psychoks Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Čus kdo má zkušenosti s tímto internetem od o2 8mb rychlost tak ať napíše je opravdu neomezený ? funguje na tom Torrent (stahování z torrentu) bydlím v Usteckém kraji kdo zde žije adˇnapíše své zkušenosti s tímto internetem kdyžtak za THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Torenty mi jedou, ale rychlost opravdu není taková... mám 8mbs ale ve skutečnoti jen 3,8mbs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 psychoks Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 hele jakej je problém když UPC a píšeto že zde internet nemuže bejt co to znamená prostě jaktože kámoš z vedlejšího baráku má internet od UPC a mě nejdE ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 já mám ten od 02 8mb a jede super torenty tak 400 kb/s někdy i více a normál stahování mi jede na 800 kb/s a sem spokojenej edit: taky mi náký měřiče naměřej ze mam net 3,5 mb ale když zkusim jinej tak ten ukaze třeba 7,9 mb je to jak kterej měřič použiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Torenty mi jedou, ale rychlost opravdu není taková... mám 8mbs ale ve skutečnoti jen 3,8mbs záleží na vzdálenosti od poslední ústředny (nebo jak sem těm sračkám nadává :D) hele jakej je problém když UPC a píšeto že zde internet nemuže bejt co to znamená prostě jaktože kámoš z vedlejšího baráku má internet od UPC a mě nejdE ? no tak nemáte v domě přípojku a musíte si ji nechat za nemalej peníz udělat... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Mám o2 8mb stahuju tak 600 - 1200 kb/s , uploud tak 50kb/s a neomezenost a rychlost pohoda jsem spokojen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HexeH Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Torenty mi jedou, ale rychlost opravdu není taková... mám 8mbs ale ve skutečnoti jen 3,8mbs přesně tak jak píše ArmyK u nás skoro stejné, je to prý tím, že nejsme blízko tak jako třeba ve štředu města, takže 2.7-3.7mbit namísto zaplaceného 8mbitu, jsou to lháři a podvodníci jako všichni. ale co jsem rád tak O2 internet nám nevypadává a celkem jede stabilně. torrent a všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 mám též o2 a spokojenost... frčim si cca 6.7Mbit bez výpadků. Ten upload je ale tragickej přece jenom mít jen 400kbit ven je trošku málo vzhledem k downloadu :). Jede mi ale stabilně což se o dvou předchozích netech co jsem měl nedalo říct... Torrenty mi jedou nejspíš neomezeně. Někdy tahám i těch 850kBs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 mam 8mb o2 + o2 tv normalne kdyz neni o2 tv zapnuta tak to jede tak 720-800kb/s, pokud je zapnuta tak si veme neco pro sebe a ja jedu cca 4mb/s ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 suchac a zkousel si zapnout hd kanal? :D to potom net jede 15kb/s. jinak ten net taky mam a beha mi maximalne tak 7mbps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Mam 8mbit a je to opravdu neomezene, az na 2 problemy.. .. pokud mas premium na rapida, tak stahujes jen ~400kB/s na jedno vlakno.. Takze klidne muzes stahovat 2 soubory naraz a 800kB/s dohromady samozrejme stahovat budes. Nebo si zarid nejakou rychlou proxy a pak budes stahovat 800kB/s klidne i ten jeden soubor. .. torrenty to celkove hodne brzdi - plati na to snizeni odesilaci rychlosti na 6-7kB/s, cimz dojde k omezeni spojeni a pojede ti to klidne 400-500kB/s .. plnou rychlost, se mi pres torrenty u o2 nepovedlo dat nikdy (ikdyz tam byl dostatek seedu a peeru).. Mozna kdyz pojedes sifrovane nebo pres proxy, tak to pojede ok. Urcite mi to nejede pomaleji.. Resp. jede mi to pomaleji, net mi jede takovych ~700~750kB/s, takze max rychlost nedavam.. Ale jede mi to tak stabilne, pomaleji mi to fakt nejede a neni to vykyvove (ze by to vecer bylo pomalejsi atd... to ne). Zavisi take na tom, jak daleko jsi od ustredny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Přesně stabilita supr, ale chtěl bych přejít na UPC 30mb/s, nebo 50mb/s ale nejsem si jist jestli vše povalí jak má, hlavně na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 chtěl bych přejít na UPC 30mb/s, nebo 50mb/s ale nejsem si jist jestli vše povalí jak má, hlavně na PS3. Treba ti to pomuze pri rozhodovani :D http://freez.security-portal.cz/index.php?article=60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Naprd. Máme o2 tv a to je napojeny na net, takže pokud je zapnutý o2 tv, tak to jede na 4mb/s. Takovej chyták na lidi.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Bez o2 tv to ale jede celkem solidne - viz muj comment.. Chce to nenaletet na hovadiny a umet vyuzivat to, co pouzitelne je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 candymann Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Bez o2 tv to ale jede celkem solidne - viz muj comment.. Chce to nenaletet na hovadiny a umet vyuzivat to, co pouzitelne je. do prvni reklamace.....pak vam nikdo nepomuze a operatorka vam bude tvrdit ze mate 8mb(realne to nejde ale ona to vidi na svem pc) o2 nikdy. skus najit soukromeho poskytovatele a domluv to snim bez pp a smluv. dostanes 20MB a das mu do 4OOkč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 do prvni reklamace.....pak vam nikdo nepomuze a operatorka vam bude tvrdit ze mate 8mb(realne to nejde ale ona to vidi na svem pc)o2 nikdy. skus najit soukromeho poskytovatele a domluv to snim bez pp a smluv. dostanes 20MB a das mu do 4OOkč Aspon, ze je to 3 roky stara tema a este aj citujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
psychoks
Čus kdo má zkušenosti s tímto internetem od o2 8mb rychlost tak ať napíše je opravdu neomezený ? funguje na tom Torrent (stahování z torrentu) bydlím v Usteckém kraji kdo zde žije adˇnapíše své zkušenosti s tímto internetem kdyžtak za THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.