Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

God of War Collection (GoW I&II)

Nil3E

Recommended Posts

• Odpovědi 132
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak jsem trochu zklamanej myslel jsem, že vylepšej grafiku atd. a mě to příjde úplně stejný jak na PS2

tak já to na PS2 nehrál, ale nevypadá to zas tak strašně, je v tom prostě vidět takovej ten starej engine z PS2, ale když si porovnáš cutscény, kteté bych řek nepředělávali do HD, jelikož jsou takové kostrbaté, tak oproti nim gameplay vypadá fakt nádherně... nevim co jsi od toho čekal, pouze to předělaly do HD, to neznamená, že textury budou detailní jak v Uncharted :roll::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem trochu zklamanej myslel jsem, že vylepšej grafiku atd. a mě to příjde úplně stejný jak na PS2

No ja ti nevim,me to prijde teda mnohem hezci nez na PS2...nemuzes to srovnavat z GoW3 samozrejme:)Nektera videa mi prijde ze maj puvodni rozliseni a nektery HD..

Odkaz ke komentáři

no čekal jsem že to bude víc vyhlazený, že tam nebudou ostrý hrany a prostě trochu hezčí když to stojí takový peníze. Jedinej + kterej tomu dávám je to že 2 jsem na PS2 nestihl dohrát prtoože jsem PS2 prodal dřív než jsem to dohrál takže než výjde 3 tak musím dohrát oba dva

Odkaz ke komentáři

no čekal jsem že to bude víc vyhlazený, že tam nebudou ostrý hrany a prostě trochu hezčí když to stojí takový peníze. Jedinej + kterej tomu dávám je to že 2 jsem na PS2 nestihl dohrát prtoože jsem PS2 prodal dřív než jsem to dohrál takže než výjde 3 tak musím dohrát oba dva

Co ti ukaze LCD pri hrani GoW? 720p nebo 1080p?

Odkaz ke komentáři

Ahoj všichni,kdo hrajete tuhle hru poprvé jako já.. Začal jsem,jak jinak od prvního dílu God of War I.. A jak jsem začal,tak jsem po chvíli skončil :cry: a potřebuju vaši pomoc.. Nemůžu ani za nic zabít tu 3-hlavou Hydru,resp. její třetí hlavu.. Vím,že ji mám v okamžiku kdy na chvilku omdlí :) zaseknout a podržet na řetězech u stožáru,kterej má ona pak hlavou rozbít..ale místo toho rozbije ona mě o stožár :angry:.. Poradí mi někdo,co dělám blbě? Díky rád bych se už tý bestie zbavil..

Odkaz ke komentáři

Mám pocit, že jak je v limbu, stačí k ní přijít dát kolečko a měla by začít "přetahovaná". Musíš maškat správný tlačítko, který hra zobrazuje. Myslím, že v téhle chvíli musíš točit pravým analogem po směru hodinových ručiček, jen doufám, že je to ten samý moment o kterém se bavíme.

Odkaz ke komentáři

tak grafika docela humpl, mohly si stim dát určitě víc práce.. třeba ty textury předělat to neni zas tak namáhavý (viz fanouškovský HD textury třeba pro thiefa), ale jinak fakt nářez hra.. vzhledem k tomu jaký má PS3 špatný hry, tohle je jak zázrak.. sem to hral chvilku přes vejkend a docela nářez.. hlavně ten minotaur v pandořině chrámu.. celkově je to dobře promyšlený..

Odkaz ke komentáři

mám dotaz když si koupím US verzi a budu hrát na EU konzoli podpruje to trofeje ?

ano podporuje.

ale jinak fakt nářez hra.. vzhledem k tomu jaký má PS3 špatný hry, tohle je jak zázrak.. sem to hral chvilku přes vejkend a docela nářez.. hlavně ten minotaur v pandořině chrámu.. celkově je to dobře promyšlený..

tak konečně se mi tato kolekcička dostala zpod vánočního stromku pod pařáty, a dojem z toho: parádička jako za starých časů na PS2-ce, ta boží hratelnost, nemohu si nepomoct-dyť se to hraje líp jak kdejaká nexgen PS3-ková gameska, proboha tohle mi fakt vyhovuje upe nejvíc takovýto gamesy!!! jen tak dál, bral bych ještě pár takovýhle předělávek...

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...

Pro toho kdo to nehrál , musí být tato remaster edice her GOW 1/2 naprostou nutností. Zrovna hraju a nemůžu se nabažit. Absolutně nej hra z dob PS2 , a nebál bych se napsat , že stará jednička a dvojka GOW trumfuje s přehledem většinu her vydávaných v této době na PS3.

Odkaz ke komentáři

• 6 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu