martinny Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 čest lidi,potřeboval bych poradit...všecko sem udělal správně a když to spustim napíše mi to The game could not be started (8002014C), a nebo když to dám ze složky game380 do game-(tam mám i afkima) tak mi to napíše The game...80020148 Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Tak sem zpodle rad pro lamy udělal tohle:Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled....ale stejnak mi to píše furt to samý....v čem je chyba ?? =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 čest lidi,potřeboval bych poradit...všecko sem udělal správně a když to spustim napíše mi to The game could not be started (8002014C), a nebo když to dám ze složky game380 do game-(tam mám i afkima) tak mi to napíše The game...80020148Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Tak sem zpodle rad pro lamy udělal tohle:Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled....ale stejnak mi to píše furt to samý....v čem je chyba ?? =D Taky jsem měl problémy s 80020148 a8002014C na mém 4.01 m33-2 Fat. Už mi to jede. Musel jsem ale stáhnout a naistalovat toto: Postup:1) Zkopírujte složku PSP na kartu 2) Spusťe update a postupujte podle pokynů na obrazove 3) Hotovo 1.50 Kernel Addon v1 (!!!Pouze FAT!!!) Code: http://uloz.to/534345/1.50_K_4.01M33.rar Viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=29336 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Taky jsem měl problémy s 80020148 a8002014C na mém 4.01 m33-2 Fat. Už mi to jede. Musel jsem ale stáhnout a naistalovat toto:Viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=29336 nejde sry skousel jsem to a ted zu mi to najede scerna obraz a vypne se mi PSP :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinny Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 No jo no ale já mám slim a když je to jen pro fat co mi ještě pomůže? =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 nic, je to POUZE PRO FAT, na slimu nemas infra port Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinny Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 áha...tak dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 áha...tak dík... Jinak pro spouštění HB softu můžeš zkusit eloader, neumí ale spouštět všechny http://console-forum.net/showthread.php?t=12329&highlight=eloader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 Hm, pořád mi to nejde mam FATKO CFW 3.90 m33-2. Hodim to na kartu, spustim vyberu televizi zkouším všechny možné kódy ale pořád nic. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manik.luke Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 mám fat spustim to a vipne se mi psp co stim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCAESAR Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 MM mě to nefunguje vždycky to napíše The Game coul not be started. (80020148) nevíte někdo co s tim mam cfw 3.90 M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 mám stejnej problém jako theCAESAR co stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Cau, me to pise pri spusteni: The game could not be started. (8002014C) Mam custom fw 4.01 M33-2 V cem je problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 caute... takze sem to zkusil a u nektere televize tam ten ovladac, je ale sou tam funkce jakoby se tim ovladalo neco jineho nez televize... a nebo u nektere televize tam ovladac neni a tak zkousim nastavit jinaci. Kdyz to nastavim tak to treba jen na televizi blika, ze se neco deje, ale stejne nic. No a vzdykcy kdyz vyberu po 3 nebo po 4 ovladcku tam se psp sekne (jako by to porad na karte srotovalo) a psp se vypne.. co s tim :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlowHawli Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Hele ja když to stahnu tak se mi neukáže archív ale jen nějaka ikona na kterou když kliknu pravim tak se mi ukaze pres jakej program to mam spustit, poradte prosííím, díky moooc jo a ještě, funguje to i na normáním firmwaru?? ještě to nemám costum FM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 kam to mam dat???? mam 500m33 a kdyz najedu v psp do game tak se mi ukaze ikonka programu a pod tim jakoby rostrzenej soubor zapnu ten program hode se tam logo psp a vrati me to do menu s hlaskou 400800c bo nak tak:( The game could not be started. tohle mi pise co s tim??? (8002014C) hm dobry da sem navod a pulce lidi to nejde ale on an to sere... kdyz zalozis dred tak se o nej starej!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoTomik Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 ahoj já mám problém P.mě ta aplikace nejde vubec.kdyz ji chci spustit tak se tam napise "The game could not be started.(80010002)" ale proč nemůže být zpuštěna? mám PSP slim FW 5.00 m33 předem děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 tenhle program je pouze pro PSP Fat .. SLim nemá infraport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sikac Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Zdravicko zawislaci :) tak jsem to zkusil a nink... :( projel sem cely forum na Universal rometo control ale stejne to nejde. Mam PSP FAT 1004, 5.00 m33-4 v Recovery menu mam 5.xx kernel, UMD mode m33 driver -no umd- v XMB menu mam UMD ISO MODE M33 driver kdyz ty slozky nahraju do /psp/game 1.50 tak to hlasi 80020148 kdyz to dam do /psp/game 5.xx nebo Game tak to hlasi 8002014C hledal jsem i co to znamena ale stejne nevim jak dal. kdyztak PM bo ICQ :) thx mate... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 dej to do GAME a kernel musíš mít na 1.50(stáhni si dyžtak addon jestli nemáš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sikac Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 kdyz to takhle udelam tak mi to haze chybu 80020148. o jakym mluvis addonu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 abys mohl přepnout na 1.50 kernel, musíš mít tohle... http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008100017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sikac Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 oOo :) super :) diky moc :) ted toho bezi hned vic :) klanim se a dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poolik Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 ahoj hele udelal jsem to jak říkáš a PSP mi píše The game could not be started.(8002014C) jestli s tim nekdo neví rady tak písněte dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poolik Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 už nic dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reffelo Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Čus. Tak jsem to taky vyzkoušel. Ale prográmek jsem stáhl na "psp-hacks" a mám trochu jiné ovládání. Nabídka ovladačů je pod čtverečkem, nabídka tlačítek je pod kolečkem,křížkem se zvolené tlačítko aktivuje a trojúhelníkem program ukončíte. Jinak tam nic nastavit nejde.(to jen pro ty co mají taky tuto verzi---asi starší) Jinak kdo by potřeboval ovladač který není v adresáři, tak třeba najde nějaký zde(já jsem tam svůj Samsung našel).http://lirc.sourceforge.net/remotes/ Stačí pouze ten textový soubor stáhnout a přesunout do daného adresáře v PSP(v mém případě X:\remotes\samsung). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.