Zpatecka Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Mě se děje to stejný, co Tomovi, akorát 3.90 m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 když tam je chyba 80020148C tak to je kernelem,ale když řikáš žes ho přepínal....tak to fakt newim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Mě se děje to stejný, co Tomovi, akorát 3.90 m33 PSp Slim nemí IrDa....:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zpatecka Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 PSp Slim nemí IrDa....:roll: Ajoooo, dík:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedak Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Jakto že mi to nejde ? Napíše mi to The game could not be starte. a přitom mám cfw 3.90 m33-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 musíš doinstalovat 1.50 kernel a ještě ho aktivovat v recovery menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedak Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Ale na slimákovi nejde kernel 1.5. Nebo snad jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Ale na slimákovi nejde kernel 1.5. Nebo snad jo ? a na slimakovi ti to bude uplne k nicemu kdyz tam nemas infraport uz to tu tekk psal jednou jenez nekdo necte ze :D:D:D hej proste lol !lol! fakt jakoze ctete kdyz uz neco chcete zkusit nebo udelat nebo umet samo od sebe nic nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedak Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 a na slimakovi ti to bude uplne k nicemu kdyz tam nemas infraport uz to tu tekk psal jednou jenez nekdo necte ze :D:D:D hej proste lol !lol! fakt jakoze ctete kdyz uz neco chcete zkusit nebo udelat nebo umet samo od sebe nic nejdeNojo to víš.. nerad čtu 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Nojo to víš.. nerad čtu 8) to ja sice taky ale kdyz si to neprectu tak to asi nerozjedu vetsinou :) vis jak to je jak kdybys hral na psp bez displeje kdyz si to neprectes tak to nejde kdyz nemas display tak to taky nejde :D:D:D proste nejsi sam je tu vic takovych ale pak jenom zbytecne otazky co uz tu jsou 8) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedak Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 to ja sice taky ale kdyz si to neprectu tak to asi nerozjedu vetsinou :) vis jak to je jak kdybys hral na psp bez displeje kdyz si to neprectes tak to nejde kdyz nemas display tak to taky nejde :D:D:D proste nejsi sam je tu vic takovych ale pak jenom zbytecne otazky co uz tu jsou 8) :Pjj máš pravdu :idea::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cita Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Ahoj....Kurna tam neni Televize OTF :D do prcic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 uplně nejlepší na tomje vyraz mámy když jí přepnu seriál a ona nevi kde je ovladac tak ma pak má chisterickej záchvat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 jedna z nejlepších HB co jsem kdy zprovoznil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Čau. Nevíte někdo, v čem je problém, když po startu "hry" mi to řekne tohle - " The game could not be started. (8002014C) .. Jakože nemůže začít, ale proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedak Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Buďto máš slima - tam nejde kernel 1.5 a nebo máš fatko a nemáš nainstalovanej kernel 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Mám slima a nevím, jestli mám to druhý :D Tak co musím udělat, aby mi to šlo?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Mám slima a nevím, jestli mám to druhý :DTak co musím udělat, aby mi to šlo?:psp: Slim nemá IrDa omg...už se to tady řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 sakra teď se mi to nějak po****lo,píše mi to chybu 8001002,v recovery jsem zkoušel snad všechno a nešlo,neví někdo ?vždy mi to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 tak zkus irshell 3.9 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niobe Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 PSP Universal Remote používá ovladače pro LIRC (Linux Infrared Remote Control), tak se zkuste podívat na www.lirc.org jestli tam nejsou nějaký nový. Zkoušel sem to naposled někdy před 2 rokama a fungovalo mi to na vzdálenost cca 1m, a to sem musel stát přímo proti TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
don.hankiss Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 PSP mi píše - The game could not be started ( 80020148) co s tim???:roll: 80020148 ma CF 3,90 m33-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 chybějící 1.50 kernel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
don.hankiss Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 chybějící 1.50 kernel ... Bylo mi to jasné, diky moc 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doggy Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 lidi mne to nejde mam custom FW 3.90m33-3 a napise mi the game could not be started (a dake cisla) musim to spustat pri televizi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.