Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

O2 internet ?

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Torenty mi jedou, ale rychlost opravdu není taková... mám 8mbs ale ve skutečnoti jen 3,8mbs

záleží na vzdálenosti od poslední ústředny (nebo jak sem těm sračkám nadává :D)

hele jakej je problém když UPC a píšeto že zde internet nemuže bejt co to znamená prostě jaktože kámoš z vedlejšího baráku má internet od UPC a mě nejdE ?

no tak nemáte v domě přípojku a musíte si ji nechat za nemalej peníz udělat... :)

• 0
Odesláno
Torenty mi jedou, ale rychlost opravdu není taková... mám 8mbs ale ve skutečnoti jen 3,8mbs

přesně tak jak píše ArmyK u nás skoro stejné, je to prý tím, že nejsme blízko tak jako třeba ve štředu města, takže 2.7-3.7mbit namísto zaplaceného 8mbitu, jsou to lháři a podvodníci jako všichni. ale co jsem rád tak O2 internet nám nevypadává a celkem jede stabilně. torrent a všechno.

• 0
Odesláno

Mam 8mbit a je to opravdu neomezene, az na 2 problemy..

.. pokud mas premium na rapida, tak stahujes jen ~400kB/s na jedno vlakno.. Takze klidne muzes stahovat 2 soubory naraz a 800kB/s dohromady samozrejme stahovat budes. Nebo si zarid nejakou rychlou proxy a pak budes stahovat 800kB/s klidne i ten jeden soubor.

.. torrenty to celkove hodne brzdi - plati na to snizeni odesilaci rychlosti na 6-7kB/s, cimz dojde k omezeni spojeni a pojede ti to klidne 400-500kB/s .. plnou rychlost, se mi pres torrenty u o2 nepovedlo dat nikdy (ikdyz tam byl dostatek seedu a peeru).. Mozna kdyz pojedes sifrovane nebo pres proxy, tak to pojede ok.

Urcite mi to nejede pomaleji.. Resp. jede mi to pomaleji, net mi jede takovych ~700~750kB/s, takze max rychlost nedavam.. Ale jede mi to tak stabilne, pomaleji mi to fakt nejede a neni to vykyvove (ze by to vecer bylo pomalejsi atd... to ne). Zavisi take na tom, jak daleko jsi od ustredny...

• 0
Odesláno
Bez o2 tv to ale jede celkem solidne - viz muj comment.. Chce to nenaletet na hovadiny a umet vyuzivat to, co pouzitelne je.

do prvni reklamace.....pak vam nikdo nepomuze a operatorka vam bude tvrdit ze mate 8mb(realne to nejde ale ona to vidi na svem pc)

o2 nikdy. skus najit soukromeho poskytovatele a domluv to snim bez pp a smluv. dostanes 20MB a das mu do 4OOkč

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu