Han Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 tak to asi killzone+chapter 5 v multasku+vsechny obtiznosti v singlu=100%dohrano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 posledni hry byly Killzone Worms 2 a Jackass :D dalsi uz si moc nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 no dohral sem jen Sonic Rivals, Luxora a Tony Hawk's Project 8 jinak vecinou neco zacnu ale moc me to nechytne tagze toho hned necham ale hodne daleko sem dohral LocoRoco a Crash Bandicoot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Říjen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Posledne sem dohral Burnout Dominator. Vsechny medaile jsou zlate, vsechny auta odemcena a v poslednim zavode mam pres 1 200 000 bodu :D Ted se jde na fantasticke FF Tactics a Syphon Filtera :) Brzo uz budu mit dohranych vice jak 30 PSP her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Tak.... Fight night round 3,Ace combat Xskies abo jak sa to pise :lol: potooom Crash Bandicoot 3 na PSX... daleeeej GTA VCS ale s cheaterom :D a na 100% dohram aj logan shadow.... Vegas by som tiez mal ale mal som checkpoint na konci kola v ktorom som mal ani nie strtku zivota a 7 nabojov :D:D:D takze end... no a to je secko ... mozno som dohral este daco ale nepametam.. EDIT/ jooo a este jackass :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Gta VCS BEz cheatov.....Liberty city....Syfon Filter ale ten prvy a to je vsetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 moje první a do týhle doby asiposlední LocoRoco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomour Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 já naposledy dohrál daxtra a Lord of the Rings taktics Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Bioshock na PC...na psp to tak stridam takze mam rozehrany vsechno ale nedohral sem zatim skoro nic :) a taky dost hraju Team Fortress2 ale to je nekonecny..stejne jak HL2DM bo tak...kazdopadne se tesim na stredu kdy vyjde novej half life + portal...pocitam ze hl2ep2 mam dohrany tak za 2-3 dni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 No ja doknonce asi tak jednu hru a tj burnout dominator ....vzdycky zacnu a nedokoncim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Bioshock na PC...na psp to tak stridam takze mam rozehrany vsechno ale nedohral sem zatim skoro nic :) a taky dost hraju Team Fortress2 ale to je nekonecny..stejne jak HL2DM bo tak...kazdopadne se tesim na stredu kdy vyjde novej half life + portal...pocitam ze hl2ep2 mam dohrany tak za 2-3 dni :) muj clovek ... zahrajeme nekdy team fortress 2 ? dej mi pres pm svuj nick na steam ? zahrajem :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadowtails Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Castlevania symphony of night- dokonceny oba hrady,burnout dominator a need for speed carbon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 GTA Vice city stories ale byla to fuska, a jeste Driver Parallel lines taky mi to dalo zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubanec Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 Moje první a zatim posledni: Burnout Legends docela pecková hra :) ale snazim se ulovit dalsi trofeje:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schoking Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 zrovna ted sem dohral half life epizode 2 a predevcirem bioshock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 zrovna ted sem dohral half life epizode 2a predevcirem bioshock a portal ? dohrals ?? ja uz ho mam zajeteho a mam achievents z 70 '% :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Ja jsem ted na PSP dohral Untold legends :Brotherhood of Blade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 ja sem dnes po par dnech dohral King Konga super hra, jeste lepsi nez na PC, ale strasne moc kratka, coz me docela mrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 ridge racer, pirati z karibiku truhla mrtveho muze, ssx on tour a dal nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 prince of persia RS...už asi po 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny03 Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Ja mam ofic firmware takjze spis vybiram hry s delasi trvanlivosti,bohuzel se casto najde zasek,ale Dohral jsem WRC na vsechny obtiznosti a Killzone i s chapter 5, GTA:LCS jsem jen an druhym ostrove,protoze je to vazne hard :) Pak nejak nemuzu dojet MOSt Wantedy trial time a Ridge racer 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 crash of the titans na 100% , king kong obojí na x360 na nds zase castlevania: dawn of sorrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 vcera sem dohral PORTAL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 nedávno jsem dohrál Jackass The Game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 vcera sem dohral PORTAL... pouze kampan nebo i vsechny ukoly y bonusove mapy ??? A co rikas na zaver ? :D pro mne totalni bomba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.