Mirosslav Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 este otazka je nejak rozlisny obal ked je americka hra a europska? ja mam doma gta 4 a na obale z boku je dole taky stvorec v nom zemegula a je tam 1. pri ostatnych hratch to nemam.znamena to ze ked je tam ten stvorec je to americka verzia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 tak jsem trochu zklamanej myslel jsem, že vylepšej grafiku atd. a mě to příjde úplně stejný jak na PS2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 tak jsem trochu zklamanej myslel jsem, že vylepšej grafiku atd. a mě to příjde úplně stejný jak na PS2 tak já to na PS2 nehrál, ale nevypadá to zas tak strašně, je v tom prostě vidět takovej ten starej engine z PS2, ale když si porovnáš cutscény, kteté bych řek nepředělávali do HD, jelikož jsou takové kostrbaté, tak oproti nim gameplay vypadá fakt nádherně... nevim co jsi od toho čekal, pouze to předělaly do HD, to neznamená, že textury budou detailní jak v Uncharted :roll::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 tak jsem trochu zklamanej myslel jsem, že vylepšej grafiku atd. a mě to příjde úplně stejný jak na PS2 No ja ti nevim,me to prijde teda mnohem hezci nez na PS2...nemuzes to srovnavat z GoW3 samozrejme:)Nektera videa mi prijde ze maj puvodni rozliseni a nektery HD.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 no čekal jsem že to bude víc vyhlazený, že tam nebudou ostrý hrany a prostě trochu hezčí když to stojí takový peníze. Jedinej + kterej tomu dávám je to že 2 jsem na PS2 nestihl dohrát prtoože jsem PS2 prodal dřív než jsem to dohrál takže než výjde 3 tak musím dohrát oba dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 no čekal jsem že to bude víc vyhlazený, že tam nebudou ostrý hrany a prostě trochu hezčí když to stojí takový peníze. Jedinej + kterej tomu dávám je to že 2 jsem na PS2 nestihl dohrát prtoože jsem PS2 prodal dřív než jsem to dohrál takže než výjde 3 tak musím dohrát oba dva Co ti ukaze LCD pri hrani GoW? 720p nebo 1080p? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 no ukazuje mi to 1080p. Ale to už je jedno už jsem si na to zvykl už jsem už v půlce gow 1, sice to není to pravý ořechový co sem čeklal, ale dá se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janek1468624245 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Ahoj všichni,kdo hrajete tuhle hru poprvé jako já.. Začal jsem,jak jinak od prvního dílu God of War I.. A jak jsem začal,tak jsem po chvíli skončil :cry: a potřebuju vaši pomoc.. Nemůžu ani za nic zabít tu 3-hlavou Hydru,resp. její třetí hlavu.. Vím,že ji mám v okamžiku kdy na chvilku omdlí :) zaseknout a podržet na řetězech u stožáru,kterej má ona pak hlavou rozbít..ale místo toho rozbije ona mě o stožár :angry:.. Poradí mi někdo,co dělám blbě? Díky rád bych se už tý bestie zbavil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Mám pocit, že jak je v limbu, stačí k ní přijít dát kolečko a měla by začít "přetahovaná". Musíš maškat správný tlačítko, který hra zobrazuje. Myslím, že v téhle chvíli musíš točit pravým analogem po směru hodinových ručiček, jen doufám, že je to ten samý moment o kterém se bavíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 na youtube najdeš určitě přesné dění boje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janek1468624245 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Díky za tipy,určitě vyzkouším - mořím se s tou Hydrou už dlouho,takž jsem se raději pustil do Assassina 2 ,což je supr hra a na God of War jsem trošku zanevřel :) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFlag Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 tak grafika docela humpl, mohly si stim dát určitě víc práce.. třeba ty textury předělat to neni zas tak namáhavý (viz fanouškovský HD textury třeba pro thiefa), ale jinak fakt nářez hra.. vzhledem k tomu jaký má PS3 špatný hry, tohle je jak zázrak.. sem to hral chvilku přes vejkend a docela nářez.. hlavně ten minotaur v pandořině chrámu.. celkově je to dobře promyšlený.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 proste God of War je to to same jako ze serie ps2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 mám dotaz když si koupím US verzi a budu hrát na EU konzoli podpruje to trofeje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 mám dotaz když si koupím US verzi a budu hrát na EU konzoli podpruje to trofeje ? ano podporuje. ale jinak fakt nářez hra.. vzhledem k tomu jaký má PS3 špatný hry, tohle je jak zázrak.. sem to hral chvilku přes vejkend a docela nářez.. hlavně ten minotaur v pandořině chrámu.. celkově je to dobře promyšlený.. tak konečně se mi tato kolekcička dostala zpod vánočního stromku pod pařáty, a dojem z toho: parádička jako za starých časů na PS2-ce, ta boží hratelnost, nemohu si nepomoct-dyť se to hraje líp jak kdejaká nexgen PS3-ková gameska, proboha tohle mi fakt vyhovuje upe nejvíc takovýto gamesy!!! jen tak dál, bral bych ještě pár takovýhle předělávek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pluhín Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Pro toho kdo to nehrál , musí být tato remaster edice her GOW 1/2 naprostou nutností. Zrovna hraju a nemůžu se nabažit. Absolutně nej hra z dob PS2 , a nebál bych se napsat , že stará jednička a dvojka GOW trumfuje s přehledem většinu her vydávaných v této době na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Souhlas, ta bojova mechanika je naprosto vyladena - spicka, o puzzlech nemluve. A proto je tu 3ka, ktera prakticky totoznou hratelnost prevadi do super HD grafiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Ted cca 14dnu zpet jsem dohral 1 dil GoW prave z GoW Collection :] a musim rict, ze naprosta parada! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtuss Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 jeste jsem zadne gow nehral, a nevm co si mam koupit driv, jestli collection nebo rovnou trojku. poradte pls dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 u téhle hry jde hlavně o příběh, je to triologie, nebylo by chytré začínat třetím dílem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtuss Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 no pravě jsem nevěděl, jjaky jsou ty prvni dily. dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 no ja se dostal prvni k GOWIII. hra me dostala ... sice je skoda ze ted budu hrat 1 a 2 dil, ale myslim ze si tim ten zazitek zas tak moc nepokazim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Prave z duvodu pribehu jsem koupil Collection. Dohral prvni dil, ted hraju druhej a po-te pujdu az na 3ku ;] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Poradi mi nekdo v GoW I s tou hlavni hydrou?Nemuzu ju dat...Vzdy me porazi u toho kolecka, tam to nedam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Poradi mi nekdo v GoW I s tou hlavni hydrou?Nemuzu ju dat...Vzdy me porazi u toho kolecka, tam to nedam co takhle kouknout na youtube? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.