Pistacie Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Hej ted to delam a v navodu je napsany at dam Use VshMenu na enabled ale ja tam jenom:disabled,VSHMENU,RECOVERY tak asi to VSHMENU bude dobre ne?ja se radsi ptam at neudelam nakou chybu.... EDIT:tak vsechno funguje psx uz jsem to zkousel i vypnout a zase zapnout vsechno faka dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Hej takze ja kdyz budu hrat a treba na 5 minut si chcu psp vypnout tak pak uz nemuzu pokracovat?takze to zase stahovat nebudu xD U vsech her to neplati :) nektere hry funguji normalne i po sleep modu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 nevite proc m,i GTA i po nainstalovani Gen-D blne ?po zapnuti se mi objevujue pelase wait checking media Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Pokud ti to dela po spusteni ze sleepu, tak je to zatim bug, ktery pocituje kazdy, bohuzel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 vadí když jsem zapoměl na tohle...?? 9.poté v recovery menu/advanced zvolte možnost "format flash1 and reset settings" nebo to mam ještě udělat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 nevadi. neni to nutnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 vadí když jsem zapoměl na tohle...??9.poté v recovery menu/advanced zvolte možnost "format flash1 and reset settings" nebo to mam ještě udělat.... tohle sem udelal a ted toho lituju pac se mi prohodilu X s O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Pokud ti to dela po spusteni ze sleepu, tak je to zatim bug, ktery pocituje kazdy, bohuzel :( dost me to stve dela to jen GTA a ten chci parit protoze je docela zajimavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 tohle sem udelal a ted toho lituju pac se mi prohodilu X s O Choď do recovery menu > registry hacks > a tam to je ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Když mám PSP Slim flashlý přes Pandoru, tak můžu bez problému instalovat 5.50 Gen-D? A teď mam CFW 5.00 M33-6, můžu rovnout instalovat Gen-D, nebo musim nejdřív nainstalovat Gen-A a až potom Gen-D? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Když mám PSP Slim flashlý přes Pandoru, tak můžu bez problému instalovat 5.50 Gen-D? A teď mam CFW 5.00 M33-6, můžu rovnout instalovat Gen-D, nebo musim nejdřív nainstalovat Gen-A a až potom Gen-D? Přes XGEN můžeš rovnou na 5.50GEN-D z 5.00m33-6 ... Instalace 5.50 GEN-D z jakéhokoliv CFW od 3.71M33 a výše ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Přes XGEN můžeš rovnou na 5.50GEN-D z 5.00m33-6 ten XGEN je to, co je uploadnuto na tom edisku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 áno , dáš to na root karty a v psp normálne nainštaluješ .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 ...v naběhnutém menu (recovery menu) vyberte CONFIGURATION -> Use VshMenu a změňte na ENABLED (pomocí potvrzení křížkem)... Když na to kliknu objeví se mi tam: "VSHMENU", když na to kliknu po 2. zobrazí se: "RECOVERY" a když na to kliknu po 3. zobrazí se tam "DISABLED" a takhle je to pořád dokola, ale žádný ENABLED tam neni, na co to mam tedy nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Nastav to na VSH Menu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Když na to kliknu objeví se mi tam: "VSHMENU", když na to kliknu po 2. zobrazí se: "RECOVERY" a když na to kliknu po 3. zobrazí se tam "DISABLED" a takhle je to pořád dokola, ale žádný ENABLED tam neni, na co to mam tedy nastavit? ice tam má chybu ... nastav tam VSH, potom PSP zapni a zmáčkni select, vyjede VSH menu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 sam sem si te chyby nevsiml... oproti minule verzi je to zmenene. nepredpokladal sem zmenu zrovna tady :D opravim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 přidán UPDATE na GEN-D2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 mám menší problémek... mám B-2(full) a nejdou mě spustit videa.... corupted files to hlásááá ? nevím čím to je popřípadě co kde mám nasatvit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Na prvej strane je písané , že D alebo D2 má už lepšiu podporu pre videá .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 jako to sem si četl ale jako. stáhl sem si tu na forum pár filmečků a nic... zkoušel sem to zkonvertovat přes 3 programy...a nic...takže jediné řešení je dat tam gen-D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Přesně tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 okey díky za radu ... jdu na to :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Jaká vylepšení obsahuje Gen-D2 oproti Gen-D? Vyplatí se to vůbec instalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Vždycky je nejlepší mít poslední verzi, opravuje chyby, které byly v předchozí verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.