Crunken Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Jelikoz je toto muj prvni prispevek, tak vsechny zdravim... Par pareb uz jsem dohral jsou to GTA:LS, NFS: Undercover, Burnout Dominator, Killzone, F1 GP... Momentalne dohravam RR a Tekkena. Jediny 2 hry jsem smazal a to Crazy Taxi a nejakej fotbalovej manager. Jinak se chystam do GOW a CMR 2005. A nejvic se tesim na GT: Mobile. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Daxtera a GOW na hard :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 God of war : CHoO ... Wanted : Weapons OF Fate .. CoD4 ... A určite ešte oveľa viac .. ale už si nespomínam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Dneska jsem konečně dohrál GTA:Liberty city :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 GOW, daxter, medievil, naruto ultimate heroes 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 GTA VCS, ale stejne to v PSP nechám má to totiž luxusni multiplayer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Medievil R a Manhunta 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Dneska jsem si dohrál luxora na všechny obtíže :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 ted jsem konecne dohral prince of persia rival sword:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Tenchu: Shadow Assassins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vymi Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 God of War... Medal of Honor... NHL07 (furt dokola) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 NFS Shift ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calderap Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 God of War :psp: je to kratke mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 resident evil 2 leon version Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exlife Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Gow na medium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 NFS shift... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slais Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Naposled jsem dohrál Killzone Liberation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 tak ja jsem ted dohral n+ :D ale moc tych her jsem taky nedohral taky jsem nacnu a nedodělam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 God of War Chains of Olympus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 ACE combat X na easy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Dnes jsem dohrál 7 wonders Věčinu her co uploaduji tak se snažím dohrát,ale někdy to prostě nejde :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 WWE SvR 2009 (2x kazdou Road to Wrestlemania a mam 2 vytvoreny typky s overallem pres 95 :cheesygrin:) Star Wars : Force Unleashed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 ja her rozehral milion ale ani jednu zatim nedohral xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 než jsem psp prodal tak jsem si zkompletoval soul calibur a hlavně dissidiu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Posledni dohrana......Little big planet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.