Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFW 5.50GEN-D3 + 5.50 prometheus v2 - kompletni navod co delat

Zinglbee

Recommended Posts

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

3K^;753708']Udělal jsem všechno podle návodu. A teď PSP nejde ani spustit. Co mám tedy udělat?

jestli ti nejede ani recovery menu' date=' tak musis za flasherem nechat to prehrat bres baterku

zdar lidi potřebuju poradit už jsem vyzkoušel asi 3 verze 5.50 d-3 , full a janevím co ještě ale na žádné se mi nechtěl rozjet avata pokaždé se mi to kousne při loadingu první mise. nevíte co s tím ??

stahni si jinou hru... asi sis stahl spatnou verzi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

¨hele jestli mam 5.50 Gen-D tak podle jakyho navodu mam delat ?

:dozey:

PSPGEN 5.50GEN-B2 UPDATER - instalace 5.50GEN-B2 - pouze ty, kteří mají 5.50!!!!! GEN-B, ostatní pokračují až návodem XGEN Updater v5 - instal 5.50GEN-D3

Tak co myslíš ? ...

Odkaz ke komentáři

Cao lidi nevím jestli uz to je tu někde řešené, ale zajímalo by mě co mám dělat kdyžjsme udělal vše podle návodu a když dám to flash na ten cfw 5,50 D3 tak mi tam nabehne loading sony něco ted presne nevím a pak sem i vypne psp? Nevíte co s tím? jinak mám 2004 5.50B2..

Odkaz ke komentáři

Cao lidi nevím jestli uz to je tu někde řešené, ale zajímalo by mě co mám dělat kdyžjsme udělal vše podle návodu a když dám to flash na ten cfw 5,50 D3 tak mi tam nabehne loading sony něco ted presne nevím a pak sem i vypne psp? Nevíte co s tím? jinak mám 2004 5.50B2..

vypni pluginy

Odkaz ke komentáři

Dneska sem si pustil Test Drive Unlimited a dal sem náhrát hru. Ale psalo mi to Data coruptted nebo jak to je. Stahoval sem uplne tu prvni verzi, která ukazovala 5.50 GEN-D3 a Avatar mi jde v pohodě. jediný co mě napadlo jestli tam mám hodit ten novej update co vyšel...

Odkaz ke komentáři

Nevyresil uz nekdo problem s cernou obrazovkou pri zapnuti updatu? Normale spustim aplikaci a cerna obrazovka a tim to konci(mam fat). Ale uplne stejnym souborem sem updatl psp kamose (slim).

Format karty, reset PSP do defaultu, znovu stahnout soubor>upgrade.

Odkaz ke komentáři

kdyz mu to nejede z tadyma, tak je to tim ze to blbe kopiruje. ja sam sem to testoval presne podle toho co sem napsal sem a pak kontroloval jestli to tak je... tady je to funkcni. je to jeho rukama

To neni rukama MG, to moje psp je celkove naky divny, pac nejde updatnout ani na D1/2/3. Neda se to patchnout jeste nakym jinym zpusobem nez updaterem?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu