ice22222 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 jo, u flashera pres pandoru. a pokud ti nejde "patchonout" ani po restore to default, tak mas zakladovku KO. uz sem jedno takove psp v ruce mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 To neni rukama MG, to moje psp je celkove naky divny, pac nejde updatnout ani na D1/2/3. Neda se to patchnout jeste nakym jinym zpusobem nez updaterem? Zkus Recovery flasher... Pokud nepůjde update ani potom, tak si udělej Pandoru a flashni PSP zmovu. Pokud ani to nepomůže, zkus přes Pandoru opravit klíče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goz Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Takže když se budu držet tohoto návodu, tak nemůžu nic zmastit? Sosnul jsem od ICE X-GEN z edisku a večer se na to chystám, vzhledem k tomu, že mám PSP pro kluka pod stromeček bych se nerad dočkal nemilého překvápka. Když čtu postu nade mnou, tak začínám mít obavu, že to není až taková brnkačka. Nebo se mýlím? Nyní mám 5.50 GEN A, takže předpokládám, že deska je flashnutelná a můžu bod 1 vynechat :cheesygrin: Mezi bode 7 a 8 mám na něco čekat, nebo potvrdit a hned držet tlačítko pro vypnutí? Sorry - tlačítko R, které to je??? Šipky na levé straně PSP - směr doprava? Předem se omlouvám odborníkům, ale nerad bych něco podělal !!!! - zjištění flashnutelnosti desky: http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 (proveďte bod 1., 2., 3. a pak pokud zjístíte že máte flashnutelnou desku, pokračujte tímto návodem v psp najeďte do SYSTEM > SYSTEM SETTINGS a vyberte RESTORE TO DEFAULT a pak ješt+ vypněte všechny pluginy - nutné! stáhněte si potřebný soubor na: edisk.cz otevřete stažený rar a jeho obsah nakopírujte na kořen karty (například do F:/) v PSP si zpusťte XGEN INSTALER (game > memorystick) Vyberte FLASH INSTALL CFW 5.50 GEN-D3 až vás to vyzve k restartu, tak to akorát potvrďte nyní držte vypínací tlačítko v pozici vypnout tak dlouho, dokud se psp nevypne až se PSP vypne, dejte ho zapnout a držte hned od začátku R v naběhnutém menu (recovery menu) vyberte CONFIGURATION -> Use VshMenu a jeho nastavení změňte na VSHMENU (pomocí klikání křížkem) poté v recovery menu/advanced zvolte možnost "format flash1 and reset settings" - není nutnost provést nyní ve VSH (dostanete se do něj přes zmáčknutí tlačítka SELECT, když jste v menu PSP) nastavte UMD ISO mode na M33 a teď už akorát stahujte hry a pařte (hry již nemusí být patchnuté aby fungovaly) !!!! - Info o tom, co je vlastně ve výběru po zpuštění xGen: Klikněte zde pro zobrazení spoileru Flash Install OFW 5.50 - Nainstaluje oficiální firmware 5.50 Flash Install CFW 5.50 GEN-D - Nainstaluje custom firmware 5.50 GEN-D Flash Install any sony OFW - Nainstaluje libovolný oficiální firmware 3.XX až 5.XX na PSP-1000 (vyžaduje EBOOT.PBP oficiální aktualizace 3.XX až 5.XX zkopírovaný na kořen karty a přejmenovaný například pro 3.90 na 390.PBP ) Upozornění: Nepokoušejte se o instalaci na PSP-2000 o nižším oficiálním firmwaru než 3.71! [*]Install XGEN PANDORA - Zkonvertuje váš současný MagicMemoryStick DCv8 na XGEN PANDORA MS pro unbrick, nebo flash CFW 5.50 GEN-D [*]Shutdown - Vypne PSP [*]Reboot device - Restartuje PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 goz: v bodě 7 stačí dát shutdown psp a pak zapnout a držet R... tlačítko R je prostě tlačítko R... je tak dokonce i popsáno :D... je to pravé horní tlačítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goz Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Jo jo posáno, to bych musel mít návod. Z důvodu flash jsem kupoval starší mašiku - i když zachovalou. Takže je to ten pravý průhledný horní nesmysl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 jo. prave horni pruhledne tlacitko... a je to v nem vytistene vevnitr takze se to aińi opotrebenim neodstrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goz Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Tak to se omlouvám ze nepozornost. Tak podrobně jsem to nezkoumal :cheesygrin: Díky Takže když se budu držet návodu nemůžu nic zkazit. Chlapci důvěřuji Vám, jinak mně máte na svědomí :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 neni co pokazit... kdyz se ten navod cte slovo od slova je to v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Pls mam cfw 5.50GEN-D.Ted nvm ktery podle navodu mam nainstalovat.Jestli 5.50-D3 nebo 5.50-D2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 raději si hoď GEN D2 ten D3 je pěkně chybovej od začátku do konce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Ok dik.Jo a spustim na nem ty novejsi hry??Napr. Avatar, mx vs. atv reflex? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 nespustíš já mám GEN D3 a vždy když spustím Avatar tak se to sekne třeba ti to půjde klidně to zkus ale já zkoušel asi už 5 různejch typů GEN D3 a pořád to nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 to me na tmhle D3 avatar funguje ale nekdy se to kousne.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 No radsi si tam este necham ten 5.50-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 když si tam dáš D2 nic nezkazíš, když GEN D3 můžeš mít problém s SAVE, MOVIE a takovýhle ty kraviny a hlavně nějaký hry se ani nanačítají nebo se neukazujou že jsou na pamětovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-RcZ Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Hmm. Mně D2 blbla, furt sem musel přehazovat Iso mod. A na D3 vše v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 no mě přesně naopak jinak si stáhl verzi D3 an foru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-RcZ Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 na psp novinkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 hodíš sem kdyžtak odkaz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 mas instalovat D3... proto je tam cervene napsane stare navody aby se to odlisilo a nepouzivalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vindork Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Hm tak mám vyple pluginy default settings 5,50 gen B2 a jakmile se dostanu na loading sonu uploader, tak se mi po chvíli psp vypne nevíte co s tím může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 a mas nakopirovany na korenu karty soubor 550.PBP? rekl bych ze ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 pls reupload 2) XGEN Updater v5 - instalace 5.50GEN-D3 - pouze pro pandorou flashnutelné desky, na PSP GO, 3000 a 2000 v3 to nezkoušejte! protoze tamten je dead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 prosím o upload 550.PBP souboru,ale rychle pls!!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 sry za double post.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.