sysasysa Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Hmmm tak poslední hra co sem dohrál by asi byl Patapon 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 god of war chains of olympus hral sem to ted posledni dobou furt a mam to udelany asi 5x na easy a pak 1x na kazdou jinou obtiznost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z4ck Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Crisis Core: Final Fantazy VII viz nick :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 další moje dohrana hra je Loco Roco 2 i kdyz celkem dobrá ale smazal sem ji a urcite po ni v nejbližší době nesáhnu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Need For Speed : Undercover konecne :D...vsechny auta na max tuning a vsechno hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CI5 Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Nedávno sem domačkal SW-The Force Unleashed a teď asi nejvíc FF IX :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 God of war Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 tak uz zase 2x god of war a hraju ted furt jen to ,to je vadny sem to dohral ai 9x a furt to hraju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxhoundn Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 už po několikáté GoW a NFS carbon, nyní se snažím dohrát Dungeon Siege: Thrones of Agony a Untold Legends: Warriors code ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
john deere Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 já sem dohrál úplně všechno :-D né vlasně jenom Got Of War a pracuju na KillZone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef sobola Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 ja carbony naruta 1 a 2 loco roco :) flatout pursuit force a u carbonu ma vsechny auta a i je mam vytuneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 já zatim nedohrál nic ale furt se snažim :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 :-) moje 4. dohraná hra je God of War:Chain of Olympus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikDomi Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 NFS Carbon, Burnout Legends, GTA Vice City Stories Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorge Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Momentálně jsem dojel Pangya Fantasy Golf a konečně taky RockBand Unplugged.A těším se na nabitý podzim.(Dirt 2,Shift,Assasin´s Creed 2 a hlavně GT PSP!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 tak ted se dohrál God of war a Bleach HTS 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 RockBand Unplugged- check Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Free running, GTA VCS a God of War Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokoun Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 God of War CHains of olympus, NBA 09 inside (nestala za nic), Midnight CLub L.A. Remix jsem v 79% tokijské kampaně (to je ta druhá) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokoun Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 GoW 2 je paradni hra dohral jsem ji nekolikrat ale je oproti GoW 1 na ps2 moc kratka nezda se vam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow Logan Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 dnes, GOW asi prvni co sem kdy dohral(ISO) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Ratchet and Clank: Size Masters Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 x-men origins wolverine,ted valim prince of persia ale nejak to tam nemuzu udelat:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Naposledy sem na svém PSPS dohrál Juiced 2... a to byla aji poslední hra co sem kdy dohrál , protože psp šlo do světa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-SIDE Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 no tak jedine co jsem v posledni době dodělal tak spiderman 3 a jinak mam nedodělanejch spoustu her :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.