vlkovec Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Zdravím všechny, dočetl jsem se že se dá v tomto e-shopu levně nakupovat, všiml jsem si taky že mají v nabídce i PreOwned games, tedy hry z druhé ruky. Tak mě jen napadlo jestli někdo nemá zkušenosti přímo s tímto obchodem a jejíma PreOwned games? Jestli se to dá, jestli nedojde např. poškrábaný disk? Za případné info díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulfstrem Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 z game.co.uk jsem koupil dobrý 12 her a všechny z preowned. Jediný rozdíl jsem poznal v tom, že byly vybaleny z folie, ale jinak naprosto bez škrábance, dokonce i boklety byly jak nové. Pro zajímavost - v pátek jsem si objednal FIFA 2008 za 2,99 libry a Unreal turnament 3 za 4,99 libry. Poštovné mají 2.99 libry a můžeš si nechat poslat až 5 her v jednom balíčku. V pondělí jsem měl hry doma. Z Anglie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Jedna se o pouzite hry, ale vzasade jako nove , protoze se disky lesti a hry se vykupuji pouze komplet . Podobna vec se chysta jiz brzy na game.jrc.cz , tak se teste :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Díky za informace, já mám objednané dvě hry (PreOwned), ale dočetl jsem se že disky můžou být poškrabané, ale jak píšete tak to snad bude OK. to gulfstrem: Když si z game.co.uk objednáváš hry, jak prosím tě zjistíš to číslo abys mohl zásilku sledovat na Track your Royal Mail delivery nebo Track your Special Delivery Na mojem účtu se akorát dočtu, že zásilka byla poslána, ale to číslo pro sledování nemůžu nikde najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulfstrem Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 číslo na sledování zásilky jsem taky nikde nenašel, jen mi přišel e-mail, že zásilka byla odeslána. Skoro pokaždé to přišlo do dvou dnů - jednou snad do tří, ale nikdy s tím nebyly problémy, takže jsem po tom ani nepátral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 takže to posílaj na dobírku nebo jak??? a musí se to plativ v librách?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 já jsem si taky objednával jejich preowned hry,do 4 dnůbyli doma a jako nový,naprostá spokojenost.jinak co se placení týče,tak na dobírku ne,ale platí se to kreditkou přímo na eshopu,tzn. nejdřív zaplatíš a pak posílaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 takže to posílaj na dobírku nebo jak??? a musí se to plativ v librách?? dobírka snad existuje jen v takovejch zemích jako je čr a sk... všude v moderním světě zaplatíš kreditkou a pak ti přijde zboží... game.co.uk není výjimkou... btw JRC bude teď česká pobočka Game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanly Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 to cislo ROYAL MAIL plati iba pri SPECIAL DELIVERY a to je len na uzemi Anglicka, lebo ked si to objednas davas ROYAL MAIL pre Europu a tam sa to trackovat neda...vidis iba v svojom profile kedy tu zasielku balili, kedy ti ju poslali, nic viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Tak hry dneska došli, zítra jsi pro ně jdu na poštu, pak napíšu jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS3_Jack Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Joo GAME to je obchod 8) odtamat mam vsecko nove PSko3 kupu her za smesne penize jako treba FarCry2 za 2.75 :bash::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 ale nemaj tam takle levny novinky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS3_Jack Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 To je samozrejmost ze novinky jsou za standartni cenu jen blazen by si moh yslet ze sezene novinku za 10 liber protoze to je britanie :wohow: no ale u nich staci :wohow:pockat ar tydnu nez to nekdo dohraje a proda to zpatky jako Pre_Owned a je to :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 ja myslim treba nakou hru z predvadecky, nebo novinarskou nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Takže jak jsem slíbil, píšu poznatky o GAME.CO.UK. Tak hry došli. V pondělí to posílali a ve středu to bylo doma. Objednával jsem hry SW: Force Unleashed a Heavenly Sword (obě PreOwned). Oba BR disky v pořádku, bez jediného škrábnutí, jen obal u hry HS má ulomenou jednu pacičku na obalu, ale jinak v pohodě. Takže všem co by chtěli do budoucna nakupovat na GAME.CO.UK, tento shop vřele doporučuji. Už mám od nich na cestě další hru (NFS:Shift jen za 1089 Kč, fungl novou:D) Prostě nevidím důvod proč u nás platit takové ohromné (nesmyslné) částky za hry když v zahraničí jsou ceny o těch cca 30-40% menší. No a nemluvně o poštovném, které stojí 2,95 GBP (cca 90 Kč) z Anglie až k nám. U České pošty zaplatíte za poštovné od 100 do 150 Kč, prostě výsměch:cheesygrin:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 rejzujou jak ja nevim co, abysme zaplatili nevydarenou kampan, parchanti. sorry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thf42 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 funguje vam visa electron? kdyz zadam visa electron tak nesouhlasi typ karty a cislo, ale kdyz dam jen Visa tak to veme nicmene platba zatim neprobehla, nekde jsem cet ze si penize nevemou hned ale az odeslou zbozi.. edit: platba jiz probehla takze pokud nekomu nefunguje VISA ELECTRON tak zadat typ karty VISA 08/10/2009Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing. Funds will not be debited until your order is shipped. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Co já vím, tak VISA ELECTRON nepodporuje platby do zahraničí. Musí to být klasická VISA karta s těmi vystouplými čísly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thf42 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 to je docela rozsirena polopravda. zalezi jak ma ktera banka nastaveny platby na internetu. s visa electron od Č**B platim na netu furt, aniz bych neco zarizoval, do zahranici zatim jen do GAME.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 dobírka snad existuje jen v takovejch zemích jako je čr a sk... všude v moderním světě zaplatíš kreditkou a pak ti přijde zboží... game.co.uk není výjimkou... btw JRC bude teď česká pobočka Game to si jenom myslíš :) třeba v Němekcu, Polsku, Holandsku .... dobírka je ,ale nevim jestli se to jmenuje dobírka, ale v Německu tomu říkaj v překladu : "pošli a při převzetí zaplať" nebo nák tak :D ,ale já si myslim, že je to výhoda pro lidi co nemaj kreditku nebo vlastní účet a nechtěj chodit na poštu ... (neříkám, že já jí nemám).... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 a taky je rozsirena polopravda, ze to cim lidi platej je kreditka, jak tomu vsichni rikaj. Kreditku ma opravdu malokdo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 jj, pravda. Na to mě upozorňovali v bance, když mi dávali kartu, že se nejedná o kreditku, ale o platební kartu. Kreditka je úplně něci jiného:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulis1468621129 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Chtěl bych se zeptat jak je to s platbou mám internetovou platebni kartu od GEmoney bank na ni částky v korunách tak jestli je nějaký poplatek za převod peněz na libry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 To ano, odečte se ti to v korunách a jim na účet to dorazí v librách. Jen jestli máš povolené platby kartou do zahraničí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulis1468621129 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 takže neplatim nějaký procento za to že to převádí měnu? Ano povolený platby do zahraničí mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.