brians Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Mám problém: Gran Turismo 3 spustim přes emulator pcsx2 všechno jde ok celý začátek celé intro vidím v pohodě, pak dám v menu arcade mode a vybírám si závod ještě je všechno v pořád, a pak to přijde vyberu si závod a automobil a načítá se hra (LOADING) Pak, když se chci rozjet na startu, tak se mi hra hustě zasekne- obraz a dál už to nejde vůbec hrát je jenom slyšet hudba nic víc prosím poraďte mi za užitečné rady bude samozřemostí THX!!! :(( Jinné hry mi jedou v pohodě třeba tady: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 GT3 bohužel v tomhle emulátoru nespustíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 GT3 bohužel v tomhle emulátoru nespustíš Jak to? Vždyť by mělo být kontabilní s emulatorem podle toho jejich seznamu je hratelné a ozačeno zelenou barvou (in-game). A navíc je těch videí na youtube desítky co dokazali spustit GT3 pod emulatorem PCSX2 a mam taky na to dostatečně silný pc. Takže moc nechápu tedy pokud je to pravda, že GT3 není kontabilní podle jejich seznamu a ještě k tomu ty videa na youtube, tak jestli to všechno není náhodou fake? Co si o tom myslíte? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Tak hra sice funguje, ale zatím jsem zjistil, že hru lze hrát jenom na jedné trati (Mid-field) možná i na dalších to zatím netuším, tam se mi obraz vůbec nezasek, jak je to popsáno výšše a jede to naprosto o.k brzo ukáži video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 a kde je to tvoje GT3 prosimtě ? Modrá (ingame) je hra, která má spoustu bugů... jediný normálně hratelný hry jsou označeny zeleně (playable) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 a kde je to tvoje GT3 prosimtě ? Modrá (ingame) je hra, která má spoustu bugů... jediný normálně hratelný hry jsou označeny zeleně (playable) Jej, tak to mi uniklo měl jsem za to, že i hry označené v modré jsou hratelné. Ale ty ozačené modře jsou na tom lépe než v oranžové a modré.:cheesygrin: PS: Teken: když už máš ten seznam před sebou, tak jak je na tom Wolfenstein? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Tak takhle mě šlape to GT3 spec frames se pohybuje okolo 40-60 takže docela v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.