Pepa1468623586 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 tam je akorat soubor EBOOT.PBP a ten ma 110 kb a pak textovej dokument, zkousel sem to tam nakopirovat a nic se mi tam nezobrazi a official firmware nemam, to bych tam prece nemohl mit GEN-D, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Složku GEN-D2 nakupíruj do ms0:/PSP/GAME Poté zapni update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 aha, ja sem to teda ten koren karty blbe pochopil:D, diky moc, uz to vali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 kořen karty je F:/ například... ;-) schvalne je to tam v navodu napsane aby se takoveto dotazy nemusely pokladat, jenze je skoda ze nekteri ctou jen pulku navodu misto cely :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Můžu tohle použít na PSP fat 3.90M33-2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 ja sem to cely cetl, a nekolikrat, ale kdyz tam je napsany F:/.... tak sem myslel ze jenom proste do toho, a ne do nejaky dalsi slozky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 ja sem to cely cetl, a nekolikrat, ale kdyz tam je napsany F:/.... tak sem myslel ze jenom proste do toho, a ne do nejaky dalsi slozky... Vždyť, celý stáhnutý soubor na root karty (ms0:/) Můžu tohle použít na PSP fat 3.90M33-2? Jistě, viz první strana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Můžu tohle použít na PSP fat 3.90M33-2? ano muzes ;-) ja sem to cely cetl, a nekolikrat, ale kdyz tam je napsany F:/.... tak sem myslel ze jenom proste do toho, a ne do nejaky dalsi slozky... v tom raru totiz nemas nic rozklikavat a dat to od F:/... a ne si v raru najit slozku GEN-D2 (proklikat se k ni) a pak ju davat do psp game... ty mas rar otevrit a to co v nem vidis (slozka psp) nakopirovat do F:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 jo, aha, tak to sem zase "myslel"....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Kdyz zapnu ten instaler a dam install tak se mi to sekne kdyz to pise Now load all modules from UPDATER... a tak po 10 sec se to vypne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Ozzy, tak updatni FW nejdrive na 5.00 M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy.b Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Tak mam D-2, ale nějak se nemůžu dostat do recovery menu, nevim, co jsem udělal špatně. Zapínam s Lkem a jen svítí zelená dioda. Nevíte někdo co s tim? Zkusim promazat seplugins, jestli se tam něco nepralo. Ještě když to fungovalo, tak mi blblo Ultimate VSH menu tak, že jsem vlezl z něj do recovery menu a když jsem dával exit, tak to spadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Pro Recovery menu je tlačítko R... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Musíš zapínat s R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy.b Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Hele klucí ...Já mam dneska fakt dost.. :D Proč jsem měl vsugerovaný Lko? :D ach jo, to začíná pěkně, sorry za otravování... jsem lempl.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Tak sem to uspesne upgradnul, vsem dekuju za radu, ale ten Naruto mi stejne najde :( kdyz to zapnu tak to napise ze GEN games enabled nebo neco takovyho, a pak cerna obrazovka :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Potvrzuju že funguje. Díky:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Tak sem to uspesne upgradnul, vsem dekuju za radu, ale ten Naruto mi stejne najde :( kdyz to zapnu tak to napise ze GEN games enabled nebo neco takovyho, a pak cerna obrazovka :( musis nastavit CPU na default.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Mam problem : mam 2 psp 1. slimko na tom jsem D udělal v klidu .. a facha, a na Fatu se mi instalace vypne při: Now load all modules from update (toto mam napsane na obrazovce)... několikrát jsem to zkoušel a nic . pls help :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Skús prve updatnúť na 5.00 M33-6 a potom na gen b2 , potm na D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 3.90-m33-2 mam tam m33 driver i sony np9660 pojedou ty nove hry?nebo musim mit jeden z těch gen,hen?jo a zrovna sem to skoušel ale psp bliklo puklo to v něm a vyplo se ale porad vsechno jede po zapnuti,tak bych to nerad pokadil jesli uz sem to teda neskazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Hod tam 5.00M33-6 a pak 5.50GEN-D2 a UMD driver zmen na M33 driver a pak ti to pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BladeBrown Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 2: By Dawe Zkus jinou kartu, naformatovat primo v PSP.Me pomohl original memorystick 4GB.Mel sem redukci na microSD a s tou to neslo updatnout.Blade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Přátelé pro ty co mají černou obrazovku..te jsem na to přišel!!! MUSÍTE UPDATNOUT NA 5.50 B!2! ..pak už aplikace neběhne normálně!!!!!!!!!!Často sem nepíšu ale tohle pomůže hodně lidem:) link : http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?nazevclanku=custom-firmware-5-50-gen-b2&cisloclanku=2009090015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel-FM Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Prosím vás můžete mi někdo napsat nějaký návod pro lamy na upgrate FW na tuhle verzi. Kdysi jsem tu dělal, ale už se v tom nějak neorientuju. Momentálně mám CFW 3.80 M33-5. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.