Jitus Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Ahoj, budu čerstvým majitelem NDS lite a nevim jak velkou micro SD si mám pořídit a jestli zvládne micro SDHC. Děkuji za případné odpovědi a podělení se s Vašimi zkušenostmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 neni to ani tak o Nintendu DS, ale o zvolene flash karte. Kazdopadne pokud koupis nejakou "rozumnou", pak nebudes mit problem. Ja vsechny karty testuju na 16gb microsdhc - bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Je tam psáno nějaká DTT flash karta, kolik by mohla zvládnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 pokud neni fake, zvladne hrave 16gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cr4sH009 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 jj ale je prý je lepší menší karta...třeba 2gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SnixPix Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 já mám 8gb a je super,ale už NDS nechci a také ho prodávám nemáš zájem? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 v cem je lapsi? to je nesmysl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 já mám 8gb a je super,ale už NDS nechci a také ho prodávám nemáš zájem? ;) Tak kolik za něj chceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IceTower Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 v cem je lapsi? to je nesmysl ;) To teda jo.Akorat tam narves min her:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jitus
Ahoj, budu čerstvým majitelem NDS lite a nevim jak velkou micro SD si mám pořídit a jestli zvládne micro SDHC. Děkuji za případné odpovědi a podělení se s Vašimi zkušenostmi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.