Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

F1 2009

Crunken

Recommended Posts

• Odpovědi 88
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Je vidět, že je hra vedena převážne ve stylu simulace. Já si povypínal úplně všechny podpůrné systému (VŠECHNY) a hru si teď plně užívám.

Docela sranda, ty tu mluvíš o simulaci, ale o ni může mluvit pouze několik lidí na planetě, kteří v tom seděli a ty to asi nebudeš.

Hra mě nezklamala nic sem nečekal a nic sem nedostal, blbě se mi to ovládá, GT se mi ovládá daleko líp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela sranda, ty tu mluvíš o simulaci, ale o ni může mluvit pouze několik lidí na planetě, kteří v tom seděli a ty to asi nebudeš.

Hra mě nezklamala nic sem nečekal a nic sem nedostal, blbě se mi to ovládá, GT se mi ovládá daleko líp.

Tak,tak...až tu hru otestuje jeden z těch jezdců a vyjádří se k tomu,zda je to arkáda nebo simulace,tak začnu věřit tomu,že jezdím simulátor...do tý doby to pro mě bude rychlobruslení

Odkaz ke komentáři

Nevim co si od toho slibujete, přetáhnout soupisku a tratě z F109 do 06 určitě napůjde. Vždyť t dělala i jiná firma :dozey:

nic přetahovat nebudu budu upravovat celou hru zas takovej začátěčník nejsem programuju všechno různý už od 10 let

Odkaz ke komentáři

Tímto tvrzením jsi seš naprosto jistý? 8)

Nebudu to tu rozebirat, ale mezi normalnima lidma se nachazeji i taci, kteri tu moznost maji.

Odkaz ke komentáři

nic přetahovat nebudu budu upravovat celou hru zas takovej začátěčník nejsem programuju všechno různý už od 10 let

Ty programujes od 10 let.? A kolik ti je, 11..?

2Lantos: ze nesedel v zivote ve Formuli opravdu neznamena ze nemuze hodnotit dve hry o formulich ktera z nich je vic simulace.

Odkaz ke komentáři

Věřil jsem v umění Codies,vždyť CMR,TRD a i ten Grid...všechny byly buď skvělý a nebo dobrý hry...ale s tímhle mě teda pořádně naštvali:-( Takhle dodělat oficiální hru jednoho z nejvýznamějších motorsportů...no teda fuj...pokud se ty auta chovaj jako v reálu,tak bejt jezdcem F1 může bejt i Sáblíková(nic proti Martině nemám,je taky ze Žďáru:-D)...jinak grafika je tak 2-3 roky zpět a ten jízdní model...nastavil jsem si sensitivitu na 75% a stejně je to tragický...o zvukách se nevyjadřuju...v PSP hru ponechávám,nikde jinde si nezajedu Abú Dhabí nebo Singapur,nicméně zklamání je obrovský:-(

Codemasters ještě nikdy neudělalo žádnej simulátor, co by se nějak extra blížil realitě, takže se tohle dalo celkem čekat :D

Odkaz ke komentáři

Jeli jste nekdo vubec zavodni vikend nebo jeto stylem stahnu cumim nato 10 minut a smazu?Koukam ze jeto ta druha moznost vetsinou.Pravda grafika se moc nepovedla aled jinak jeto pro fandy F1 dobra hra.Hraju karieru a nez odjedu komplet velkou cenu vcetne treninku a kvaldy trva mi to neco pres tri hodiny.Chvili trva nez se auto nastavi.Je tam hodne moznosti.Pokud se vychyta nastaveni tak auto sedi jak pribity a na takovy vode jako byla Malajsie.Samotnej zavod neni zadna prochazka ruzovym sadem.Dnes v noci jdem jel Malajsii a pral jssem se nejdriv z Barichellem, porom s Webberem a to jsem si jeste musel davat pozor na dotirajiciho Buttona a Vettela.Clovek musi davat pozor na chyby.Trikrat do nekoho tuknete byt neumyslne a mate trest stop and go.Zkratite si trat a dostane automatiocky trest prujezd boxy.To cloveka nauci jezdit poradne.Na tyto tresty jsem doplatil v Australii kde sem nasbiral hodne penalizaci.V Malajsii dokonce dvakrat stop and go.A po trestu je to pak pekna honicka.Ono totiz dobit zpatky pricku kde jste jezdili netrva pte sest kol.Ale muze to byt deset, patnact.Dokonce nemusite ztratu dohnat vubec.Zalezi ja si nastavite samotnou hru.Jako dlouholety hrac zavodnich her rikam ze to neni spatna hra.Musi se hodne jezdit, tesovat, nastavovat a to neni pro kazdyho.Naopak, opevovane Gran Turismo mne zklamalo a po dvo dnech hrani mne nebavilo.F1 neni hra pro kazdeho to je ostatne videt z negativnich ohlesu v tomoto topicu.Pokud bude zajem udelam extra topic u me ve sportovnich reportazich, hlavne pro fandy teto hry kde ji muzem poradne rozebrat atd.

Odkaz ke komentáři

No taky přidám svůj názor...nejezdil jsem to jen 10 minut. Dal jsem si kariéru i race weekend a prostě za celej den hraní jsem tomu nemohl přijít na chuť. F1 06 mě bavilo to jsem se zasekl na měsíc...nečekal jsem víc ani míň prostě jsem to zase smazal. Hlavně mi přišlo divný ta rychlost ve který se to jezdí...

každopádně to co tady píše jirka71 bych zrovna tak mohl napsat třeba o SBK09 a jinejch podobnejch hrách kde si tu mašinu taky můžu nastavit a závodit....akorát se na mě nebude dotírat Vettel ale Biaggi

Nicméně špatná hra to rozhodně není, ale když mám GT5 tak mě F1 09 nemůže dostat

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu