PsychoCZ Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 GoW,fifa street 2 , GTA LCS i VCS , manhunt2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 samo flat out,GOW,patapon,GTA LCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 GoW, VCS, Star Wars Lethal alliance, NFS PS no mohl bych pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frida007 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 ja naposledy dohral GoW.A predtim NFS Pro streed.Ted dohravam luxor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Final2 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 jj jak koukám tak vede god of war....tak já se taky přidám.......god of war Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 tak se taktez pridam, sic na easy - bohuzel podcenil jsem se a tak jsem to dohral na easy, litoval jsem hned zprvu ze jsem nezvolil tezsi obtiznost, ale podruhe prochazet samej pribeh se mi uz nechce.. Takze posledni a posledni co si pamatuju je GOW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Def Jam The Take Over,God of War,ted sem u konce b boye,jinak mam rozehrane-patapon,Huntman 2,GTA VC,ale nejvic se seru s Dead Head Fred:psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 God of War,Manhunt 2,Xyanide, Prince of persia: Rival swords Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 GTA Vice city Stories dohrano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 GoW na Normal... uz asi po pate LocoRoco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 hmh, u me to je GoW na hard za 10 a pul hodiny(ne opravdu sem se u toho nerejpal v rypaku ale opravdu sem to hral tak dlouho:lol: lama no) pak Syphona:Loganuv Stin a tedka asi brzo dohraju FO:HO...ale hra kterou sem fakt jakoze dojel na 100% je Killzone:Liberation:cheesygrin:..nejak me uz nebavi dodelavat hry na PSP,nejak mi to nic nedava a vetsinou sou budto tezky a nebo desne nudny,krome par vyjimek:cheesygrin: jo a jeste vlastne Pursuit Force:Extreme Justice(oproti predchozimu dilu vyrazne lehci :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 CoD RtV, dohrano vsechno snad 5x, ta hra je dokonala, vsechny. Pak jeste NFS UR, GTA LBC, SOCOM SEALs, Tomb Raider Legend a jak pise En3mY, kdyz se nekde zaseknu tak to odlozim a pak to narusta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 GoW, Patapon, NFS: Most Wanted, Burnout: Legends, LocoRoco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 GoW , Loco Roco , teoreticky Mortal Combat a plno dalších ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 God of War: Chains of Olympus a každým dnem FF (protahuju to co to de :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Ted Driver 76, dokonala hra, byl sem u toho nonstop pripoutanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Tak ja sem spis na sportovni hry...PES 08 ,Fifa Street 2 ,F1 (zewl) , jinak GoW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Ted sem dohral na PC Gothic III - opravdu spravne (spartanske) RPG s hodne nastavovanym koncem. Na PS2 jsem smahem dojel God of War II. Zaverecna pasaz byla fantasticka, lec bohuzel neukoncena. Uz se tesim na treti dil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Ted sem dohral na PC Gothic III - opravdu spravne (spartanske) RPG s hodne nastavovanym koncem. Na PS2 jsem smahem dojel God of War II. Zaverecna pasaz byla fantasticka, lec bohuzel neukoncena. Uz se tesim na treti dil. jj gothic3jka je velice dobrá...ikdyž já mám možná trošku radší eldr skrols IV: oblivion :) jinak na psp: Gow(jako kazdej :D ),GTA LS,DiabloPSX,Silverfall..mam pokracovat? ne....ok...ukecali ste me :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pily Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 naposledy to byl aso Flatout: Head on... a teď se hoodně rozmejšlim, jestli se pustit do FFVII: Crisis Core... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 FF 7 , SpinOut (po dlouhé době) , Naruto , Driver 76 , Patapon... A teď už PSP trochu zanedbávám od doby , co mám Xbox three-sixty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalks Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Naruto,Patapon,Shrek 3,GoW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 pursit force, GOW a za chvilku bude dohraný LOCO ROCO (závislost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 No tedka naposled sem dohrál Flatout head ON :psp: výborná hra, bavila mě od začátku až do konce --- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 já abych pravdu řekl tak jsem zatim dohrál na 100% jen pokemon(fire red a emerald)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.