Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFW 5.50GEN-D3 + 5.50 prometheus v2 - kompletni navod co delat

Zinglbee

Recommended Posts

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

To neni rukama MG, to moje psp je celkove naky divny, pac nejde updatnout ani na D1/2/3. Neda se to patchnout jeste nakym jinym zpusobem nez updaterem?

Zkus Recovery flasher... Pokud nepůjde update ani potom, tak si udělej Pandoru a flashni PSP zmovu. Pokud ani to nepomůže, zkus přes Pandoru opravit klíče

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže když se budu držet tohoto návodu, tak nemůžu nic zmastit? Sosnul jsem od ICE X-GEN z edisku a večer se na to chystám, vzhledem k tomu, že mám PSP pro kluka pod stromeček bych se nerad dočkal nemilého překvápka. Když čtu postu nade mnou, tak začínám mít obavu, že to není až taková brnkačka. Nebo se mýlím?

Nyní mám 5.50 GEN A, takže předpokládám, že deska je flashnutelná a můžu bod 1 vynechat :cheesygrin:

Mezi bode 7 a 8 mám na něco čekat, nebo potvrdit a hned držet tlačítko pro vypnutí?

Sorry - tlačítko R, které to je??? Šipky na levé straně PSP - směr doprava?

Předem se omlouvám odborníkům, ale nerad bych něco podělal

1. !!!! - zjištění flashnutelnosti desky: http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 (proveďte bod 1., 2., 3. a pak pokud zjístíte že máte flashnutelnou desku, pokračujte tímto návodem
  2. v psp najeďte do SYSTEM > SYSTEM SETTINGS a vyberte RESTORE TO DEFAULT a pak ješt+ vypněte všechny pluginy - nutné!
  3. stáhněte si potřebný soubor na: edisk.cz
  4. otevřete stažený rar a jeho obsah nakopírujte na kořen karty (například do F:/)
  5. v PSP si zpusťte XGEN INSTALER (game > memorystick)
  6. Vyberte FLASH INSTALL CFW 5.50 GEN-D3
  7. až vás to vyzve k restartu, tak to akorát potvrďte
  8. nyní držte vypínací tlačítko v pozici vypnout tak dlouho, dokud se psp nevypne
  9. až se PSP vypne, dejte ho zapnout a držte hned od začátku R
  10. v naběhnutém menu (recovery menu) vyberte CONFIGURATION -> Use VshMenu a jeho nastavení změňte na VSHMENU (pomocí klikání křížkem)
  11. poté v recovery menu/advanced zvolte možnost "format flash1 and reset settings" - není nutnost provést
  12. nyní ve VSH (dostanete se do něj přes zmáčknutí tlačítka SELECT, když jste v menu PSP) nastavte UMD ISO mode na M33
  13. a teď už akorát stahujte hry a pařte (hry již nemusí být patchnuté aby fungovaly)

5-50gen-d3-2_00331380.jpg

!!!! - Info o tom, co je vlastně ve výběru po zpuštění xGen: Klikněte zde pro zobrazení spoileru

• Flash Install OFW 5.50 - Nainstaluje oficiální firmware 5.50
  • Flash Install CFW 5.50 GEN-D - Nainstaluje custom firmware 5.50 GEN-D
  • Flash Install any sony OFW - Nainstaluje libovolný oficiální firmware 3.XX až 5.XX na PSP-1000 (vyžaduje EBOOT.PBP oficiální aktualizace 3.XX až 5.XX zkopírovaný na kořen karty a přejmenovaný například pro 3.90 na 390.PBP )
    • Upozornění: Nepokoušejte se o instalaci na PSP-2000 o nižším oficiálním firmwaru než 3.71!

[*]Install XGEN PANDORA - Zkonvertuje váš současný MagicMemoryStick DCv8 na XGEN PANDORA MS pro unbrick, nebo flash CFW 5.50 GEN-D

[*]Shutdown - Vypne PSP

[*]Reboot device - Restartuje PSP

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu