shit Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 pouze kampan nebo i vsechny ukoly y bonusove mapy ??? A co rikas na zaver ? :D pro mne totalni bomba :D kampan noo...bonus mapy hraju taky...jsem v predposledni ale sekl sem se hned na zacatku..vubec nevim jak na to :) jinak hra j fakt boziii..akrat desne kratka,,,doufam ze budou od valve novi mapy..ikdyz od lidi jich bude taky urcite hafo..casem...:arrow: EDIT___taky jsem pred koncem HL2EP2...ceka na me druha vlna streideru a pak uz je prej za chvilu konec...tak si to setriiiim hehe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 tak já jako poslední dvě hry dohrál : Harry Potter 4 a Jackass (zkoušel jsem i pottera pětku, ale sekl jsem se ;) jestli můžete pls help me!:) http://console-forum.net/showthread.php?t=6607&page=5&highlight=harry+potter) díky moc za každou radu ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 tak u me jednoznacne PC verze Bioshocku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zogi Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 juuj...ani nevim...ja spis hraji pres wifi...ale urcite sem mel nejvic prejeteho burnouta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@rk3lf Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 naposledy Cod2 (psp) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Naposledy demo GoW...:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Becks Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Naposled jsem dohrál Brothers in Arms D-Day. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Naposledy demo GoW...:D:D:D Asi tak nejak :D :D, jinak ted hraju jeste Tomb Raider Anniversary a Juiced 2 a ostatni dobry hry si setrim na herni sucho :) Jinak na PSP parim hlavne ve skole takze toho vetsinou moc nedohraju:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 Demo God of War a na PS2 asi po 10. Shadow of The Collosus (pobaví vždycky a neomrzí :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 tak samozrejme jako vsichni parani GoW to je jasny kdyz se na to vsichni tak mega moc tesime bude to rezba jak prase pak wrc to je moje wrc se si daval uplne hrube a pak king konga pak jeste sem mel nfs mw a no pak si moc nevzpominam jo tekkena pak myslim burnouty protoze sem se kotel nudil a chtel sem dojet colina a dojel bych jenze nemam asi full tak se mi to kousne asi na 10 trati v kariere a nejde to dal a to mam 1 gb cso a zatim jen 1gb kartu ale na vanoce mozna driv bude 4gb karticka uz se tesim jak si zahraju colina uplne best game mezi autama a jeste dtm jsou best ale tak to je asi vse tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Ja este nic,ale PSP mam tak 2 tyzdne.Ale zachvilu to bude LocoRoco,Luxor a zacnem s nijakym Tomb Raiderom.Inak som dnes dohral COD4 na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Ja naposledy dohral Portal na PC a Pursuit Force 2: Extreme Justice na PSP. Obe byly super ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw!tch Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Mno na psp akorat Jackass..tedka hraju Johanku takze to bude jeste dlouhy :D..a na PC COD4 a jiank hraju Team Fortress2 a ten se tak upe dohrat neda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 No na posled jsem dohral nfs mw,jinak wrc,killzone,300 a skoro ssx,ale tam me nebavili ty sjezdy na horach.No a zbytek mam rozehranej a nebo uz me nebavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 No jámám PSP krátce, takže jsem byl zatím jen v testovacím stadiu všech her, ale ted už dohrávám Killzone 5.akt a potom dohraju Syphon filter: Logan shadow u kterého jsem taky blízko konce. Jinak na X360 jsem naposledy dohrál Conana, CoD4, Assassins Creed a Mass Effect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8boarder Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 ja naposled dohral tony hawks prpoject 8 a to neska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 MoH: heroes 2 a WRC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Zatím nic mám PSP 2 měsíce a bandu her,,, ale všechny ISA jen jedno UMD (nfs rivals) a to jsem asi dohrál nejdál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Tak som presiel konecne prvu hru na PSP a to God of War Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 :psp: mmmm co sem dohral na PSP? :roll: nikdy nic :wohow: vzdal sem se her... jediný co sem kdy dohral byl Metal Gear Portable Ops kterýho hraju dodnes přes Infrastrukturu :ziped: jinak PSone na PSP rulezzz... :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 ja ted dohravam gta vice city stories Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Tak včera sem dohrála snad svoji 1.hru v životě Simpsonovi. A to jen díky tomu, že nemám flashnuté PSP a žádné jiné hry prozatím (4 mám na cestě). Jinak bych v některých úsecích, který sem musela opakovat snad 100x už s tím sekla. :-) Perfektní hra a všem jí doporučuju. Moc mě bavila a sem smutná, že už sem jí dohrála. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Simpsons Game, God of War, SSX, MoH2, Def Jam NY, Marvel Nemesis Imperfekt, Loco Roco, Jackes, NFS Carbon.... atd dohral jsem toho asi 20-25 ale už si ty hry moc nepamatuju. Jinak ted hraju Downstream Panic, NFS Pro street OBČAS POKR a dál už asi nic. Nevycházej mi ted hry podle mého žánru a to jsou BEZHLAVÝ Mlátičky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cormick Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 ja zatim dohral jen Tony Hawk project 8 na 15. rank, u gta vcs mi zbyvaj 2mise do konce a pracuju na GoW, thug2r a downstream panic :cheesygrin::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 no tak naposled jsem prehral vsechny pokemony a to je pro me velka pocta prtoze jsem je vsechny hral od te doby co mam cfw dost casto!! a psp her to byl tony hawks p 8 na rank 2(takze ne uplne presle)jinak simpsony jsem presel psx by to byl tony hawks pro skater 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.