Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 735
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

No, já právě hraju jedničku a popravdě, že bych byl nějak extra odvařený, to se říct nedá. Víceméně jen boj s přesilou nepřátel, kousek popojít, opět boj s tlupou nepřátel, etc. A furt dochází střelivo, super. Takže se začne skákat po nábojích a mezitím do mě šije pět dalších nepřátel.

Ale hra vypadá pořád skvěle, to se musí nechat.

Odesláno

No tak ted jste tri....

Co si budem povidat gameplayove to nic extra neni, smesice veci okpirovanych z jinych her, takze nic orginalniho, ale skvele se na to kouka libi se mi jak je to vypraveno, mam red natha a jak jsem nikde cetl tohle je vazne spis jedna z tech her na kterou je zabavnejsi koukat nez ji hrat :) Pro me je to takovy interaktivni novodoby indy :)

Odesláno
No tak ted jste tri....

Co si budem povidat gameplayove to nic extra neni, smesice veci okpirovanych z jinych her, takze nic orginalniho, ale skvele se na to kouka libi se mi jak je to vypraveno, mam red natha a jak jsem nikde cetl tohle je vazne spis jedna z tech her na kterou je zabavnejsi koukat nez ji hrat :) Pro me je to takovy interaktivni novodoby indy :)

Tak s tímhle souhlasím. Bohužel (nebo bohudík?) já raději hry hraju. Ale Nate je fakt sympaťák a příběh je zajímavě podaný. Proto hru dohraju, každý den tak jednu, nebo dvě kapitoly.

Odesláno

já miluju s přítelkyní sérii Uncharted, je sice pravda, že mechanismy ve hře jsou celkem stupidní, archeologické prvky jsou okleštěné (tam mohli tvůrci víc zamakat, ale chápu, že nehodlali nikoho frustrovat), každopádně, Uncharted je stejně prostoduchá hra jako filmy s Indym ... a to se mi sakra líbí :D

Také proto jsem si hru včera předobjednal, reklama na pití mě nakopla, ještě teď se válím smíchy

Odesláno

No já mam sice Uncharted fakt v oblibě ale těch her je fakt hrozně moc a z nich se já nejvíc těším na:

Modern Warfare 3, hlavně na SP a snad nějaké to epické ukončení celé série.

Pak na 007: GoldenEye Reloaded, o tom jsem se dozvěděl nedávno, vůbec jsem netušil že je ve vývoji, a jelikož jsem hrál starej originální GoldenEye a pecku Nightfire tak tohle si fakt nemůžu nechat ujít, jsem fanda bondovek, akorát mě poslední Quantum of Solace a Bloodstone sklamal.

A pak ještě HD remake Halo:CE, AC:Reveleations (limitku), Battlefield 3 a pak ještě na novej rok RE: Operation Raccoon City a další...

Sice to je dost OT ale když už jsme byli u toho :D

Podzim je narocny ale pro me bude jeste narocnejsi jaro. Mimo jine ME3, Vita, MGS kolekce... Jeste nevim kam nacpu ten planovany Deus Ex icon_smile.gif

Ten ME3 bude peckovej, já bych o něm uvažoval jen kvůli COOPU, to mě fakt zaujalo, Vitu beru, a je u ní super že bude mít podporu pro PSP hry a bude se moci spojit i z PSP hrama (jeden bude hrát na PSP a druhej s ním na PSV) akorát, až ted jsem rád že Vita bude až na březen, proč? Jelikož bych za podzim platil 16000 a to by prostě nešlo, takže já to už beru jako pozitivum.

Odesláno
Podzim je narocny ale pro me bude jeste narocnejsi jaro. Mimo jine ME3, Vita, MGS kolekce... Jeste nevim kam nacpu ten planovany Deus Ex :)

No ja mam do konce roku jeste asi tak sest sedm her, takze jaro je pohodicka, zatim vim jen o ME3 (na ktery se samozrejme hone tesim) a SSX.

Vita me po tom, co jsem videl ceny her nechava chladnym.....dost jsem o tom premyslel prave kvuli drakovi, ale zatim si to asi necham ujit.....

Odesláno

Já se hlavně těším na vitě na Call of Duty, zajímá mě co z toho vznikne a jak kvalitní to bude.

Jinak SSX je taky pecka, už jen podle traileru, ačkoliv i totálně zabugovanej Shawn White Snowboarding, tak tohle by mě taky zabavilo na dlouhé týdny, záleží na tom jestli tam bude volná jízda jako v SWS nebo jen závody a tak.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu