Tom@..... Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Tak mel jsem 5.00 M33 udelal vse podle navodu a mam tam ted 5.50 d-2 a jsem velice spokojen. Vsechno z navadu jde krasne pochopit a dekuju ;) Ted uz jen zmenit podpis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Mám FW PSPGEN 5.50GEN-B2 jde z toho nejak udelat 5.50Gen-D2 ? jde, ale musis updatovat na D a pak az D2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parecek Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 lidi mám 5.50 GEN B(full),můžu z něj updatovat rovnou na 5.50 GEN D a pak D2?páč ice nenapsal proč bych měl updatovat na B2 - zkusil sem to aspon 3x, ale v system info mám furt 5.50 GEN B(full) a to i když mi to napsalo done with sucess EDIT// UŽ VYŘEŠENO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 b2 se v syste infu nezobrazuje. pokud udelals update na B2 tak uz ho mas i kdyz ho nemas napsany a muzes pokracovat dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
khajit Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Miluju vás hackeři :bash: :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Ahoj, nerad bych si to nějak pokazil, tak se raději zeptám odborníků: Mám to flashnuté od kamaráda přes Pandoru a mám tam cfw 3.80 M33-5. PSP mám 1004. Je pro mě tedy ten druhý návod? A nakonec, je to bezpečné, tedy zkoušel to už někdo na tomhle PSP? Díky moc za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Nejdříve na 5.50GEN-D a poté na 5.50GEN-D2 Pokud ti to nepujde, tak ještě nejdříve na 5.00M33 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Ahoj, nerad bych si to nějak pokazil, tak se raději zeptám odborníků:Mám to flashnuté od kamaráda přes Pandoru a mám tam cfw 3.80 M33-5. PSP mám 1004. Je pro mě tedy ten druhý návod? A nakonec, je to bezpečné, tedy zkoušel to už někdo na tomhle PSP? Díky moc za odpovědi. Ano, musíš udělat druhý bod ... a ano, je to bezpečné :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Ještě bych měl otázečku k průběhu té instalace: v naběhnutém menu (recovery menu) vyberte CONFIGURATION -> Use VshMenu a jeho nastavení změňte na VSHMENU (pomocí klikání křížkem) Když klikám křížkem mění se mi pouze Use VshMenu (currently: Enabled) a (currently: Disabled), bohužel tam nikde VSHMENU nevidím. Poraďte prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Daj proste Enabled .. ide o to že keď dáš select v XMB ( menu psp ) , tak ti musí nabehnúť také menučko .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Ještě bych měl otázečku k průběhu té instalace:Když klikám křížkem mění se mi pouze Use VshMenu (currently: Enabled) a (currently: Disabled), bohužel tam nikde VSHMENU nevidím. Poraďte prosím. zajimave ze ted sem se dival a pri proklikavani tam mam volby VSHMENU, RECOVERY a DISABLED.. nekde bude chyba a samozrejme na tvoji strane;-) typuju ze mas jiny gen nez 5.50GEN-D2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Mne vypisuje toto ked to dam inštalovat ms0:/550.PBP no found on root of your ms Chápem temu dobre že to nemože najít ten súbor alebo tak nejak?:bash: Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 ano, musis si stahnout OFW 5.50 a prejmenovat ho na 550.PBP a dat ho na root karty :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 ano, musis si stahnout OFW 5.50 a prejmenovat ho na 550.PBP a dat ho na root karty :roll: Diki, tak ale temu už fakt nechápem :ziped:. Nevím co je OFW nevim jak mam hento udelat ináč bych ostatný zvládel :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 omg, OFW je oficial firmware a snad neni tak tezky ho prejmenovat na 550.PBP a dat na root :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 OK,takze kdyz mam 5.00 M33-6 tak mam stahovat hned 5.50 Gen-d? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 ano presne tak... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 jojo, rovnou 5.50 GEN-D, pak GEN-D2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 omg, OFW je oficial firmware a snad neni tak tezky ho prejmenovat na 550.PBP a dat na root :dozey: Premenoval sem ten EBOOT.PBP a když sem to dal do PSP tak "CORUPTED DATA" nj sem lama co už :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 heh ty to NEMAS spustit, ty to mas jen prejmenovat a hodit na root a pak pustit ten XGEN updater ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 heh ty to NEMAS spustit, ty to mas jen prejmenovat a hodit na root a pak pustit ten XGEN updater ! Jo kebych vedel co je ROOT :cheesygrin::? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 kořen karty... to znamena F:/ nebo jine pismeno na kterem vidis kartu v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bennynator Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Mám 5.50 GEN-B a chci jít na GEN-D .. musím nejdřív na GEN-B2 nebo můžu rovnou z B na D? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Musíš na B2, pak na D a D2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 A ked mam ešte 5.00 M33 ...možu it na 5.50GEN-D ?:bash: Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.