AlexXx Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Kdyr: jak to je teda s těmi mapy? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 no tak mi pošlete odkazy na F1 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Kdy budou ty mapy? A hoďte sem pls i návod jak na to, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Nevim co si od toho slibujete, přetáhnout soupisku a tratě z F109 do 06 určitě napůjde. Vždyť t dělala i jiná firma :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Je vidět, že je hra vedena převážne ve stylu simulace. Já si povypínal úplně všechny podpůrné systému (VŠECHNY) a hru si teď plně užívám. Docela sranda, ty tu mluvíš o simulaci, ale o ni může mluvit pouze několik lidí na planetě, kteří v tom seděli a ty to asi nebudeš. Hra mě nezklamala nic sem nečekal a nic sem nedostal, blbě se mi to ovládá, GT se mi ovládá daleko líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Docela sranda, ty tu mluvíš o simulaci, ale o ni může mluvit pouze několik lidí na planetě, kteří v tom seděli a ty to asi nebudeš.Hra mě nezklamala nic sem nečekal a nic sem nedostal, blbě se mi to ovládá, GT se mi ovládá daleko líp. Tak,tak...až tu hru otestuje jeden z těch jezdců a vyjádří se k tomu,zda je to arkáda nebo simulace,tak začnu věřit tomu,že jezdím simulátor...do tý doby to pro mě bude rychlobruslení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Nevim co si od toho slibujete, přetáhnout soupisku a tratě z F109 do 06 určitě napůjde. Vždyť t dělala i jiná firma :dozey: nic přetahovat nebudu budu upravovat celou hru zas takovej začátěčník nejsem programuju všechno různý už od 10 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Tak to se těšim na tvůj "výtvor" :dozey::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Docela sranda, ty tu mluvíš o simulaci, ale o ni může mluvit pouze několik lidí na planetě, kteří v tom seděli a ty to asi nebudeš. Tímto tvrzením jsi seš naprosto jistý? 8) Nebudu to tu rozebirat, ale mezi normalnima lidma se nachazeji i taci, kteri tu moznost maji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 nic přetahovat nebudu budu upravovat celou hru zas takovej začátěčník nejsem programuju všechno různý už od 10 let Ty programujes od 10 let.? A kolik ti je, 11..? 2Lantos: ze nesedel v zivote ve Formuli opravdu neznamena ze nemuze hodnotit dve hry o formulich ktera z nich je vic simulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Věřil jsem v umění Codies,vždyť CMR,TRD a i ten Grid...všechny byly buď skvělý a nebo dobrý hry...ale s tímhle mě teda pořádně naštvali:-( Takhle dodělat oficiální hru jednoho z nejvýznamějších motorsportů...no teda fuj...pokud se ty auta chovaj jako v reálu,tak bejt jezdcem F1 může bejt i Sáblíková(nic proti Martině nemám,je taky ze Žďáru:-D)...jinak grafika je tak 2-3 roky zpět a ten jízdní model...nastavil jsem si sensitivitu na 75% a stejně je to tragický...o zvukách se nevyjadřuju...v PSP hru ponechávám,nikde jinde si nezajedu Abú Dhabí nebo Singapur,nicméně zklamání je obrovský:-( Codemasters ještě nikdy neudělalo žádnej simulátor, co by se nějak extra blížil realitě, takže se tohle dalo celkem čekat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iggy Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 F1 2009 celkem povedená hra grafika není nic moc ,ale hra jako celek mě docela baví 70 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Jeli jste nekdo vubec zavodni vikend nebo jeto stylem stahnu cumim nato 10 minut a smazu?Koukam ze jeto ta druha moznost vetsinou.Pravda grafika se moc nepovedla aled jinak jeto pro fandy F1 dobra hra.Hraju karieru a nez odjedu komplet velkou cenu vcetne treninku a kvaldy trva mi to neco pres tri hodiny.Chvili trva nez se auto nastavi.Je tam hodne moznosti.Pokud se vychyta nastaveni tak auto sedi jak pribity a na takovy vode jako byla Malajsie.Samotnej zavod neni zadna prochazka ruzovym sadem.Dnes v noci jdem jel Malajsii a pral jssem se nejdriv z Barichellem, porom s Webberem a to jsem si jeste musel davat pozor na dotirajiciho Buttona a Vettela.Clovek musi davat pozor na chyby.Trikrat do nekoho tuknete byt neumyslne a mate trest stop and go.Zkratite si trat a dostane automatiocky trest prujezd boxy.To cloveka nauci jezdit poradne.Na tyto tresty jsem doplatil v Australii kde sem nasbiral hodne penalizaci.V Malajsii dokonce dvakrat stop and go.A po trestu je to pak pekna honicka.Ono totiz dobit zpatky pricku kde jste jezdili netrva pte sest kol.Ale muze to byt deset, patnact.Dokonce nemusite ztratu dohnat vubec.Zalezi ja si nastavite samotnou hru.Jako dlouholety hrac zavodnich her rikam ze to neni spatna hra.Musi se hodne jezdit, tesovat, nastavovat a to neni pro kazdyho.Naopak, opevovane Gran Turismo mne zklamalo a po dvo dnech hrani mne nebavilo.F1 neni hra pro kazdeho to je ostatne videt z negativnich ohlesu v tomoto topicu.Pokud bude zajem udelam extra topic u me ve sportovnich reportazich, hlavne pro fandy teto hry kde ji muzem poradne rozebrat atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 No taky přidám svůj názor...nejezdil jsem to jen 10 minut. Dal jsem si kariéru i race weekend a prostě za celej den hraní jsem tomu nemohl přijít na chuť. F1 06 mě bavilo to jsem se zasekl na měsíc...nečekal jsem víc ani míň prostě jsem to zase smazal. Hlavně mi přišlo divný ta rychlost ve který se to jezdí... každopádně to co tady píše jirka71 bych zrovna tak mohl napsat třeba o SBK09 a jinejch podobnejch hrách kde si tu mašinu taky můžu nastavit a závodit....akorát se na mě nebude dotírat Vettel ale Biaggi Nicméně špatná hra to rozhodně není, ale když mám GT5 tak mě F1 09 nemůže dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.