IceTower Odesláno Duben 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Tak pánové čekám na výzvy. Gengar už má hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Tak pánové bude nějakej match? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Tak uz jsem taky zacal hrat, zatim mam nejakyho vodniho pokemona na lvl 11, jen pockejte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sickboy666 Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Lze to hrát a dohrát i bez toho pokewalkeru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Jde.Ten pokéwalker je prakticky na nic.Jen se přes něj dělaj různý eventy na vzácný pokémony atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luklkluk Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 doufej (ja nevim asi jo, ale mozna kecam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 pokewalker mam doma...je to nieco ako tamagotchi...z hry si tam poslem pokemona a potom...pocita to kroky jak chodim, za to dostavam body a potom za tie potom mozem zapasit alebo hladat predmety...to je zatial vsetko na co som dosiel ze to dokaze :D takze samozrejme ze hru ide dohrat aj bez toho...je to proste len taka srandicka na spestrenie hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 btw. v soul a heart pokemoni chodi s hrdinou mimo pokeball... pokewalker je nahradou pro opravdove hrace :D Takze svym zpusobem VY SAMI pomahate svemu mazlikovi rust mimo hru, stejnym zpusobem jako ve hre... PROSTE CHODI S VAMI :D (vetsi silenost vyvojare uz nemohla napadnout... mozna - pokewalker v podobe vsech ctyristaneco pokemonu - chyt je vsechny :D :D :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 pokewalker mam doma...je to nieco ako tamagotchi...z hry si tam poslem pokemona a potom...pocita to kroky jak chodim, za to dostavam body a potom za tie potom mozem zapasit alebo hladat predmety...to je zatial vsetko na co som dosiel ze to dokaze :Dtakze samozrejme ze hru ide dohrat aj bez toho...je to proste len taka srandicka na spestrenie hry... Víš o tom že přes něj můžeš získat pikachu co umí serf nebo fly? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 hurá, konečne som to sprovoznil =) môj friend code je 5371-3374-1404 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Panove, pokud hrajete online pres wifi, pridejte sve WIFI cody od her, co takhle uzivate do tohoto tematu At je to hezky pohromade a nikdo nehleda po jednotlivych hrach :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Víš o tom že přes něj můžeš získat pikachu co umí serf nebo fly? :D ee...na to si ako dosiel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 když máš mapu do yellow forestu a máš 10000 kroků tak je nevím kolikaprocentní šance na to že ho získáš......www.serebii.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamer Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Tak pánové bude nějakej match? Dockej casu... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Adamer mas sa na co tesit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Těšim se na vás pánové ještě si dnes ve škole vytrénuju tyranitara a pojede to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sickboy666 Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Co se stane až porazím elite four? Budu se i nadále moci svobodně pohybovat po Johto nebo už jen Kanto? A jak se dostanu do battle frontier pořád tam stojí chlap ve dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Kdyz porazis Elitni ctyrku v turnaji, tak se ti odemknou dalsi moznosti a stale budes moct prochazet cely svet (urcite najdes i dalsi mista, ktera dosud nebyla dostupna a dalsi, ktere si teprve zpristupnis... k nekterym potrebujes treba pokemona, k nekterym specialni pozvanku nebo nejaky item - co konkretne ti ale nereknu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 A když porazíš všech 8 kanto se elite four hodně zesílí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikpatrik Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Nevíte kde mám stáhnout HS a SS clean rom ? Nějak mě to nejde najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=93350 HEART GOLD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Tak jsem definitivně seknul s pokémony. pokud by přesto měl někdo zájem dát zápas tak nechť mi napíše ukládám si save Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirry Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Zdravim, jak se zbavim těch malých stromků který rostou všude možně a blokují mi cestu? Píše mi to že můžou být pokáceny ale já nevím jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 HM pohyb CUT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Tu HM techniku CUT sa mi zda ze ziskas v Ilex Forest za to ze pomozes chlapcovi chytit 2 Farfetch'dov :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.