Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 nevíte někdo co mam udělat ve třetí kapitole v jednom čtverečku, kde se bojuje proti Choujimu. Pořád mi to nejde Měl jsem stejný problém. nakonec jsem přišel na to, že musíš zabít Chojiho pomocí ultimátního jutsu (2x trojuhelnik, 1x kolecko). Psal jsem to někde na začátku této diskuze (možná tak 5tá strana) to Kev Nara: uz vis proc ti neslo to ultimatni jutsu u naruta? No nepřišel. Ale jednou se mi to už povedlo. Ale zjistil jsem, že tam jsou 3 druhy Naruta (Naruto, Naruto (cosi v Zavorce) a Kyubi Naruto) - tak možná to umí jen ten jeden Naruto a ostatní ne. Nebo ty víš, proč to tak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 mě u naruta taky nejde ultimatka, kamos ma stejny ISO a jde mu T_T edit: tak v treninku a battlu me jede jen v přibehu ne . Možna proto že naruto ještě Rasen Shuriken nevytvořil ? asi tam nebude malej Naruto ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Takže naposled promazávám tenhle topic bez udělaování upomínek... Drřte se tématu a sekce, ve které je - PSP hry diskuze. Otázky proč nejde spustit, odkazy na hru apod patří do jiných sekcí... Příště upomínky, trestní body a za víceré porušení pravidel fóra rovnou ban... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Saaafra :) těcg postav je že zase nebudu vědět za jakou hrát :D Jinak pokud to nezkazej nějakou blbostí,(jako třeba u GT karierou) tak to bude možná hra roku! Nemůžu se dočkat a doufam že ke stažení to bude dřív jak 10.prosince :D Já vybírám z sasuke,itachi vlastně celkově AKATSUKI, madara (jestli to nebude tobi),možná i GAARA ... :coolgun: a PEIN :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofik Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Jeslti už to vyšlo pošlete odkazíka na ně . Díky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Možna proto že naruto ještě Rasen Shuriken nevytvořil ? asi tam nebude malej Naruto ze ? To jsem si taky myslel. Potom se Naruto nový Rasengan naučil a jednou se mi podařilo ho použít. A teď už zase ne.... Ale třeba to je opravdu: Naruto, Nový Naruto, Kyubi Naruto :) Jeslti už to vyšlo pošlete odkazíka na ně . Díky .. O dva příspěvky nahoru máš napsané od moderátora, že se sem linky dávat nemají jinak nás potrestá... Najdeš to ale v sekci Download nebo na nějakých vyhledávačích torrentu třeba - je toho plný web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 No nepřišel. Ale jednou se mi to už povedlo. Ale zjistil jsem, že tam jsou 3 druhy Naruta (Naruto, Naruto (cosi v Zavorce) a Kyubi Naruto) - tak možná to umí jen ten jeden Naruto a ostatní ne. Nebo ty víš, proč to tak je? no tak mozna jo... kdyz sem si vybral jyny styl boje nez je ten prvni tak mi to taky neudelal ale pokud mate ten prvni a nejde vam to tak nvm... jo a ty typy naruta neni to nahodou Naruto,Naruto kyuubi a Naruto sage mod?? ja sem to ezte neprosel takze nvm... poradne sem to zacal hrat az vcera vecer... edit.: jo a ezte sem trochu zkoumal ty styly boje a pokud sem to dobre pochopil tak to co je napsany zlute je styl delanej primo pro tu postavu a ty co sou napsany bile ma vic postav ale ne vsechny...proste na koho se to hodi... treba Lee ma trochu jyny styly nez treba Itachi atp...(muzou mit nejaky stejny ale ne vsechny...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 hej kolyk tam má bejt těch sloupců sem u posledního a chybými 9 postav nemusejse vyhrávat něak speciálně že né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Korpy: jj pochopils to dobře s těma stylam u naruta mě ta ultimatka taky nešla pak sem se dostal do časti kde se Naruto ten Fuuton rasen shuriken naučil a už ho používá (v battlu mě to fungovalo furt a v treninku) -nebude těch 9 postav, verze postav z prvního Naruta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Korpy: jj pochopils to dobře s těma stylamu naruta mě ta ultimatka taky nešla pak sem se dostal do časti kde se Naruto ten Fuuton rasen shuriken naučil a už ho používá (v battlu mě to fungovalo furt a v treninku) -nebude těch 9 postav, verze postav z prvního Naruta? aha tak tam sem se ezte nedostal...:roll: a nehraju jen za naruta (no vlastne skoro vubec) takze sem to asi ezte ani nezkusil pouzit...:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joint55 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Nezdá se vám že tam je strasne malo kombiček?? vim jen ze ultina je trouhelnik, trouhelnik a kolecko a nka druha technika je trouhelnik a kolecko... to je jako vše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Nezdá se vám že tam je strasne malo kombiček?? vim jen ze ultina je trouhelnik, trouhelnik a kolecko a nka druha technika je trouhelnik a kolecko... to je jako vše?bohužel přijde mi že jo,taky jsem jako první věc mačkal šipku dolu a kolečko s tim že udělám jiný jutsu ale nic,hold to udělali po vzoru ninja storm na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 už někdo vyhrál všechny postavy mě chybí už jen obito a 4tví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Jak ti může chybět Obito? Vždyť já ho mám a jsem teprve v předposledním příběhu Mugenja (ještě mi chybí ten poslední příběh, abych to všechno přehrál - nemám ještě asi 10 postav...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 já ho mám v tom posledním příběhu a nemužu ho dát protože bojuju zárověn proti obitovi a 4 a mam dat 20 hits za sebou porazit je todam ale 20hits to už ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joint55 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 já si stáhl 100% savy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 já si stáhl 100% savy :D omg ty si to neumis dohrat sam?...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joint55 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 umim a hraju , jen sem byl zvedavej na novy postavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 už od včerejška od 10.00hod mám dohranýho naruta prostě jsem ho musel pařit a pařit :D a nej. je asi multiplayer to je prostě good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 20 hits jen nej se Sasukem jak je utok do nahoru ta to se da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 nevim jak vy ale nevidim rozdíl mezi sasukem a narutem když sou ve školskym a když sou v normálu ale ten orokabuto je drsnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 nevim jak vy ale nevidim rozdíl mezi sasukem a narutem když sou ve školskym a když sou v normálu ale ten orokabuto je drsnej jn. ale v anime ho nijak nerozvadeli jen ho ukazali ne? nebo tam ezte nekdy byl?? edit.: myslim toho kabuta...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 naruto s tou zavorkou az se vam odemče ta pečet a zmacknete L tak se promění na kyuubiho s 4ma ocasama místo toho aby měl jen ten plášt s jedním ocasem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 naruto s tou zavorkou az se vam odemče ta pečet a zmacknete L tak se promění na kyuubiho s 4ma ocasama místo toho aby měl jen ten plášt s jedním ocasem jo jasny, to sem videl v nakym traileru... tak to je super, uplne sem na to totiz zapomel ze to tam je...xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 20 hits jen nej se Sasukem jak je utok do nahoru ta to se da se sasorim(jak je schovanej v ty loutce) sem dal neco pres 40... takze si myslim ze to nebude az takovej problem az se tam dostanu pac za nej docela hraju:D proste borec:cheesygrin::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.