Koblizek Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2010 Porad si to poustim, proste tam macka to kolecko a rozbije ji tlamu o sloup, jenze me rozbije o sloup ona EDIT: Uz to mam :) Citovat
tovr1203 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2010 zdravim, potřeboval bych taky píchnout ... nějak nechápu za co v gow1 dostanu trofej Getting My Ass Kicked. Díky Citovat
Kozlik86 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2010 Musis zemrit nekolikrat po sobe ve stejne lokaci treba u nejakyho bosse. Citovat
youngblood Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 Zdarec G´soW. Chtěl bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi God of War 2 na PS2 a na PS3? Osobně jsem GoW2 na PS2 dohrál několikrát do konce. Je to super hra s pěknou grafikou, hratelností i příběhem. I když hodně tu chybí čeština, jelikož příběh samotný je dosti začarovaný a mít z něj jen půlku je u této hry škoda. Parádní jsou taky videa a skvělé je to, s jakou vervou se Kratos pouští do největších a nejtěžších "bossů", a že jde do všeho za jakékoliv situace po hlavě a naplno. Nedávno jsem začal s GoW3 na PS3. Jsem na začátku a vše si poctivě vychutnávám, jelikož z již zmiňované "dvojky" jsem byl opravdu unešený... Kdo má rád tento druh her, jistě souhlasí. GoW3 také uspíšilo mou plánovanou koupi samotného PS3. Zdravím a přeji hodně herních úspěchů... Citovat
StefiCZ Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 Rozdil je v tom ze na ps2 se prodava GOW 1 a 2 samostatne.NA ps3 mas GOW 1 i 2 na jednom disku ve vyssim rozliseni(tudiz mnohem hezci grafikou),podporou trofeji a docela peknou cenou :) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 Také mají plný antialiasing a lepší a konstantní framerate Citovat
Neeo Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2011 Existuje CZ lokalizácia tejto edície? Citovat
Moderators romeno Odesláno Listopad 27, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2011 Ne v cestine zadny god of war doposud nevysel... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.