Nerix Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 prosim vas,mozte mi prosim poradit ze ked si stiahnem ten link s Xgen updaterom v5 a rozbalim ho,kam ho mam ulozit ?podla toho navodu som to pochopil tak ze rozbalil som 2 subory ten 550.PBP som nakopiroval na root karty a ten PSP/Game/Update/EBOOT.PBP som nakopiroval do PSP/Game/Update potom so vybral PSP a stale nic tam nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Otevřeš ten archiv a celej obsah nakopíruješ na kořen karty (hned jak kartu otevřeš v PC) ... zeptá se tě to jestli chceš sloučit složky, dáš ANO ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerix Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 no,ved vsetko to som urobil a stale mi Xgen v5 v PSP neukazuje :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Mas Custom Firmware ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerix Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 jj,5.50 Gen-B2 ja chcem dat preto downgrade cez ten Xgen v5 pretoze ked chcem nahodit Gen-D tak mi ukaze len ciernu obrazovku a na ostatnych forach radili ze to treba donwgradenut cez Xgen updater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 čau nechci si dom*dat PSP s CFW 3.90 m33-3 pude to podle tohodle návodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Nejdříve udělej update na 5.00M33 a poté podlet tohoto tutorialu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 čau nechci si dom*dat PSP s CFW 3.90 m33-3 pude to podle tohodle návodu? OMG , asi keď sme ti posielali ten návod inde :dozey: Urob krok 0 , potom krok 2 :roll: E:Zingl , veď v tomto návode je odkaz na návod kde je ten návod na update xD:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Nj tobě se to řekle ale na tom linku je další linku na tom linku další link kdo se vtom má vyznat? Kdyby mi někdo dal ICQ a psal mi postupně co mám dělat bylo bi to lepší :) najde se tu někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Nj tobě se to řekle ale na tom linku je další linku na tom linku další link kdo se vtom má vyznat? Kdyby mi někdo dal ICQ a psal mi postupně co mám dělat bylo bi to lepší :) najde se tu někdo? Čo na tom sak*a nechápeš ?! Stiahneš archív , nakopíruješ , spustíš a ideš :dozey: ( podrobnejšie v tých návodoch ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 A jakej mám asi stáhnout když jich tam je asi 60?! //a jak mám dát na pamětovku složku PSP když už tam je?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Update na 5.00M33-6 a pak na 5.50GEN-D2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 A jakej mám asi stáhnout když jich tam je asi 60?!//a jak mám dát na pamětovku složku PSP když už tam je?! omg :dozey: 0) 5.00 M33-6 - pro všechny ty, kteří mají firmware M33 nebo GEN jiný než 5.50 GEN-B nebo 5.00/5.03M33-x (x je zástupný znak pro číslo)!!!!! pokračujte bodem 2) XGEN Updater v5 - instalace 5.50GEN-D3 V čem je teda problém?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Jakých 60 omfg ?! Veď v update na 5.00 M33-6 , stiahneš jednu z týchto .. [url]http://rapidshare.com/files/186569731/5.00M33_Update6-in1.rar[/url] [url]http://www.edisk.cz/stahni/81478/5.00M33_Update6-in1.rar_26.29MB.html[/url] [url]http://uloz.to/1193644/5.00m33-update6-in1.rar[/url] Potom pokračuješ podľa jednuduchého návodu .. Potom v update na 5.50 GEN-D3 stiahneš ten čo tam je ( je iba jeden , keď klikneš na tlačítko download ) .. A o5 pokračuješ podľa návodu .. //a jak mám dát na pamětovku složku PSP když už tam je?! Prepíšeš :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 j asi to zvládnu THX jen udělám to update a pak vše podle kroku 2 je to tak? //EDIT: Můžu to mít na nabiječce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 //EDIT: Můžu to mít na nabiječce? áno .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 áno .......... lhát se nemá :cheesygrin: :cheesygrin: píše mi to že namám 78% :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Ty si taky případ .. :dozey: //EDIT: Můžu to mít na nabiječce? áno ..........Ptal si se jestli nepude instalovat? Ne. Musíš mít 78% aby šel update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Povedlo se díky moc a sry za ničení nervů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donutz Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 tak sem všechno udělal podle návodu původně sem měl flashnuté fw 4.01 m33-2 ..... udělal sem upgrade na 5.00 M33-6 a následně na 5.50 gen D3 a místo toho aby mi šli i novější hry mi nejdou žádné ....pomoc pls:idea::cry::cry::ziped::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 tak sem všechno udělal podle návodu původně sem měl flashnuté fw 4.01 m33-2 ..... udělal sem upgrade na 5.00 M33-6 a následně na 5.50 gen D3 a místo toho aby mi šli i novější hry mi nejdou žádné ....pomoc pls:idea::cry::cry::ziped::cry: Jak nejdou? Co ti to píše? Zmáčkni select a u UMD ISO mode nastav SONY NP9660 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donutz Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Jak nejdou? Co ti to píše? Zmáčkni select a u UMD ISO mode nastav SONY NP9660 nejdou ..při nabíhání se to zastaví ukazuje to normalne psp a pak se to vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 1.) Naformátuj kartu (předtim si udělej zálohu) 2.) Dělá ti to u všech her? Vyzkoušej jiný 3.) Máš nastavenej ten UMD ISO MODE? 4.) Naformátoval jsi FLASH1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donutz Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 1.) Naformátuj kartu (předtim si udělej zálohu)2.) Dělá ti to u všech her? Vyzkoušej jiný 3.) Máš nastavenej ten UMD ISO MODE? 4.) Naformátoval jsi FLASH1? všechno jsem zkoušel nic nepomáhá :? můžu to zkusit nějak udělat znova downgrade popř.upgrade aby to zase šlo pls poradte---:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batwaj Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Zdravím pánové, měl bych (doufám) stručný dotaz. Mám PSP Fat a na něm momentálně 5.50GEN-B, teď tedy k dotazu. Jestli chápu návod dobře hodím tam 5.50GEN-B2 a hned poté 5.50GEN-D3? Děkuji za Vaše odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.