Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Uncharted 3: Drake's Deception


tekken90

Recommended Posts

Platformy: Playstation 3

Datum vydání:

Zatím oficiálně nepotrvrzená hra!

Naughty Dog: Uncharted 2 není konec příběhů Nathana Draka

Očekávaná akční adventura Uncharted 2: Among Thieves vtrhne na pulty obchodů už v polovině příštího měsíce, takže se všichni začínají ptát, na čem dalším bude Naughty Dog pracovat a jestli bude pokračovat Uncharted. Na otázku, jestli se dočkáme pokračování Uncharted, nyní odpověděla Amy Hennig. „Uncharted 2: Among Thieves neuzavírá příběh Nathana. Uncharted může pokračovat tak dlouho, jak lidé budou chtít. Všechny příběhy jsou samostatné.“ Uncharted 2: Among Thieves zatím sbírá jen skvělá hodnocení od recenzentů a pokud se dočká i výborných prodejů, Uncharted 3 se určitě dočkáme. Sony z Uncharted zřejmě v budoucnu udělá podobnou sérii her, jako je třeba Tomb Raider.

Naughty Dog: Uncharted 3 bude hezčí než druhý díl

Hráči s Playstationem 3 pod televizí se určitě těší na polovinu příštího měsíce, kdy se na pulty obchodů dostane Uncharted 2: Among Thieves od Naughty Dogu. Během vývoje vývojáři tvrdili, že se jim podařilo z Playstationu 3 dostat naprosté maximum a i díky tomu se hráči dočkají nejhezčí hry dneška. Jak ale nyní řekl designer hry Neil Druckmann, Uncharted 3 bude vypadat ještě lépe. Ačkoliv vývojáři dostali z Playstationu 3 maximum, pořád je tu místo pro lepší optimalizaci enginu, řekl Druckmann. Uvidíme tedy, kam se Nathan Drake podívá ve třetím díle. My se ale nejdříve podíváme na díl druhý, který už k nám přijde už velmi brzy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 8 months later...
  • Odpovědi 735
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nathan Drake teaseruje na nové dobrodružství

Nathan Drake je dnes už světoznámý dobrodruh, který hledá dávno zapomenuté památky naší historie, ale také chce rozluštit nejednu záhadu. Rovněž se ale dobře odreaguje na boxu, sledováním dobrodružných filmů (nejraději Indiana Jones a Rocky) a hraním her. Tyto informace o něm hlásá jeho profil na německé sociální síti MeinVZ, který patří SCEE. Nyní nechal na této stránce tři nic neříkající vzkazy.

- Amundsen byl první, kdo se dostal až na Jižní pól. Napsal o městě, které leží pod obrovským nánosem ledu a sněhu. To nedává žádný smysl.

- Jižní pól je už 25 milionů let pod ledem. V té době ještě žádné město neexistovalo. Co to mohl Amundsen vidět? Fakt z toho nemůžu spát!

- Jsem asi opravdu blázen, ale musím se o tom dozvědět víc. Zaletím si do Fredrikstadu, kde byl domov Amundsena.

Ihned po těchto zprávách se objevilo naprosté nadšení. Může se jednat o potvrzení třetího dílu Uncharted? Samozřejmě, že může. Nakonec to ale nemusí být zase až taková bomba. Tyto vzkazy mohou odkazovat také na DLC pro druhý díl a rovněž by mohly odkazovat na nějakou tu knížku podle Uncharted. V úvahu poté přichází i nedávno odhalený film. Rovněž by se mohlo jednat o tolik spekulovaný PSP díl. Možností je tak opravdu mnoho, každopádně, ať už to bude cokoliv, další dobrodružství přivede Nathana pravděpodobně na cestu ke ztracené Atlantidě. Už aby tu ta E3 byla.

...................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten teaser jsem viděl, osobně doufám, že Drake zůstane jen na PS3, celkem by mi vadilo, když by mi nějaký díl této hry ušel jen kvůli tomu, že je na PSP.... Jsem tedy celkem zvědavý, co na E3 ohlásí - snad to bude regulerní třetí díl Uncharted!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Toto není přímé oznámení Uncharted 3, to však už nemusí být daleko. Ledna Meij Rose, slavný herní novinář ze serveru Kotaku, procházel po chodbách na tiskové konferenci Sony a slyšel něco docela zajímavého. „Byly tam dva Sony PlayStation vývojáři, a já doslova slyšel říkají: „3. Uncharted vypadá úžasné!“. To naznačuje nejen to, že je třetí část, ale také to, že již nyní je v pokročilé fázi vývoje.“

Možna by jsme se tedy oznámení nového Uncharted 3 mohli dočkat už na srpnovém GamesComu.

Zdroj: http://www.playstation.hodnoceniher.cz/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 4 months later...

Uncharted 3: Drake´s Deception je tu

OSK37b170_feature_uncharted_3.jpg

Šeptanda o odhalení třetího dílu série Uncharted pro PlayStation 3 na herní akci Video Game Awards v sobotu 11. prosince se potvrdila. Hra od týmu Naughty Dog ponese název Uncharted 3: Drake´s Deception a zatím o ní víme následující. Příběh je zaměřen na vztah hrdiny Nathana Drakea a jeho mentora Victora "Sully" Sullivana. Společně hledají na Arabském poloostrově legendární ztracené město v poušti Rub´al Khali. Město je známé jako Iram of the Pillars nebo Atlantida písku.

Drake bude sledovat stopy T. E. Lawrence, známého jako "Lawrence z Arábie". V prostředí hry se máme těšit na neuvěřitelné animace organických elementů, vody, písku a ohně. Představeny budou i nové Nathanovy pohyby a systém boje. Online prvky tentokráte budou hrát velkou roli ve hře a to jak kooperativní tak kompetetivní multiplayer. "Chceme být mezi velkými hochy jako Halo a Call of Duty," Uvedl Evan Wells, videprezident Naughty Dogu. Hra pak vyjde koncem příštího roku.

Zdroj: playstationlife

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odhalení Uncharted 3: Drake's Deception

Původně mělo být Uncharted 3 odhaleno až o víkendu během Video Game Awards, ale jak se zdá, venku je pravda už teď. Díky časopisu Entertainment Weekly.

Druhé pokračování se bude podle všeho jmenovat Uncharted 3: Drake's Deception a inspiraci si bude brát ze života T.E. Lawrence, kdy pracoval jako archeolog na Arabském poloostrově (právě podle tohoto muže vznikl známý film Lawrence z Arábie).

Hlavním tématem příběhu budou ony podvody, deception v názvu, ale také Nathanův vztah se svým "náhradním otcem", Sullym Sullivanem. Ale nebojte, nepůjde o psychologické drama - Nathan Drake zase bude hledat nějaký poklad.

Drake bude muset v poušti Rub al-Chálí najít legendární ukryté město. Naughty Dog prozradilo časopisu EW, že si vybrali jako místo konání poušť, protože chtěli vyzkoušet, jak si poradí s animací neustále se pohybujícího a měnícího se písku.

Také motion capture bude tentokrát vymakanější - tvůrci budou využívat naprosto stejnou technologii, jakou použil James Cameron při výrobě Avataru.

Co se různých dalších vylepšení, v článku EW toho příliš nezmiňují - kromě možnosti lezení pozpátku (těžko říct, co tím přesně myslí) a bojování s více nepřáteli najednou. Naughty Dog ale tvrdí, že se mnohem víc věnují multiplayerové části a kooperaci.

Hra by měla vyjít v druhé polovině příštího roku.

Zdroj: Eurogamer.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je moc dlouha doba :) uz ted se nemuzu dockat na zapreni prvnich dvou dilu ...

Na PS3 je takovejch skvělejch her, co si budeš moct zahrát než U3 výjde :psp:

Třeba LittleBig Planet, God of War I, II & III...Gran Turismo 5...:wohow::wohow::wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uncharted 3: Drake's Deception VGA 2010 Trailer, novinky

Největší hvězdu si pořadatelé Spike Video Game Awards 2010 nechali až na úplný závěr. Byl jí Uncharted 3: Drake's Deception, který předvedl nádherný trailer, který byl vytvořen jen za pomoci herního enginu a nejednalo se tak o render, jak se nyní živě na internetu spekuluje. Na úplném závěru si pak lze všimnout i několika záběrů z hraní, což určitě také potěší. Uncharted 3: Drake's Deception vyjde 1. 11. 2011 exkluzivně pro Playstation 3.

Naughty Dog na svém twitteru oznámil, že všechny záběry pochází z aktuální verze. Do finální se ještě zlepší. Otázkou ale je, je to zapotřebí? :)

http://www.gametrailers.com/video/vga-10-uncharted-3/708329

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak todle pro mně zatím byla nejlepší hra kterou jsem osobně hrál , myslím samozřejmně U2 ... Ještě jí konkurovalo GTA ale todle ... Už sem to dohrál na 3 obtížnosti a velká spokojenost .. Strašně se těším na trojku .. Doufám že vývojáři nesklamou a nebude to propadák :( ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsi dostal mailem? Je to jen a pouze pro USA :)) Taky sem to zkoušel

Tuším, že ten avatar je jen pro USA, EU na něj nemá nárok. Resp. ne zdarma

našel jsem ho na foru

www.ps3mania.sk

a jde mi to jak avatar tak i theme

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu