IceTower Odesláno Duben 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Pokus se to nějak rozběhat :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas1912 Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Fricky dáme si match? Jsem na tom levlově asi jako ty a potřeboval bych si v tradu evolvnout gravelera Ja si s tebou dam rad zapas, a môžem ti pomôct vyvynut pokemov, alebo ti vymeniť akych potrebuješ. napiš mi na icq 561 237 836 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Pokud ma jeste nekdo problemy s touto hrou, tak vysel AP FIX pro USA verze obou her (gold i silver) http://nds.naspev.com/2010/04/xxxx-pokemon-heartgold-pokemon.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Penthaler: prosím hoď mi sem tvůj friend code....už si troufám na souboj s tebou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 IceTower: oooo-xxxx-oooo-xxxx (doufam, ze to je ono :D)... Bohuzel se ted stale nemam sanci dostat k wifi siti, takze to vypada, ze budu mit pak s tebou velky trapeni (v boji) :D EDIT: tak to je uplne neco jineho, nez jsem cekal... :D :D :D Budes muset nejakou dobu pockat :D (zatim leveluj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 na Romulationu to nejde stáhnout prosím nevíte kde to stáhnout?taky bych si to rád zahrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 EU-> http://roms43.com/download/14900/Pokémon_HeartGold/ USA-> http://roms43.com/download/14863/Pokémon:_SoulSilver/ EU -> http://roms43.com/download/14901/Pokémon_SoulSilver/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Pethaler hele mám na tebe levely 77 takže se nebojím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 kluci, ja to musím rozbehnúť, teraz som sa pekne rozbehol a chcem svojich poké vyskúšať aj v praxi, šestka: Ampharos 52lvl Haunter 51lvl Vulpix 51lvl Dragonite 55lvl Lugia 52lvl Feraligatr 52lvl v PC - Articuno 50lvl, Snorlax 50lvl, Ho-Oh 70 lvl .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 No fricky pokus se to rozjet.Potřebuji důstojného soupeře pro mojí 4ku legend. Dnes začínám breedovat tak tě vyklepu i bez nich :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Dnes jsem provedl zajimavy krok... Vratil jsem se do minulosti s mymi vymazlenymi Pokemony z BUDOUCNOSTI :D Ve zkratce - exportoval jsem Pokemony ze Sinohu (pearl edice) do Johto ligy (gold/silver) a nyni se konecne poustim do hry... Jsem PREKVAPEN a ZKLAMAN... PREKVAPEN -> grafika, zpracovani hry, menu, vetsi vyuziti dotykoveho displeje, spousta novych vychytavek + chozeni s pokemony bok po boku atd ZKLAMAN -> pred dlouhymi lety jsem tuhle hru hral uz na GBC (tedy emulatoru na PC a dokonce i na mobilu opet pres emulator). http://www.romulation.net/Retro/GameBoy_&_GameBoy_Colour/Pokemon_-_Gold_Version.7z.html/ http://www.romulation.net/Retro/GameBoy_&_GameBoy_Colour/Pokemon_-_Silver_Version.7z.html/ Zacatek pribehu... jedno a to same... Pokec s mamkou, skoc k profesoru, ten mi da na vyber pokemona, skoc za Mr. pokemonem, dostanu vejce, profesor prijde o pokemona, bezim zpatky, dostanu vejce, to se vylihne... A abych se dostal do JOHTO ligy, potrebuju vodniho pokemona, ktery umi plavat, a to i pres vodopady, jelikoz cesta do teto ligy vede po vode - vstup vpravo od domu, kde zacinam... :D Pokud tomu je jinak, budu jen rad :D :D Poprve muzu rict, ze hraju hru pro pametniky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 No to sem si myslel taky ale ty pokémoni ze sinnohu tomu dali grády.Ale budu muset začít platinum tady nejde moc breedovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 fricky s levelmi som na tom podobne takze mozme skusit zahrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Pánové level neřeště :D Zjistil jsem když hrajete multiplayer tak můžete nastavit aby vás to všechny dorovnalo na levely 100 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 mám ještě jednu otázku už(spíš teprve)jsem v pokeathlonu(olympiáda) a projel jsem všechny disciplíny na medaili a ted nevím co dělat-je tam nějaky strom se dvěma větvema a nevím co s ním(jak ho zničit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 O olympiádě neváím ale jestli jsi už porazil whitney tak vedle jejího stadionu je květinářství a dam dostaneš vodu :) tou poleješ strom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Takže porazil som Reda a teraz sa podržte s akou šestkou ^^ Dragonite 58lvl Ho-Oh 70lvl Lugia 55lvl Feraligatr 55lvl Ampharos 53lvl Graveler 37lvl btw. teraz som začal loviť legendy, zatiaľ mám: Entei, Suicune, Raikou, Ho-Oh, Lugia, Zapdos, Articuno, Moltres, Mewtwo .. a plánujem takúto šestku do budúcna: Feraligatr, Blaziken, Venosaur, Lugia, Dragonite a Mewtwo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Fricky dej mi tvůj friend code a icq pokud máš.Dáme si duelík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 och, keď ja nemám prístup k wifi .. hmm .. každopádne, moje ICQ je 316789750, keď tak napíš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Tak mám tě tam. Svoji šestku zatím zveřejňovat nechci nechám si to jako překvápko pro prvního vyzyvatele :) Legendy nepoužívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Kdo by mel zajem si pridat me do pokemon online battlu muze - 2966 1382 9312 (btw. IceTowerova sestka je zahadou i pro me... jako prvniho vyzyvatele --- jsem velmi jednoduchy souper... :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Příteli jen ještě podotknu že z mojí šestky si viděl zatím jen jednoho pokémona kterému ještě stále chybí útok.To co jsem používal byli pokémoni na rychlo vytažený z boxu abych si nechal nejlepší na konec :) Jestli bude odveta tak budu zkoušet různé pokémony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Nějaký sebevědomí ne?:D Jenom co vyřeším věčný problém DSka se synchronizací, tak se do těhle duelů taky zapojím.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Píše se sebevědomÍ a celkem mám protože moje 6 je opravdu docela silná :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 IceTower v tom pripade sa pridavam aj ja...uvidime kto z koho :) musim si dat dokopy ale svoju sestku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.