dasisek Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Ahoj mám stejný problém jako PHASE87....mám FW 5.50 GEN-B (Full)....když zapnu naruta tak mi to hodí stejný text jako PHASE87.....zkoušel sem všechny věci s recovery co jste tady psali a nic nepomohlo.... edit: tak sem to znova flashnul podle tohoto návodu a pořád nic už nevim co mám dělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dahakere Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Vše dělam podle navodu už se to načítá a najednou se mě vypne psp mam psp fat 3.71 m33-4 nevite co stim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 ^_^ Zkus udělat update na 5.00M33 a poté zkus tento návod, nebo použij rovnou update co je v tutorialech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 ano pouzit ho muzes Parada funguje nebo zatím jsem vyskoušel jen Motorstrom Dávam THansk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Parada funguje nebo zatím jsem vyskoušel jen Motorstrom Dávam THansk MotorStorm ide aj na 5.00 M33 .. Ale mám tento CFW a ide aj GT atď ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 MotorStorm ide aj na 5.00 M33 .. Ale mám tento CFW a ide aj GT atď ... Tak GT vyzkoušeno a Obscure také a vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokne Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Hele vyjde taky neco pro chickhen?? nebo proste mam smulu a novjejsí hry uz si na mím PSP nezahraju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 co by jako melo pro chickhen vyjit? hry vychazi a sou patchute aby jely na 5.00 a 5.03, takze ve vysledku ani nevim na co se ptas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Potvrzuji bezproblémový update z 5.50 MHU na GEN, jen se objevily nějaké potíže v komunikaci s AP. Edit: zatím zabral restart routeru přístup na PSN ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honor88 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Zdravim vyskytl se mi problem...Mam tam nahozenej 5.50 gen-b (full) prehazoval jsem si kartu a najednou psp nejde zapnout pouze sviti kontrolka. Kdyz vyndam baterku a pripojim do site tak to nabehne normalne takze predpokladam ze sem si nejak posral baterku dokazu to sam opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Udelal SIs z baterky pandoru- pouze to vrat z5 treba*prez ultimate vhs menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honor88 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Udelal SIs z baterky pandoru- pouze to vrat z5 treba*prez ultimate vhs menu Muzes to prosim trochu rozepsat jak to mam udelat? Psp s baterkou nezapnu pouze s napajenim ze site. Dale jestli bys mi rekl co mam dat v tom vhs diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Najdi si návod na Pandoru a pomocí Hellcat programu předělej baterku zpět na normal nebo si udělej MMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 jede na tom vše?i stare hry?to je pohoda bez pandory,ted si to muze udělat každy kdo ma starši cfw,takže jen stahnu a jedu podle navodu doufam že se mi to neposere mam celkem dost her hlavně těch staršich. jo a ten download tady to je i s novym updatem?nebo to je jen ten update gen 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 je to posledni update tak jak je psane v nazvu topiku. pokud myslis starsi ISO hry, tak ty jedou v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr194 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 cus jak zjistim jestli mam psp 2000 3000 anebo tak nejak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 to je trocu blba otazka nemyslis??:D 2k PSP ma vzadu to "kolecko" sirsi, PSP 3k ho ma uzkou carou... btw topic pro zacatecniky...:) http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megapix Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 takova otazecka...nejak jsem nepochopil tu vetu s tim o flashnutelnosti pandorou...jsem si flashnul psp pres chickhen na 5.00 M33-6...pujde mi to?nepotrebuj na to zadnou pandoru ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 kdy si nejsi jisty, tak se podivej na ty ctyri cervene vykricniky co sou na prvni strane ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megapix Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 kdy si nejsi jisty, tak se podivej na ty ctyri cervene vykricniky co sou na prvni strane ;-) jezis ja su vul :-D...nemusim met psp flashnute pres pandoru ale aby mohlo bejt flashnutelne pres pandoru jo taaaak ...takze pandoru nepotrebuju...ok diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoun Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Čus prosím o radu mam psp fat ze zakladkou TA-081 -> Fat v2.0 a flashnul jsem to přes ChickHEN bez Pandory na 5.00 M33-6 mužu to flashnout tím to spusobešm předem dík za odpověd a sory že otravuju ale jsem natohle docela lama a bojim se abych to nebrick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Pokud tam mas tedy 5.00 M33-6, tak muzes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokne Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 ok takze znova by ste to pochopily ptam se na to jestli nekdy pude na chichenu hrat hry ktery tedka potrebujou gen a nebo gen B. Na mým psp Gen-A nebo Gen-B nerozebehnu pokud nechci brick. Proto se ptam jestli tadycty hry nekdy na chickhenu poudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 potrebujes jedine... a to stahovat hry ktere sou tatchnute pro 5.03 a GEN-A na chickhen... toto instalovat nemuzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Mám problém spustím to ale při napsání loading all files from updates se psp sekne a vypne... mam 3.90 m33 a PSP TA-081 v2 Díky za rady :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.