Moderators Zinglbee Odesláno Leden 17, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 omg, stačí když umíš číst ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 "nešlo" je docela širokej pojem. Co to třeba trochu popsat?... (někdy si vážně připadám jak ve školce xD) Zingl, to neni někdy, to je furt xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mat.es Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 uz jsem to tam dal ted si tam davam hru a zkusim to estli to jde nebo estli neni treba spatne stazena hra dik uz to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bull1t Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 nějak se v tom houfu informací nevyznam ...:wohow: na tuhle základní desku můžu nahrát 5.50 Gen-D?????? edit: zkusil sem to a fachá to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Ano............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@rcot!c Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Nevíte proč se mi na 5.50 GEN-D2 když sem vylezl z "Adhoc File Transfer v0.7" jeblo PSP?:) a taky mi tam nešli UMDéčka......Hodil sem update na GEN-D3 a vše už funguje....měl s tim problém ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 23, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Neměl si zapnutej PSN Multiplayer (plugin) ? UMD totiž nejdou když ho máš zapnutej .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko6 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 mam 5.50 gen b2 full a ked to urobim podla navodu, spustim flash install a nic sa nedeje, zostane mi cierna obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefesto Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 zdravim mel sem problemy s novými hrami se stavajícim 5.00 M33-3 update sem na 5.50 GEN-D3 Pomoci icq ci skype sem ochoten pomoci takze kdyby neco piste na ICQ: 368598483 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 1) nejses sam, kdo tomu rozumi 2) treba na cely forum to napis omg :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frutik Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 uz jsem bezradny: marne se pokousim o update na 5.50GEN-D3. Nejprve jsem to zkousel z 5.00M33-6. Nezadarilo se v prubehu updatu se PSP-2000 vypne (jeste pred tim nez se objevi bar s procenty). Updatnul jsem tedy postupne alespon na verzi 5.50genb2 a pokusil se znovu prejit na 5.50GEN-D3 z této verze. Opet stejny vysledek (PSP se vypne ve stejnem bode behem instalace). Vse jsem delal podle navodu a rad v tomto foru. Díky za případnou pomoc Dale se mi nedari spustit hru buzz kviz CZ - zobrazi se chyba 80020148 Provedl jsem tedy toto nastaveni (viz nize kursivou) ale stale se zobrazuje stejna chyba (v mechanice mam stale UMD s nejakou orig. hrou): Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled. Nebo nizký FW (hry vyžaduje vyšší než máte) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 frutik: A napíše to alespoň nějakou chybu nebo se to jen prostě sekce? Je možný, že máš poškozený klíče na desce. Co se týče hry, tak ta jde jen na posledním CFW, tedy 5.50GEn-D3.. proto ti nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frutik Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 tekken90: mam nastaveno restore default settings, vymazal jsem vsechny pluginy z seplugins, napajim PSP ze site, wlan (vypnuto, ale zkousel jsem i zapnout). V samotnem updateru zvolim: flash install cfw 5.50 gen-d3 (zvolim Enter O) zobrazi se: extracting prx... backup psn... loading sony updater... psp 2000 detected now load all modules from UPDATER... v tuto chvili se PSP samo vypne. Nastesti ho mohu znovu normalne zapnout (verze firmware zustava, ale na puvodni 5.50genb2 ). PS: bohuzel mi nejde uploadnout screenshot memory card, ale mam v rootu soubor 550.PBP (26 911 Kb) a v D:\PSP\GAME\UPDATE soubor EBOOT.PBP (1 729 Kb) Co znamená poškozený klíče na desce a co se s tím dá dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejvhrabos Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Sem u kroku 6 a napise mi to ms0:/550.PBP no found on root of your ms a muzu zmacknout pouze kolecko co s tim mam delat???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 30, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 třeba, že nemáš nakopírovanej soubor 550.PBP na rootu kartě ? brain on :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejvhrabos Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 tak dobry uz sem to rozjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 30, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 co tam vyvádíš ? když budeš číst tutorial tak nemůže být problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Sem asi slepej :D Mam 5.50 GEN-D2 Jak to mam dat na d-3 ? :D nevidim ten soubor ke stazeni .. dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 asi jsi mno xD http://www.anonym.to/?http://ipa.smajl.eu/temp/xgen-550gen-d3-final_1260992120.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukardo Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Existuje aj nejaká lahsia forma Update ak mám verziu CFW 5.50GEN C-Full alebo mám spravit vsetko co je popisane v bode 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Mám problém, GEN-B2 mám, spustím xgen installer a mám tam černou obrazovku a nic se neděje, pomůže jen restart... Stalo se to už někomu? // Už je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Zdravim mam 5.50 genD takže můžu postupovat stejně jako u bodu 2) Mám CFW 5.00M33-6 nebo vyšší? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 5, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 2) Mám CFW 5.00M33-6 nebo vyšší Tímto ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frutik Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 to: Shady333 : s tou černou obrazovkou se mi to taky stalo a co jsem četl i hodně dalším lidem tady na fóru, bohužel se tento problém zatím nikomu nepodařilo vyřešit :cry: (hrstce pomohl update z vyšších verzí). Tak už jsem na to konečně přišel a jednou pro vždy vyřešil !!! Pokud se někomu stane stejný problém (při updatu na 5.50 GEN-D3 se PSP samo vypne) stačí zformátovat memory stick kartu v PSP a je to. Děkuji si sám 8) a doufám že to i dalším lidem bude ku pomoci. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakyn Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Tak jsem udělal vše do bodu 5 (Vyberte FLASH INSTALL CFW 5.50 GEN-D3), pak se objevila obrazovka kde byly takové ty řeči že bylo aktualizování úspěšné atd. a dole bylo: X= REBOOT a O= SHOTDOWN tak jsem zvolil O (podle bodu 6 kdy se má psp restartovat), zapnul jsem ho a držel jsem tlačítko R (ale do recovry menu jsem se nedostal, nešlo to ani na 3 pokus, jako kdybych se do recovry nemohl dostat) tak jsem se podíval do System Information a u System Software mám napsáno: 5.50 GEN-D3.. povedlo se mi nějak haluzně přeskočit pár bodů nebo proč mi stačilo to stačilo jen nainstalovat a proč se nemůžu dostat do recovery? :D.. díky :) (aktualizoval jsem z: 5.50 GEN A) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.