macoo Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 Nevie niekto ci sa da hra ovladat sipkami namiesto joypadu...dost mi to vadi pri viacerych hrach.......diky:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Tak jsem to dneska dohrál komplet i tech 50 úkolů, mám všechyn káry (a neni jich málo) a už si jen jezdím po městě s fízlama a zbírám hvězdičky (mám jich asi 40) bohužel když dáte taky a ride nejde nikde doplnict zdraví takže vás policajti vždycky po nějké době rozstřílej - to je škoda. Ty hvězdičky jsou ukrytý různě po městě a někdy jsou při nich opravdu efektní skoky (dá se to zrychlit i spomalit), už mě taky sejmula nadzemka (slušná pecka). Za ty hvězdičky (tokken:)) dostáváte ty kartičky. Přesně nechápu jejich využití. Pravděpodobně jenom v multiplayeru. Zdá se že každá kartička má nějakou hodnotu a sázíte je a čí hodnota převažuje kartičku dostane (nevím nevzalo mě to) Multiplayer je jedno velké sklamání. Nejde bohužel přetaktovat na 333mhz v Mp což nevím když mám 3,03 OEC a hra se nepřijemně škube, závodit můžete na okruhu, je tam i street race s checkpointama, destruction derby. Bohužel chybí jídza po městě která by hru udělala zajímavou jako je zábavný multiplayer v GTA. Takže moje konečné hodnocení se zastavilo na 81%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorynyc Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Ahojte, Začal som hrať Driver '76, a mám problém zobrat niektoré hviezdy - sú príliš vysoko. Chodím pod nimi autom i pešo,ale hviezdu nezoberiem. Pritom viem,že sú borci čo zobrali všetkých 125,takže o chybu v hre asi nejde. To si na ne mám niekde zohnať helikoptéru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semo Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 hledej skokanky- to je typicky pro drivera!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorynyc Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Čo to je ?? Nejaké nájazdové rampy z ktorých sa dá skočiť ? Neviem,ešte mám splnené len 2 úlohy = úplný nováčik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopi1468624461 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Cuss hale mám dotaz už jsem dohral hru driver 76 aspon 2x a uz me to nebavi tak chci aspon cheaty na tu hru abych mohl aspon neco delat diky kdo odpovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Cuss hale mám dotaz už jsem dohral hru driver 76 aspon 2x a uz me to nebavi tak chci aspon cheaty na tu hru abych mohl aspon neco delat diky kdo odpovi Než příště začneš psát, koukni se na datum posledního příspěvku, kdyby si to udělal, tak zjistíš, že píšeš do starýho topiku... Jinak zkus Cwcheat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopi1468624461 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Ten Cwcheat uz jsem delal a nic no tak nwm no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 ja sem to zkousel a je tam par cheatu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopi1468624461 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 ja sem to zkousel a je tam par cheatu... A jaký například? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.