deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Myslim ze uz nic horsiho nez dvojka bejt nemuze :), teda krome jednicky Citovat
DeSmond Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Pani, clovek kterymu nesedl Uncharted? To koukam :) Citovat
Nanaki Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 No, já právě hraju jedničku a popravdě, že bych byl nějak extra odvařený, to se říct nedá. Víceméně jen boj s přesilou nepřátel, kousek popojít, opět boj s tlupou nepřátel, etc. A furt dochází střelivo, super. Takže se začne skákat po nábojích a mezitím do mě šije pět dalších nepřátel. Ale hra vypadá pořád skvěle, to se musí nechat. Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Pani, clovek kterymu nesedl Uncharted? To koukam :) Myslim ze sme v CR jen dva :D, ja a jeden redaktor eurogameru. Nikomu neberu ze ho to bavi a ze je precizne technicky zpracovany, ale pro me prumerna hra, gameplayem i pribehem... Citovat
DeSmond Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 No tak ted jste tri.... Co si budem povidat gameplayove to nic extra neni, smesice veci okpirovanych z jinych her, takze nic orginalniho, ale skvele se na to kouka libi se mi jak je to vypraveno, mam red natha a jak jsem nikde cetl tohle je vazne spis jedna z tech her na kterou je zabavnejsi koukat nez ji hrat :) Pro me je to takovy interaktivni novodoby indy :) Citovat
H0W3N Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Myslim ze sme v CR jen dva :D, ja a jeden redaktor eurogameru. Nikomu neberu ze ho to bavi a ze je precizne technicky zpracovany, ale pro me prumerna hra, gameplayem i pribehem... pořád je tu ale ještě luxusní multiplayer ;) rozhodně nejlepší 3rd person MP Citovat
DeSmond Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 pořád je tu ale ještě luxusní multiplayer ;) rozhodně nejlepší 3rd person MP Na ps3 mozna, ale na GoW to nema ;) Citovat
Nanaki Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 No tak ted jste tri....Co si budem povidat gameplayove to nic extra neni, smesice veci okpirovanych z jinych her, takze nic orginalniho, ale skvele se na to kouka libi se mi jak je to vypraveno, mam red natha a jak jsem nikde cetl tohle je vazne spis jedna z tech her na kterou je zabavnejsi koukat nez ji hrat :) Pro me je to takovy interaktivni novodoby indy :) Tak s tímhle souhlasím. Bohužel (nebo bohudík?) já raději hry hraju. Ale Nate je fakt sympaťák a příběh je zajímavě podaný. Proto hru dohraju, každý den tak jednu, nebo dvě kapitoly. Citovat
DeSmond Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Ja hry taky radi hraju, ale Uncharted si (ne)zahraju velmi rad, malo co ma tak skvelou atmosferu....a udrzi me tak u obrazovky..... Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 pořád je tu ale ještě luxusní multiplayer ;) rozhodně nejlepší 3rd person MP TPS MP me obecne nebavi, ale rozhodne jsou i lepsi, minimalne zminovany GoW Vec co me na Uncharted mrzi je ze tak skvele herecke vykony a charaktery postav jsou promarneny v takovhle hre... Citovat
007jarda Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Oba dily byly bombasticke a pokud se nestane nic nepredpokladaneho, tak trojka bude take :-) Citovat
DeSmond Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Me to nemrzi, to bych to spis podal tak, ze je skoda, ze to vsichni neberou tak svedomite jak v Naughty Dog.... Citovat
007jarda Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Kurna se mi prispevek ulozil podruhe a nejde mi smazat, tak sem musim neco napsat, aby to tady nebylo 2x a ja nebyl za vola :-D Citovat
spoock Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 já miluju s přítelkyní sérii Uncharted, je sice pravda, že mechanismy ve hře jsou celkem stupidní, archeologické prvky jsou okleštěné (tam mohli tvůrci víc zamakat, ale chápu, že nehodlali nikoho frustrovat), každopádně, Uncharted je stejně prostoduchá hra jako filmy s Indym ... a to se mi sakra líbí :D Také proto jsem si hru včera předobjednal, reklama na pití mě nakopla, ještě teď se válím smíchy Citovat
DeSmond Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2011 Drake uz se skoro riti do lisoven ;) http://www.zing.cz/novinky/7472/uncharted-3-drakes-deception-hlasi-hotovo Uz aby bylo 1.11. :) Citovat
DeSmond Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2011 Novej nasup gameplaye ;) http://www.zing.cz/novinky/7481/video-uncharted-3-ve-dvacetiminutovem-nasupu Citovat
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2011 Tak hraci doba se bude pry ohybovat kolem 8, 9 hodin, to mi prijde v pohode, rozhodne vic nez predchozi dva dily, ktere jsem zfouknul fakt rychle.... Asi si na to vyhradim celoun noc a dokud to nedohraju, nepujdu spat :D. Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2011 Já pořád nevím jestli si to koupím nebo ne, asi počkám na poslední chvíli. Recenzema se nemá smysl řídit protože to zase budou všichni vychvalovat do nebes.... Citovat
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2011 Sakra, ten Uncharted 3 vypadá fantasticky a chci ho, ale asi si ho nekoupím, tenhle podzim a zima je plnej her, který už mě jak jsem si to tak spočítal vycházej na 10k a to už je i tak dost a budu muset nějakou asi vyřadit :( A pak ještě začátek roku, to bude taky mazec! Citovat
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2011 Jo tenhle podzim je narocny (ja se urcite dostanu pres deitku), ale zrovna drake si nemsim nechat ujit na toho se tesim skoro nejvic, kvuli nemu a HR jsem kupovyl PS3......takze se tesim jak si hned prvniho udelam Drakes night :D Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2011 Podzim je narocny ale pro me bude jeste narocnejsi jaro. Mimo jine ME3, Vita, MGS kolekce... Jeste nevim kam nacpu ten planovany Deus Ex :) Citovat
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2011 No já mam sice Uncharted fakt v oblibě ale těch her je fakt hrozně moc a z nich se já nejvíc těším na: Modern Warfare 3, hlavně na SP a snad nějaké to epické ukončení celé série. Pak na 007: GoldenEye Reloaded, o tom jsem se dozvěděl nedávno, vůbec jsem netušil že je ve vývoji, a jelikož jsem hrál starej originální GoldenEye a pecku Nightfire tak tohle si fakt nemůžu nechat ujít, jsem fanda bondovek, akorát mě poslední Quantum of Solace a Bloodstone sklamal. A pak ještě HD remake Halo:CE, AC:Reveleations (limitku), Battlefield 3 a pak ještě na novej rok RE: Operation Raccoon City a další... Sice to je dost OT ale když už jsme byli u toho :D Podzim je narocny ale pro me bude jeste narocnejsi jaro. Mimo jine ME3, Vita, MGS kolekce... Jeste nevim kam nacpu ten planovany Deus Ex Ten ME3 bude peckovej, já bych o něm uvažoval jen kvůli COOPU, to mě fakt zaujalo, Vitu beru, a je u ní super že bude mít podporu pro PSP hry a bude se moci spojit i z PSP hrama (jeden bude hrát na PSP a druhej s ním na PSV) akorát, až ted jsem rád že Vita bude až na březen, proč? Jelikož bych za podzim platil 16000 a to by prostě nešlo, takže já to už beru jako pozitivum. Citovat
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2011 Podzim je narocny ale pro me bude jeste narocnejsi jaro. Mimo jine ME3, Vita, MGS kolekce... Jeste nevim kam nacpu ten planovany Deus Ex :) No ja mam do konce roku jeste asi tak sest sedm her, takze jaro je pohodicka, zatim vim jen o ME3 (na ktery se samozrejme hone tesim) a SSX. Vita me po tom, co jsem videl ceny her nechava chladnym.....dost jsem o tom premyslel prave kvuli drakovi, ale zatim si to asi necham ujit..... Citovat
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2011 Já se hlavně těším na vitě na Call of Duty, zajímá mě co z toho vznikne a jak kvalitní to bude. Jinak SSX je taky pecka, už jen podle traileru, ačkoliv i totálně zabugovanej Shawn White Snowboarding, tak tohle by mě taky zabavilo na dlouhé týdny, záleží na tom jestli tam bude volná jízda jako v SWS nebo jen závody a tak. Citovat
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2011 No uz je to dost OT, ale ja doudam a verim ze SSX budou proste stary dobry SSX v novym podani, kdo nehral nepochopi, na SSX3 jsem vyrostl, takze je to moje srdcovka a mozna reknu ze v te zaplave nabusenych titulu i hra, na kterou se tesim nejvic.... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.