xUltimate Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Udělal jsem všechno podle návodu. A teď PSP nejde ani spustit. Co mám tedy udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KulluK Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 zdar lidi potřebuju poradit už jsem vyzkoušel asi 3 verze 5.50 d-3 , full a janevím co ještě ale na žádné se mi nechtěl rozjet avata pokaždé se mi to kousne při loadingu první mise. nevíte co s tím ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 zdar lidi potřebuju poradit už jsem vyzkoušel asi 3 verze 5.50 d-3 , full a janevím co ještě ale na žádné se mi nechtěl rozjet avata pokaždé se mi to kousne při loadingu první mise. nevíte co s tím ?? Vadné .iso ?! :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 3K^;753708']Udělal jsem všechno podle návodu. A teď PSP nejde ani spustit. Co mám tedy udělat? jestli ti nejede ani recovery menu' date=' tak musis za flasherem nechat to prehrat bres baterku zdar lidi potřebuju poradit už jsem vyzkoušel asi 3 verze 5.50 d-3 , full a janevím co ještě ale na žádné se mi nechtěl rozjet avata pokaždé se mi to kousne při loadingu první mise. nevíte co s tím ?? stahni si jinou hru... asi sis stahl spatnou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Pohoda, já jsem flasher, takže říkáš, flashnout znova a pak udělat znova update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KulluK Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 jo dík už stahuji jinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 mno přecejenom něco....při hraní avatara když vypnu psp tak už mi po zapnutí nenaběhne.jen černá obrazovka už v poho.přepnou na sony......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 ¨hele jestli mam 5.50 Gen-D tak podle jakyho navodu mam delat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 ¨hele jestli mam 5.50 Gen-D tak podle jakyho navodu mam delat ? :dozey: PSPGEN 5.50GEN-B2 UPDATER - instalace 5.50GEN-B2 - pouze ty, kteří mají 5.50!!!!! GEN-B, ostatní pokračují až návodem XGEN Updater v5 - instal 5.50GEN-D3 Tak co myslíš ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 thaks XD XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
East Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 nejde mi stáhnout D-3....blbý odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 5.50 GEN-D3 funguje bez problémů! díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
East Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 tak asi takhle: Při běhu aplikace došlo k chybě. Tento soubor již neexistuje z následujích důvodů: soubor byl smazán majitelem vypršela doba, po kterou může být soubor nahrán soubor byl v rozporu s podmínkami užití podmínkami užití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Tak zatim zkus tady muj upload, dokud to tam nekdo z modu neda.. http://www.multiload.cz/stahnout/102956/xgen-v5-5-50gen-d3-zip/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vindork Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Cao lidi nevím jestli uz to je tu někde řešené, ale zajímalo by mě co mám dělat kdyžjsme udělal vše podle návodu a když dám to flash na ten cfw 5,50 D3 tak mi tam nabehne loading sony něco ted presne nevím a pak sem i vypne psp? Nevíte co s tím? jinak mám 2004 5.50B2.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Cao lidi nevím jestli uz to je tu někde řešené, ale zajímalo by mě co mám dělat kdyžjsme udělal vše podle návodu a když dám to flash na ten cfw 5,50 D3 tak mi tam nabehne loading sony něco ted presne nevím a pak sem i vypne psp? Nevíte co s tím? jinak mám 2004 5.50B2.. vypni pluginy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Dneska sem si pustil Test Drive Unlimited a dal sem náhrát hru. Ale psalo mi to Data coruptted nebo jak to je. Stahoval sem uplne tu prvni verzi, která ukazovala 5.50 GEN-D3 a Avatar mi jde v pohodě. jediný co mě napadlo jestli tam mám hodit ten novej update co vyšel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Nevyresil uz nekdo problem s cernou obrazovkou pri zapnuti updatu? Normale spustim aplikaci a cerna obrazovka a tim to konci(mam fat). Ale uplne stejnym souborem sem updatl psp kamose (slim). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Nevyresil uz nekdo problem s cernou obrazovkou pri zapnuti updatu? Normale spustim aplikaci a cerna obrazovka a tim to konci(mam fat). Ale uplne stejnym souborem sem updatl psp kamose (slim). Format karty, reset PSP do defaultu, znovu stahnout soubor>upgrade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Vyzkouseno 2x vcera a nic Format karty, reset PSP do defaultu, znovu stahnout soubor>upgrade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Mas povypinane vsechny pluginy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Zadny nemam Mas povypinane vsechny pluginy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Zkus to sosnout odsud http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009120019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 kdyz mu to nejede z tadyma, tak je to tim ze to blbe kopiruje. ja sam sem to testoval presne podle toho co sem napsal sem a pak kontroloval jestli to tak je... tady je to funkcni. je to jeho rukama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 kdyz mu to nejede z tadyma, tak je to tim ze to blbe kopiruje. ja sam sem to testoval presne podle toho co sem napsal sem a pak kontroloval jestli to tak je... tady je to funkcni. je to jeho rukama To neni rukama MG, to moje psp je celkove naky divny, pac nejde updatnout ani na D1/2/3. Neda se to patchnout jeste nakym jinym zpusobem nez updaterem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.