Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFW 5.50GEN-D3 + 5.50 prometheus v2 - kompletni navod co delat

Zinglbee

Recommended Posts

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no jak tu čtu je tu spousta borcu co se jim to nějak nepovedlo podle navodu mě přišla jedna věc jasná když je flešnutý už třeba jako moje 1004 na 3.80M33 tak tam dostanu 5.50GEN-D uplně v poho a nemusím zjistovat typ desky atd ale taky to nechci posrat:) takže chci vědět pár maličkostí když je už jednou flešnuté nemuže se podle postupu stát že se psp vypne a už se nezapne říká se tomu nejak brick a chci rozchodit nejnovejší gamesky jako je Gran turismo ,Assasin... pujdou mi na tom 5.50Gen-D nebo musím ještě dělat D2 myslim že asi nemusím ale je to asi lepší:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Junior Moderators

Měl jsem CFW 5.00M33-6 a podle návodu jsem za 2 minuty nahodil CFW 5.50GEN-D a updatoval na 5.50GEN-D2 úplně bez problémů! Zůstali mi na kartě SAVY her i hry které jsem tam nechal a jedou bez problémů! Takže se toho určitě nebojte a hoďte si tam tento CFW 5.50GEN-D2, mohu jen vřele doporučit!:psp:

Odkaz ke komentáři

no jak tu čtu je tu spousta borcu co se jim to nějak nepovedlo podle navodu mě přišla jedna věc jasná když je flešnutý už třeba jako moje 1004 na 3.80M33 tak tam dostanu 5.50GEN-D uplně v poho a nemusím zjistovat typ desky atd ale taky to nechci posrat:) takže chci vědět pár maličkostí když je už jednou flešnuté nemuže se podle postupu stát že se psp vypne a už se nezapne říká se tomu nejak brick a chci rozchodit nejnovejší gamesky jako je Gran turismo ,Assasin... pujdou mi na tom 5.50Gen-D nebo musím ještě dělat D2 myslim že asi nemusím ale je to asi lepší:)

Pokud chces byt bez problemu, tak jed jeste pres 5.00 M33-6.. rozhodne nejed rovnou z 3.80M33, s tim opravdu dost lidi melo problemy.

Odkaz ke komentáři

hele troubo umíš číst? ja jen že ti před chvílí napsal že to na 3000/4 nefunguje a kdybys přečetl v první stránce myslim že je to červený text že to nefunguje tady to máš "pouze pro pandorou flashnutelné desky, na PSP GO, 3000 a 2000 v3 to nezkoušejte!"

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu