem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bolo Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Tak po neúspěších s TV jsem se všiml že tu někdo píše že mu to nefunguje na 5.1 reprákách Genius. Neváhal sem a skusil sem to na nich (mam je u stolního pc) a konečně úspěch! Je to fajn a tak to budu zkoušet i na dalších přístrojích. :wohow:EDIT: Ještě jsem si vzpoměněl žej sem tu nikde neviděl napsaný tohle: Když stisknete R (otevře se vám nabídka funkcí) a tam pak stisknete kolečko tak se vám nahoře mění frekvence (dá se změnit asi na tři různý). Doufam že to někomu bude užitečný. A máš ty nové nebo staré geniusy.U noveho máš už na dalkovém ovladači přepínání mezi tv,dvd,Mp3 a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 může mi to někdo reupnout ? na uploading mi to nejde stahnout , edisk je smazaný a na rapidu můžu stahovat až za 70 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 může mi to někdo reupnout ? na uploading mi to nejde stahnout , edisk je smazaný a na rapidu můžu stahovat až za 70 minedisk obnovenej, uploading stale funguje a pridanej czshare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 edisk obnovenej, uploading stale funguje a pridanej czsharediky moc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukiino Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 kolik MB to zabira na karte??? :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 stahni a uvidis, kolem 2MB presneji: 6,98*MB (7*323*788 bajtů):oops:trochu sem se splet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.