Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sny

Senpu

Recommended Posts

Ahoj je tu nějakej šťastlivec co dokázal(dokazuj xD) provést třeba lucidní snění??

ja to teď žkouším zatím nic :D

ale párkrát se mi už stalo sem byl ve snu a uvědomil sem si že to taky sen je ale stejně sem v něm pořád byl i když sem to věděl a to byla teprve zábava všemu říkat to je sen a tak :D

pak sem měl taky pár nepěknejch snů .. (noční můry)

třeba že mě neco z obývacího pokoje táhne až na terasu a tam padám,padám,padám a furt dokola

a sposuta takovejch u kterejch sem se potil co vy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

lucidní snění snažím se o to taky,fakt bych to chtěl zkusit ...

dělal to šefredaktor pspgameru.cz ještě jak sjem byl moderator a povedlo se mu mít sex z Angelinou Jolie :P takže to pry funguje a je to rulezní... :) Pokud má někdo zaručenej zpusob jak docilit tak postujte...

Odkaz ke komentáři

no ja mel driv nocni mury ted mam sny alá sex on the beach:lol:ne fakt nekdy se mi zdaly fakt hrozny sny jak mne nekdo honil ve tme chtel mne zabit posval na mne nejaky prisery atd. a nebo sem se ve snu ucil litat a docela to slo ale pak sem vyletel docela vysoko a pak spadl a tesne nad zemi zase letel:lol:ale ted se mi moc snu nezda:cry:a kdyz n ahodou zna tak si je vetsinou nepamatuju:Dale parkrat se mi zdalo o jedne holce kterou sem vzivote nevidel:D

ale jinak lucidní snění moc nejde:lol:

Odkaz ke komentáři

lucidní snění snažím se o to taky,fakt bych to chtěl zkusit ...

dělal to šefredaktor pspgameru.cz ještě jak sjem byl moderator a povedlo se mu mít sex z Angelinou Jolie :P takže to pry funguje a je to rulezní... :) Pokud má někdo zaručenej zpusob jak docilit tak postujte...

jj to sem četl bouhžel už je psp gamer zrušenej tak sem to čelé nedočetl

ale prej to de tak že máš furt čučet na hodinky a když ve snu dou pozadu,rychleji,nebo úplně nesmyslně tak to poznáš,nebo se ptát tady v realu je to sen a tak? a zodpovedet tak po10 vteřinách pak by ses měl ptát sebe automaticky i ve snu :D

Odkaz ke komentáři

obcas mi dou sny fakt uplne mimo...

ted si zrovna nezpomenu.... ale dneska se mi zdalo jak sem se se tridou schovaval v obchodaku pred nejakym clovekem... pak sem vlez do letadla... a pristal sem v praze... pak sem se probral...

obcas se mi fakt stava ze si taky uvedomim ze sem ve snu... ale vim to ale zustanu tam dal....

moje nocni mura byla ta ze mi chtela do baraku vlizt puma a ja sem zabednil okna... jenze ne v koupelne a vlezla mi do baraku xD ... a pak sem se probudil v domeni ze mam v baraku pumu... xD to je este jeden s tech normalnejsich snu... si myslim ze sem magor :D

jen tak mimo jestli se muzu zeptat co je to to lucideni sneni ?

Odkaz ke komentáři

Tuto schopnost jde určitými postupy natrénovat, prvním důležitým krokem je naučit se pamatovat si své sny, doporučuje se si je například zapisovat.

Nejčastěji používanou metodou je tzv. testování reality. Například nápisy ve snech jsou velmi nestabilní (za chvíli je na místě jiný nápis). Pokud tedy člověk během dne čte různé nápisy a kontroluje, zda se po chvíli nezmění, je možné že to provede i později ve snu a získá tím luciditu. Dále se doporučuje například kontrolovat čas na hodinkách. Ve snu bude čas značně nerealistický nebo je ještě možnost testu reality, jednoduše se zeptat ,,Je tohle možné, reálné?´´.

Další možností je udržení si bdělosti během usínaní. Toho lze dosáhnout velice hlubokým uvolněním a dále zklidněním své mysli. Doporučuje se pohloha na zádech, nebo poloha, ve které není daný subjekt zvyklý usínat. Podmínkou je klid a příjemné prostředí (postel nebo měkké křeslo).

Někteří lidé mají k lucidnímu snění vrozený talent, ale do určité míry se ho může naučit každý člověk.

to sem našel...
Odkaz ke komentáři

mě se zdálo jednou že jdu na balkon a rozhlížím se a pak skočím a padám (jako v gravity modu) strašně pomalu a pak sem dole nic se mi nestalo tak si skočím ještě jednou

další případ se mi stal když sem měl střevní chřipku tak sem měl sen že mě někdo chce dostat (utíkám po pokojích a někdo furt za mnou) a najednou se probudím a slyším zvuky jako když někdo dupe bota tak sem tak vyběhl z postele a utíkal jsem držet kliku aby se někdo nedostal ke mně :cheesygrin:

halušky jak cyp :D

Stavy lepší než pod vlivem THC :wohow:

a stále mě překvapuje co dokaže takový mozek vygenerovat i za hovadiny :roll::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

jak sem nad tim tak premejslel sen pro me defakto znamena jak se vyspim...

prijemnej sen ... mam dobrou naladu...

nocni mura.... probudim se spocenej, rano pocit nevyspalosti

nic si nepomatuju = okno xD .... celej den sem takovej bez nalady a premejslim o picovinach...

poslednich 14 dni sem mel skvelou tendenci si sny zapamatovat ale zase sem to zapomel .... (paradoxne kdyz si chci vzpomenout..) protoze nejaky byly opravdu moc :X

Odkaz ke komentáři

hah :D tak jsem zjistil jednu dobrou vec :D

Kdyz nemuzu usnout a valim se v posteli a premyslim a nekdy zjistim ze premyslim o hovadinach a ze to je uz nejaky jako polovicni sen :D coz uz vim ,ze usinam a do 2-3minut sem tuhej. Mozna skusim psat sen na papir vedle postele kdyz vztanu no.. mezi posteli a zachodem rano je takovy, ze vsechno zapomenu co jsem mel ve snu :D...

Vypada to zajimave.. :D Nejdulezitejsi je ale snad si sen zapamatovat...

Kdybych si tak mohl ve snu opakovat veci ze skoly a pak se to nemuset ucit.. paneboze.. to by byl dar ! :D

Odkaz ke komentáři

a nejhorší je když si na sen nemůžeš vzpomenout :D i když byl třeba hezký :cheesygrin:

mi povidej.. :D

Jinak k nocnim muram.... Taky dalsi dulezita vec je ze nocnni mury mas podle me kdyz prezivas neco spatneho prez den, takze se snazit proste ty spatne veci co nejrychleji vymazat z hlavy. Ja ti treba nereknu proc jsem se predposlledne pohadal s rodici/ udelal neco jineho..

To je asi taky duvod ze nocni mury za posledni rok tak 1x/2x..

EDIT : tedka jak jsem cetl jeden clanek, tak jsem si vzpomel na jeden uplne hustej sen kde jsem lital kolem u brehu nejakeho more.. fakt husty to bylo.. :D :D :D

Odkaz ke komentáři

jop, suchac zacni: To tady bude rychle HOT TOPIC :dozey:

a nebo já, já sem jednou prostě ve snu stanu ze snu :lol: a najednou vydim že za postelí je nějaká příšerka z farcry , no a ona mě trhala nohu, já si ji pořád drhnul a odháněl to, potom i na xichtu, najednou se probudim, a zjistim že se pořád ohánim, bolí mě celá noha i xicht.. stalo se vám to taky že někdy prostě někdo vám něco udělá a vy to pak cejtíte?

Odkaz ke komentáři

suchac ok :D

taková menší noční můra že jsem šel do kuchyně (bydlíme na 7. patře) a najednou vydím v okně jak proti mně letí takový ten bombarder z 2. světové války (něco takového http://www.aviation-news.co.uk/media/bomberWar2.jpg) a ja se nemohl hnout díky bohu že sem se probudil :ok:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu