Moderators Zinglbee Odesláno Únor 8, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Jestli máš CFW 5.50GEN-D3 a na tvrdo vypneš PSP, tak se při zapínání musíš dostat do recovery .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakyn Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 opravdu to nejde, skouším to už asi po 10, vydal jsem a vrátil jsem baterku (je to asi k ničemu ale skusil jsem to) a nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Tak to zkus přes SELECT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakyn Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 to se dostanu do VHS menu a co dál? (omlouvám se, neviznám se v tom) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Měla by tam bejt položka recovery menu, myslím že by to tam mělo bejt , v 5.03 to je tam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakyn Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 ani tam to není, zvláštní :-O.. je tam jen CPU Clock XMB, Game; USB Device; UMD ISO MODE; atd ale recovery tam nikde není :X je to divný ale prostš se tam nemůžu nijak dostat ale ISO hry a všechno mi fachá :D.. do recovery se mi sice nepovedlo dostat ale nějakym záhadnym způsobem to vypadá že mi tam nic nechybí, akorát mě štve že kdyš hraju hru a psp dám do sleep modu tak potom nemůžu pokračovat v hraní (nejdříve musím hru vypnout a zase zapnout), nedá se stim něco udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 delat se s tim nic neda. je to chyba softu. spis bud rad ze muzes hrat nejnovsi hry... proste neco za neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Mám teda tenhle CFW 5.50 GEN-D3 ale hra Buzz Quiz stejně nejede, jinak mám všechno podle návodu, akorát jsem nedělal tu část, kde je napsáno není nutné (něco mazat ) a u Vsh menu v recovery to moc nepobírám, tam mám nastaveno enabled, pač nic jinýho než enabled / disabled nastavit nejde :) jak to rozjet? :) .. UMD ISO MODE mám M33 driver //pravděpodobne špatný iso, stažený nový a běží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool1468624626 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Dojdu k bodu kdy chci spustit instalaci a skoci me tam chyba ze na ROOTU to nenaslo 550.PBP. Fakt uz nevim co s tim zkousim to furt jak blbec dokola a nic.Poradte-presneji tohle ms0:/550.PBP no found on root of your ms ,ale celej obsah raru jsem tam zkopiroval tak nevim proc to vyhazuje tu chybu(potom se restartuje PSP a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 16, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Něco s tim souborem musí bejt, nebo je špatně nakopírovanej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool1468624626 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 zkusim to teda este,ale fakt uz nevim proc to furt pise a nejakej jinej update by nebyl? a nemuze byt ten soubor 550.PBP nejak vadnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 16, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 No pokud si stáhnul co je v linku tak ne. Nejspíše špatně kopíruješ :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool1468624626 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 no stahnul a myslim si ,ze kdyz chci neco pretahnout do neceho tak bych nemel na kopirovani nic zkazit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 16, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Ne, ale musíš to dát na root karty ... hned to co otevřeš (ten soubor 550.PBP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool1468624626 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 na MP_ROOT se dava oboji ne(jak slozka PSP tak 550.PBP ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 16, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Ne opravdu ne .... kopíruje se celej obsah na ms0:/ -> to co otevřeš, kořen karty Proto ti to píše, že nemůže najít soubor 550.PBP protože je v jiné složce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool1468624626 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 jo aha a uz me to nepise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk4s Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 delete tohle please¨:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk4s Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 paradni tutorial diky moc :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pluhín Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Potřeboval bych poradit. Kamarád chce na tento nejnovější CFW nahrát oficiální firmware. Jenže zde má nějakej problém. Při nahrávání OFW 6.20 mu to prý napíše že má již aktuální FW s číslem - a teď pozor "9.90" nebo nějaký od čísla 9.... atp. Jak tam nahraje oficiální FW? Musí udělat nejaký downgrade a kdyžtak jaký? Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 20, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Pokud má 5.50GEN-D a chce OFW, tak stačí udělat update přes PSP Network nebo stáhnout eboot, např. 6.20 a nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 právě, že 5.50gen ti nedovolí updatovat na ofw nedovolí (ani v recovery meniu jsem nevidel možnost, jak to vypnout)....at tam dá OFW přes x-gen updater (nainstaluje mu to oficiální 5.50, kterej pak už přes network update pude zvednout na 6.20) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pluhín Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Jj , říká že mu to vůbec nejde.Chce si koupit Socom Fireteam Bravo 3 a že mu to prý nejde hrát online.Jedině prý s OFW 6.10 nebo 6.20 , nebo co. Takže přes ten x-gen updater to půjde teda jo? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Jj , říká že mu to vůbec nejde.Chce si koupit Socom Fireteam Bravo 3 a že mu to prý nejde hrát online.Jedině prý s OFW 6.10 nebo 6.20 , nebo co.Takže přes ten x-gen updater to půjde teda jo? Díky za odpovědi. jestli chce mít OFW jen kvůli týhle hře tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::MIKE::. Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Mel sem 5.50 GEN-2 podle navodu v tomto topicu jsem updatoval an 5.50 GEN-B2 a kdyz pak postupuji dale podle navodu tak se seknu u 5. bodu a pred 6 bodem se mi psp vypne :( po zapnuti tam zustane tam GEN-B2 ale co s tim aby se to nevyplo ?? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.