Jirass Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Ahoj všem, updatoval jsem z 5.00 M33 na 5.5 genA ale nechápu, jak je to možný, po fleši mám jen FW 5.50 a nejde nic jiného flešovat. Iso to nevidí. Chová se to jako origo FW. Dá se s tím dělat něco jiného, než přes Pandoru? Zkoušel jsem tento návod na první straně, ale píše to This game cannot be started. The data is corrupted. Může mi nějaký odborník poradit, co s tím? Flešnuté už bylo a je to 2004. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilf Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 nevim co s tim mas ale : Mě uz to jede ! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinky Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Ahoj všem, updatoval jsem z 5.00 M33 na 5.5 genA ale nechápu, jak je to možný, po fleši mám jen FW 5.50 a nejde nic jiného flešovat. Iso to nevidí. Chová se to jako origo FW. Dá se s tím dělat něco jiného, než přes Pandoru? Zkoušel jsem tento návod na první straně, ale píše to This game cannot be started. The data is corrupted. Může mi nějaký odborník poradit, co s tím? Flešnuté už bylo a je to 2004. Jediná možnost je zajít za flasherem a nechat si to downgardnout a následně flashnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chlumec Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Jediná možnost je zajít za flasherem a nechat si to downgardnout a následně flashnout Cus lidi uz je nejakej novejsi FW nez 5.50GEN-D2?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilf Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 zatim ne ... vzdyt na co novejsi kdyz na tom jedou hry z FW 6.00 bez patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Cau,mam 5.50 GEN-B FULL co mam teda udelat abych mel GEN-D mam v tom zmatek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Cau,mam 5.50 GEN-B FULL co mam teda udelat abych mel GEN-D mam v tom zmatek :) Urob to čo je na prvej strane :dozey: Updatuj na b2 > d > d2 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 jo to vim ale kterej ten postup chci vedet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 jo to vim ale kterej ten postup chci vedet :) Jaké postupy OMG , veď normálne postupuj podľa návodov .. stiahni súbor > nakopíruj > pusti > reboot a je :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Urob to čo je na prvej strane :dozey:Updatuj na b2 > d > d2 ... jo to vim ale kterej ten postup chci vedet :) vsechny postupy ktere sem psal darktemplar ;-) to znamena uplne vse :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Zadarilo se - updatoval sem z 4.01 m33-2, diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny1994 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Ahoj, pokud updatnu na 5.50 GEN D2 budou fungovat i patchnute hry ktere jsem hral na B2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 jo budou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 cau mam problem, kdyz dam ten 550.PBP na root karty tak stejne zadny installer v game nemam:( mam CFW 5.00 M33-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 cau mam problem, kdyz dam ten 550.PBP na root karty tak stejne zadny installer v game nemam:( mam CFW 5.00 M33-6 Nakopíroval si tam všetko ? aj zložku PSP , ktorá má nahradiť tú zložku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 musis to co je v raru nakopirovat na F:/... to bude ta chyba proc se ti to nezobrazilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Čus, mám psp 2k slim. Flashnuté pandorou. Teď mám na PSP cfw 5.00M33. Týká se mě tedy bod 2) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Čus, mám psp 2k slim.Flashnuté pandorou. Teď mám na PSP cfw 5.00M33. Týká se mě tedy bod 2) ? Ano, musíš udělat druhou možnost - 2) XGEN Updater v4 - instalace 5.50GEN-D - pouze pro pandorou flashnutelné desky, na PSP GO, 3000 a 2000 v3 to nezkoušejte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 hle sem nakej zmatenej mam 5.50 ben-b (full) mam updatovat jeste na gen b2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 B2 nemusis, dej si rovnou GEN-D, potom D2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedoN Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Mám FW PSPGEN 5.50GEN-B2 jde z toho nejak udelat 5.50Gen-D2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 musis to co je v raru nakopirovat na F:/... to bude ta chyba proc se ti to nezobrazilo jedine co tam bylo byl 5.50.PBP nic jineho jsem tam nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 hle me se tam objevuje jen ten update jak je v ty slozce PSP a kdyz to zapnu tak se nic nedeje a musim vyndat baterku cos tim ? EDIT:no ze ja je tam ten 550.PBP tak ten ma 26 MB a me se v psp objevi jen 1,6ti megovej update a kdyz ho spustim tak zcerna obrazovka a musim vyndat baterku a funguje normal uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Mám FW PSPGEN 5.50GEN-B2 jde z toho nejak udelat 5.50Gen-D2 ? Udelas krok 2(GEN-D), pak krok 3 (D2)... jedine co tam bylo byl 5.50.PBP nic jineho jsem tam nemel jses flasher a nevis si s tim rady? v tom raru je slozka PSP a 550.pbp nebo tak, nakopci to vsechno... hle me se tam objevuje jen ten update jak je v ty slozce PSP a kdyz to zapnu tak se nic nedeje a musim vyndat baterku cos tim ? promin, napis to srozumitelne, ja to nepobral.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 no ze ja je tam ten 550.PBP tak ten ma 26 MB a me se v psp objevi jen:Psp Update ver GEN a kdyz ho spustim tak zcerna obrazovka a musim vyndat baterku a funguje normal uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.