Fiset Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Ted menim v RECOVERY MENU to Use VshMenu ale nemam to jak zmenit na VSHMENU jen že Disabled a Enabled tak co teď? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 a o co se vlastne pokousis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Kamos ma PSP Slim 2000 (neni to v3) a ma 5.50 ofw...pujde to nejak flashnout? :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Jestli nemá desku TA-88v3, tak má možnost udělat flash přes pandoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 nj diky... jenze ja pandoru nemam :X neslo by aspon neco jako CFWEnabler? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Ne, CFWEnabler funuguje jen na 5.03 s ChickHENem. Pandoru si můžeš vytvořit i sám http://console-forum.net/showthread.php?t=16768 a MMS na PC přes Rains Ultra MMS Maker. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 sakra X___X diky za snahu, ale asi jsem v hajzlu -.-' hrabat v baterce se radsi fkt nebudu... Pockam si az bude nejaky CFW x) co se da delat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 5, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Si zajdi za nějakým flasherem, mapa flasherů tu je a nebo to dělají i obchody, kde prodávají a opravují PSP! Sám jsem si nechal udělat flash u nás v jednom obchodě, trvalo to asi 20 minut i s nahráním her na moji 4GB kartu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodier Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 nevite proc mi najednou nejde rozkliknout spoiler okna na prvnim postu? mam FF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 17, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 FF - vše ok, Opera - vše ok ... zkus refreshnout, reinstalovat/stáhnout novější FF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara75 Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Ahoj,mám psp 2004 verze 6.20 code pod baterkou 7D.Udělám všechno tak jak mám nakopiruju ale jak zapnu psp otevru games mms a tam je ta instalacka mam 5.50 GEN-D3 otevřu a tam se mi objeví This game cannot be started the data is corrupted pls poradte co mám udělát.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 takhle to nejde, musis najit flashera nebo si vytvorit pandora baterku a magic memory stick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Mara75: Pokud máš firmware vyšší než 5.03, tak to softwarově neflashneš (musíš sehnat někoho, kdo má pandora baterii, aby ti ten firmware přeinstaloval na < 5.50). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara75 Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 AHoj,mám psp 2004 verze 6.20 Code pod baterkou je 7D na kartu jsem pretah všechno tak jak se má ale jak dám games=) kartu a pak tu instalacku objeví se mi zpráva This game cannot be started the data is corrupted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 napsal tam, ze ma 6.20 ! :dozey: takze jedine pandoru, ale de o to, jestli si ji vyrobis, nebo si sezenes flashera EDIT: mara, staci to napsat jednou :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara75 Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 sorry za překlep že jsem to tu dal 2 krát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 napsal tam, ze ma 6.20 Tak já to napsal univerzálně (počítám s tím, že mu dojde, že 6.20 je vyšší než 5.03). :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 21, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Dnes vyšla nová verze CFW 5.50 Prometheus (v3), který by se dal spíše nazvat 5.50 GEN-D4 Nejde totiž o úplně novou verzi custom firmwaru, ale pouze o aktualizaci 5.50 GEN-D3, která přidává podporu pro nejnovější hry vyžadující firmware 6.20, bez nutnosti instalace patche, nebo použití pluginu. Kromě toho také opravuje chybu, která způsobovala nefunkčnost SAVEDATA u některých starších her. Instalace CFW 5.50 Prometheus je možná pouze na PSP-1000 a PSP-2000 (kromě TA-088v3) s 5.50 GEN-D3! Více informací a možnost stažení zde: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2010060014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 21, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Proveden Update, přidán Prometheus (v3) Novinky: - Podpora všechn her vyžadující FW 6.20 bez nutnosti patche - Opravena chyba se složkou SAVEDATA Prosím některé "chytré" lidi, co sem zkopírujou odkaz a obsah z konkureční stránky, aby to už nedělali. Nebudeme nikoho podporovat, příště za to budou body! Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 21, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 To by mě zajímalo ty "chytráku" v čem jsou ty stránky konkurenční a nikoho nepodporuju? Stejně všichni lidé navštěvují uvedené stránky kde byl zveřejněný odkaz a sem na fórum jdou pokecat! Zkopíroval jsem to sem tak proto, protože to tady ještě vůbec nebylo ,a aby některý moderátor to hodil do prvního příspěvku s popisem a odkazem na stažení! Šlo mi jen o zveřejnění, příště si to nechám pro sebe a kašlu na to, abych tady něco dával, však on to někdo někdy objeví a zveřejní správně i s odkazy na nekonkurenční stránky! Jo a uprav teda i tento http://console-forum.net/showthread.php?t=89968&page=2 můj příspěvek i s odkazem na konkurenci, on vyšel totiž i nový CFW 5.03 Prometheus (v5) Toho sis asi ani nevšimnul když jsi koukal na konkurenční stránky a vkládal jsi příspěvek na první stránku! Jj, místo díků jen urážky!Doufám, že za tento příspěvek dostanu aspoň ty slíbené body! :wohow: Klidně si je vem všechny! EDIT: dnes vyšla další verze CFW 5.50 Prometheus (v4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chiesa Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Cau, musim pouzit Pandoru a magic memory stick kdyz chci pouzit tento update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Nn, pokuď již máš CFW tak nepotřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 dik funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.bandy Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 zdravím kolega má psp 3004 fw 5.55 ..... jde už tato verze flashnout ? nikde jsem to tu nenašel :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Nn nejde, musel by mít FW 5.03, ale snížit to nejde... bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.