Raiton09 Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 čau lidi nevíte jak dostat sílu na max já tam mámv síle 6 červených koleček v tom přehledu ale dyž sa podívám do ariutůů tak sa ně tam ukazuje síla level 5 a v postutu 100% neví někdo jak dat sílu na lvel 6 nebo už ji mám na maximum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 čau lidi nevíte jak dostat sílu na max já tam mámv síle 6 červených koleček v tom přehledu ale dyž sa podívám do ariutůů tak sa ně tam ukazuje síla level 5 a v postutu 100% neví někdo jak dat sílu na lvel 6 nebo už ji mám na maximum Ano už jí máš na max. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jag Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Zdravim nasel by se tu nejaky partak na sbirani on-line kruhu? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.