Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFW 5.50GEN-D3 + 5.50 prometheus v2 - kompletni navod co delat

Zinglbee

Recommended Posts

Ahoj všem, updatoval jsem z 5.00 M33 na 5.5 genA ale nechápu, jak je to možný, po fleši mám jen FW 5.50 a nejde nic jiného flešovat. Iso to nevidí. Chová se to jako origo FW. Dá se s tím dělat něco jiného, než přes Pandoru? Zkoušel jsem tento návod na první straně, ale píše to This game cannot be started. The data is corrupted. Může mi nějaký odborník poradit, co s tím? Flešnuté už bylo a je to 2004.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ahoj všem, updatoval jsem z 5.00 M33 na 5.5 genA ale nechápu, jak je to možný, po fleši mám jen FW 5.50 a nejde nic jiného flešovat. Iso to nevidí. Chová se to jako origo FW. Dá se s tím dělat něco jiného, než přes Pandoru? Zkoušel jsem tento návod na první straně, ale píše to This game cannot be started. The data is corrupted. Může mi nějaký odborník poradit, co s tím? Flešnuté už bylo a je to 2004.

Jediná možnost je zajít za flasherem a nechat si to downgardnout a následně flashnout

Odkaz ke komentáři

Čus, mám psp 2k slim.

Flashnuté pandorou.

Teď mám na PSP cfw 5.00M33.

Týká se mě tedy bod 2) ?

Ano, musíš udělat druhou možnost -

2) XGEN Updater v4 - instalace 5.50GEN-D - pouze pro pandorou flashnutelné desky, na PSP GO, 3000 a 2000 v3 to nezkoušejte!

Odkaz ke komentáři

hle me se tam objevuje jen ten update jak je v ty slozce PSP a kdyz to zapnu tak se nic nedeje a musim vyndat baterku cos tim ?

EDIT:no ze ja je tam ten 550.PBP tak ten ma 26 MB a me se v psp objevi jen 1,6ti megovej update a kdyz ho spustim tak zcerna obrazovka a musim vyndat baterku a funguje normal uz

Odkaz ke komentáři

Mám FW PSPGEN 5.50GEN-B2 jde z toho nejak udelat 5.50Gen-D2 ?

Udelas krok 2(GEN-D), pak krok 3 (D2)...

jedine co tam bylo byl 5.50.PBP nic jineho jsem tam nemel

jses flasher a nevis si s tim rady?

v tom raru je slozka PSP a 550.pbp nebo tak, nakopci to vsechno...

hle me se tam objevuje jen ten update jak je v ty slozce PSP a kdyz to zapnu tak se nic nedeje a musim vyndat baterku cos tim ?

promin, napis to srozumitelne, ja to nepobral....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu